Tips

Sofia Edenstål (Read more...)

Kategorier

Everyday Tankar Musik Entertainment WeHeartIt Photo Han och Hon Film Dagens fråga Dikta Fashion Politics/Society Pärlor Parents Quotes

Archive

2011

Sep Jun May Apr Mar Feb Jan

2010

2009

2008

2007

2006

Links

Latest post

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

Sunday 22 May 2011

Idag har varit en äckligt stressig dag som slutat i kaos för mig. Morgonen började super med att vakna upp bredvid pojken dock tråkigt att lämna honom för att jag var tvungen att jobba. Öppnade och jobbade fyra timmar vilket är perfekt för en lördag, var galet mycket folk å vi var två st som jobbade blev bara liiite stressigt. Sålde i alla fall  grymt bra vilket känns super =)

Dock får jag ett grymt tråkigt mess om att min mamma åkt in till akuten för att hon svullnat upp i hela ansiktet. Min mamma opererade sin näsa i onsdags, dem tog bort hudcancer celler som fanns. Detta har min mamma haft problem med i flera år, och det försvinner aldrig riktigt helt utan kommer alltid tillbaka. Men den här gången gick dem djupare och nu har hon förmodligen fått en infektion.

Jag åkte dit efter jobbet för jag vill inte att mamma skulle sitta på akuten själv, stressar dit som en galning. Precis när jag kommer fram blir de mammas tur, jag sitter med och håller handen när dem tar sprutor och håller på med annat. Tills dem ska sätta nål på mamma för att ta blodprover, då börjar jag må illa, kall svettas och känner mig yr. Går på toaletten för att försöka svalka mig och då ser jag de. Såklart var ett migrän anfall på väg. Resulterade i att jag var tvungen att lämna mamma, få skjuts hem och sen legat i sängen från fem till halv nio. Har lyckats äta men kroppen är inte riktigt hundra. Huvudet är tungt och ska snart sova jobbar imorgon med. Öppning med utgång efter jobbet med kollegorna =)

Mamma fick i alla fall antibiotika direkt i blodet och penicillin och sen åkte hon hem. Hon ska tillbaka imorgon vilket gör att jag hoppas svullnaden lagt sig och att inget mer händer. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla lite mer på en serie som är klockren! =)

Jericho

lalloline and GlueHead likes the post
Was written Sun 22 May 2011, 00:22 | Direct link Everyday