Tips

Sofia Edenstål (Read more...)

Kategorier

Everyday Tankar Musik Entertainment WeHeartIt Photo Han och Hon Film Dagens fråga Dikta Fashion Politics/Society Pärlor Parents Quotes

Archive

2011

Sep Jun May Apr Mar Feb Jan

2010

2009

2008

2007

2006

Links

Latest post

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

Godmorgon

Sunday 22 May 2011

Det är söndag morgon och allt är inte så mycket bättre. Har drömt om läkare och annat obehagligt. Vaknar även upp med huvudvärk, den huvudvärken jag hade igår har nu flyttat sig och lagt sig på annat ställe. Hatar att vakna med huvudvärk. Har tryckt i mig en tre och hoppas på att den kommer hjälpa, kommer vara pain att öppna idag annars eller det lär ta hundra år.

Förutom det är väll allt helt okej, Måste alldeles strax börja fixa å ha mig för att kunna röra mig mot stan. Jag hoppas att det blir kul ikväll med jobbet och att min huvudvärk inte kommer ivägen för det hela, då kan jag lika bra åka hem direkt och  lägga mig å sova. För festa med huvudvärk är omöjligt. Ne nu ska jag välja lite skivor och annat som ska med. Hoppas alla har en grym söndag i solen!

Was written Sun 22 May 2011, 08:55 | Direct link Everyday  

Sunday 22 May 2011

Idag har varit en äckligt stressig dag som slutat i kaos för mig. Morgonen började super med att vakna upp bredvid pojken dock tråkigt att lämna honom för att jag var tvungen att jobba. Öppnade och jobbade fyra timmar vilket är perfekt för en lördag, var galet mycket folk å vi var två st som jobbade blev bara liiite stressigt. Sålde i alla fall  grymt bra vilket känns super =)

Dock får jag ett grymt tråkigt mess om att min mamma åkt in till akuten för att hon svullnat upp i hela ansiktet. Min mamma opererade sin näsa i onsdags, dem tog bort hudcancer celler som fanns. Detta har min mamma haft problem med i flera år, och det försvinner aldrig riktigt helt utan kommer alltid tillbaka. Men den här gången gick dem djupare och nu har hon förmodligen fått en infektion.

Jag åkte dit efter jobbet för jag vill inte att mamma skulle sitta på akuten själv, stressar dit som en galning. Precis när jag kommer fram blir de mammas tur, jag sitter med och håller handen när dem tar sprutor och håller på med annat. Tills dem ska sätta nål på mamma för att ta blodprover, då börjar jag må illa, kall svettas och känner mig yr. Går på toaletten för att försöka svalka mig och då ser jag de. Såklart var ett migrän anfall på väg. Resulterade i att jag var tvungen att lämna mamma, få skjuts hem och sen legat i sängen från fem till halv nio. Har lyckats äta men kroppen är inte riktigt hundra. Huvudet är tungt och ska snart sova jobbar imorgon med. Öppning med utgång efter jobbet med kollegorna =)

Mamma fick i alla fall antibiotika direkt i blodet och penicillin och sen åkte hon hem. Hon ska tillbaka imorgon vilket gör att jag hoppas svullnaden lagt sig och att inget mer händer. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla lite mer på en serie som är klockren! =)

Jericho

lalloline and GlueHead likes the post
Was written Sun 22 May 2011, 00:22 | Direct link Everyday  
More photos from Sunday 22 May 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Han

Monday 16 May 2011

Jag är en sån person som funderar en hel del och har väldigt många tankar om allt och inget som passerar i mitt huvud varje dag. Och just idag har jag vandrat iväg och undrar vad min kille tänker på... Vad som försiggår i hans huvud. Vet inte om det skulle underlätta något men jag skulle bara vilja veta vad han tänker när det kommer till oss..

Av den simpla anledningen att jag vill veta om vi tänker lika eller inte... För om man kanske inte tänker lika om samma saker, hur vet man då om det kommer funka i framtiden? Jag vet att inget av detta makes sens men jag är bara tvungen att bara skriva. För jag vet inte vad jag kan fråga han om eller vad jag kan säga.

Orkar inte riktigt, å orkar inte riktigt fundera heller...

Tue 17 May 2011, 01:18
Det makes sence, väldigt mycket för mig, jag hade kunnat offra mina kulor för att ha förmågan att kunna läsa tankar.

My blog: http://NoMaster.soclog.com

  Reply
Was written Mon 16 May 2011, 09:44 | Direct link Tankar  

Woho

Sunday 15 May 2011

Nu är det så att jag vet att min blogg blivit totalt tråkig och inga inlägg överhuvudtaget har ploppat upp, varför? Jo, tydligen är det så att när man skaffar pojkvän, har jobb, pluggar och försöker få in vänner i ens liv så blir det inte mycket tid över till annat.

Tvättade första gången idag på säkert en månad, yeah I know det låter lite väll med en månad men har inte lyckats få en tvätt tid innan. Men nu är allt tvättat och rent. Hela min lägenhet är totalt städad men såklart lyckas jag stöka ner så fort min pojke lämnar mig själv här men jag ska fixa iordning det nu!

Men nog om min tråkiga vardag! Tänkte bara dela med mig om vad som komma skall i denna blogg. Tänker inte sluta skriva om mitt liv eller så vidare för sånt är fortfarande viktigt för mig att skriva ner saker. Det som kommer läggas till är mycket mer av mitt pyssel som jag oftast har för mig =) Bilder och annat roligt kommer dyka upp!

Jag ska faktiskt redan nu sätta mig med lite saker som är ny inköpta och ska fixa å dona var väldigt längesen jag gjorde det =)

Kommer även dyka upp lite renoverings projekt med av min hall och badrum! =)

En väldigt gammal bild på badrummet, lägger upp en ny uppdaterad snart =)

#2700315 and GlueHead likes the post
Tue 17 May 2011, 01:20
Ja visst blir det så, så är det för mig också man försöker att klämma in bloggandet och det är som om livet kommer ivägen... men så är det livet måste ändå komma först. BTW det var en månad sedan jag tvättade i förrgår. inte dåligt med strumpor jag plötsligt fick..
  Reply
Was written Sun 15 May 2011, 20:45 | Direct link Sports/hobbies