Tips

Sofia Edenstål (Read more...)

Kategorier

Everyday Tankar Musik Entertainment WeHeartIt Photo Han och Hon Film Dagens fråga Dikta Fashion Politics/Society Pärlor Parents Quotes

Archive

2011

Sep Jun May Apr Mar Feb Jan

2010

2009

2008

2007

2006

Links

Latest post

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

Woho

Sunday 15 May 2011

Nu är det så att jag vet att min blogg blivit totalt tråkig och inga inlägg överhuvudtaget har ploppat upp, varför? Jo, tydligen är det så att när man skaffar pojkvän, har jobb, pluggar och försöker få in vänner i ens liv så blir det inte mycket tid över till annat.

Tvättade första gången idag på säkert en månad, yeah I know det låter lite väll med en månad men har inte lyckats få en tvätt tid innan. Men nu är allt tvättat och rent. Hela min lägenhet är totalt städad men såklart lyckas jag stöka ner så fort min pojke lämnar mig själv här men jag ska fixa iordning det nu!

Men nog om min tråkiga vardag! Tänkte bara dela med mig om vad som komma skall i denna blogg. Tänker inte sluta skriva om mitt liv eller så vidare för sånt är fortfarande viktigt för mig att skriva ner saker. Det som kommer läggas till är mycket mer av mitt pyssel som jag oftast har för mig =) Bilder och annat roligt kommer dyka upp!

Jag ska faktiskt redan nu sätta mig med lite saker som är ny inköpta och ska fixa å dona var väldigt längesen jag gjorde det =)

Kommer även dyka upp lite renoverings projekt med av min hall och badrum! =)

En väldigt gammal bild på badrummet, lägger upp en ny uppdaterad snart =)

#2700315 and GlueHead likes the post
Tue 17 May 2011, 01:20
Ja visst blir det så, så är det för mig också man försöker att klämma in bloggandet och det är som om livet kommer ivägen... men så är det livet måste ändå komma först. BTW det var en månad sedan jag tvättade i förrgår. inte dåligt med strumpor jag plötsligt fick..
  Reply
Was written Sun 15 May 2011, 20:45 | Direct link Sports/hobbies