Tips

Sofia Edenstål (Read more...)

Kategorier

Everyday Tankar Musik Entertainment WeHeartIt Photo Han och Hon Film Dagens fråga Dikta Fashion Politics/Society Pärlor Parents Quotes

Archive

2011

Sep Jun May Apr Mar Feb Jan

2010

2009

2008

2007

2006

Links

Latest post

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

Nästan en månad...

Sunday 19 June 2011

Det har nu regnat från morgon till kväll i stockholm, vilket har varit väldigt mysigt och det gjorde då heller inget att jag jobbade i fyra timmar idag. Detta vädret får mig att vilka krypa ner i soffan med täcke, gott att äta, min pojkvän och en grym film. Tyvärr sitter jag nu själv i hans lägenhet för han är ute på landet och leker riktig bonde, vilket inte riktigt är helt min stil så ja stannade hemma visserligen jobbade jag hela helgen vilket gör att jag ändå inte kunde.

Har även handlat massa mat till middagen som jag ska laga ikväll, tänkte försöka mig på att vara en grym hemmafru när han är borta, han lär ju dock dyka upp om en timme eller två. Men ljus ska tändas, maten ska förberedas, vin ska vi ha. Har jag bestämt för det är fredag för mig ikväll, är ledig måndag och tisdag. Måste ju visa att jag kan vara lite hemmafru av mig så inte våra framtida barn kommer lida, detta måste ju då bevisas till honom så han förstår att jag skulle kunna bli en bra mamma någon gång.

Utöver det ska jag också försöka se klart på filmen Nine, en grymt bra animerad film blir helt trollslagen av den. Har längtat efter att hinna se klart den sen i torsdags och ikväll ska de hinnas med!

Kanske också ska säga att när jag skriver detta inlägg på min killes dator är skärmen en sån där gigantisk tv vilket gör att allt är galet svårt att se. Plus att jag trodde jag var tekniskt men detta är bara lite orka förstår inte grejen med killar och att allt ska vara stort? Eller kanske inte bara killar som tycker det. Aja måste fixa med mat lite och kolla läget med grabben. See yaa soon förhoppningsvis!

Was written Sun 19 Jun 2011, 20:20 | Direct link Everyday