Tips

Sofia Edenstål (Read more...)

Kategorier

Everyday Tankar Musik Entertainment WeHeartIt Photo Han och Hon Film Dagens fråga Dikta Fashion Politics/Society Pärlor Parents Quotes

Archive

2011

Sep Jun May Apr Mar Feb Jan

2010

2009

2008

2007

2006

Links

Latest post

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

Love

Tuesday 29 March 2011

Watch me move when I lose, when I lose it hard

 

Det kryper i hela mig, det är som små fjärilar som leker i min kropp och vägrar sluta. Jag vet inte riktigt vart jag ska göra av allt. Läste ett inlägg tidigare idag på en blogg som är min väns vän. Hon skrev om hur glad hon är och känner att hon förmodligen borde vara mer lessen för så här glad får man väll inte vara? Lite så känner jag. Inte att jag inte får vara för glad, utan mer jag vet inte hur man är för glad och inte är pessimist? Alltid livrädd för att bli lämnad eller att jag kommer göra fel. Även om jag är så lycklig att jag spricker så känns det som jag borde tagga ner och ta ett steg i taget. Men det ända jag vill göra är att springa runt och skrika av glädje. Är det fel?

Det låter fel att säga att det är en kille som har den effekt på mig eller det låter så klychit. Men det är sant. Han är världens underbaraste, förstår inte hur jag hittade honom och han hittade mig. Han tror på mig i allt, han gör allt för att stöta mig och vi har aldrig tråkigt. Vi är som en perfekt fucking match. Hur ofta hittar man det? Ingen har någonsin fått mig att må så sjukt jävla bra. Han är bäst helt enkelt, eller vi är bäst tillsammans =)


#1199928, NoMaster and 3others likes the post
Sun 3 Apr 2011, 11:03
Jag förstår dig precis, den känslan är jobbig. Men jg tror att man ska försöka att vara så glad man bara kan. Hellre ha varit superduperglad ända ut i fingerspetsarna tills om de nu går åt helvete. Än att aldrig få släppa ut glädjen och sen går de åt helvete ändå. Va glad kvinna, och va de med hela dig !!! ♥

My blog: http://Thoughtfulness.soclog.se

Mon 11 Apr 2011, 21:02
Jammiz  Nu känner jag mig lite dålig för jag inte svarat tidigare, kommentaren dök aldrig upp som ny. Jag har varit super glad =)=) Även om det är lite läskigt man kollar sig ibland över axeln och undrar om de snart rasar men ja tror faktiskt inte det =)
Mon 11 Apr 2011, 21:07
Thoughtfulness  Lugnt. Åh va underbart !!! =)
Reply
Was written Tue 29 Mar 2011, 15:10 | Direct link Tankar  

Tuesday 29 March 2011

Märks att jag har lite mer att göra än att sitta vid datorn den senaste tiden. Beror mycket på att jag har mycket att få in på den tiden jag har just nu. Skola, vänner, pojkvän, familj och jobbet på det och kanske annat kul med. Skolan tar ju den tiden jag har, det känns att man pluggar en kurs på mycket kortare tid en vanligt men jag måste få det här klart. Historian tycker jag visserligen är kul faktiskt, det är svenskan jag är besviken på och bara gör just nu för att göra den.

Utöver det har jag fixat lite i lägenheten men ska fixas massa mer har kommit på lite saker som ska införskaffas kommer bli riktigt nice! Meeen jag måste återgå till min historia så jag förhoppnings vis får klart franska revolutionen :p ÅåÅåå idag får jag påskpyssla med pojkvännen =)

GlueHead likes the post
Was written Tue 29 Mar 2011, 13:46 | Direct link Everyday  
More photos from Tuesday 29 March 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Helg

Saturday 26 March 2011

Inte alls lätta att gå upp idag, har sovit dåligt hela natten, drömt jobbiga drömmar. Vaknat säkert varannan timme och kollat på klockan i panik, varför vet jag inte.

Lyckades i alla fall ta mig upp började med frukost och nyaste greys avsnittet. Efter det har jag skrivit klart svenskan som säkert blev skit dålig men lämnade in den ändå, såg också att jag fick godkänt på första historia uppgifterna! Woho för det! Har nu svarat klart på första delen av andra uppgiften i historian också. Måste bara fortsätta läsa i boken så kommer jag klara resten med.

Så nu kan jag göra mig i ordning, ner å köpa cola har galen abstinens efter det idag! Sen kommer mamma vid halv två vi ska till barkaby och kolla runt och sen hem igen å plugga! Får se om jag träffa pojken med eller inte hmm...

NoMaster and lalloline likes the post
Was written Sat 26 Mar 2011, 12:50 | Direct link Everyday  
More photos from Saturday 26 March 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Ehh så ni vet...

Friday 25 March 2011

Han i bakgrunden är min underbara nörd =)

lalloline and heyjanie likes the post
Was written Fri 25 Mar 2011, 23:16 | Direct link Tankar  

Måste bara...

Friday 25 March 2011

Säga att min kusin är sååå sjukt snygg, hon är 15 år så kom inte nära killar men fan de visar att de ligger i släkten! Alla kusiner är sjukt snygga haha :p

lalloline and ColorKlick likes the post
Sun 27 Mar 2011, 21:45
jaaa hon är sjuukt snygg massor med hjärtan<3<3<3<3, btw min kusin är också snygg, byta?

My blog: http://NoMaster.soclog.se

  Reply
Was written Fri 25 Mar 2011, 22:21 | Direct link Everyday  

En gång var de...

Friday 25 March 2011

En kryssning i december precis som den jag åkt innan, ingen skillnad på sällskapet eller mina förväntningar. Allt var precis lika förväntans fullt som det brukar vara inför MB kryssningarna. Jag och Ems springer runt som vanligt, dricker våra smirnoff ice som är ett måste! Högtalarna i våran hytt dunkar ut hårda beats och ingen kan klaga på den underbara basen!

Ems hamnar i diskussion med ett ex i våran hytt, jag är på äventyr till jag får hicka och Ems får leka lugnande så den försvinner. Hytt dörren står öppen och musiken dunkar ut precis som vanligt. Tre killar stannar utanför våran hytt, för musiken är bra, jag skuttar upp glad att få prata med några nu. Massa snack, gissa åldrar och sen spenderar jag resten av kvällen med två av dom tre killarna.

Hardstyle golvet dansar vi sönder, jag skriker av glädje och har ett leende på läpparna konstant. Inget slår detta för mig eller mycket gör inte de. En av killarna, han med glasögona, blonda håret och har trance kläder precis som mig, han får jag upp ögona för. Han får mitt nr och jag hoppas han hör av sig. Klockan sju på morgonen ramlar jag ner i sängen lycklig.

Sista timmarna dagen efter spenderas med killarna och Ems vi dansar, dricker och skojar runt precis hela tiden. Allt är kul och på topp trots bristen på sömn! Jag kliver av båten trött men jävligt glad å lite pirrig.

Inte visste jag när ja klev av att jag träffat killen jag skulle falla för helt. Inte visste jag att de skulle vara killen som får mig pirrig, glad. Killen jag älskar att spendera tid med, aldrig har någon fått mig att känna mig så här nöjd och glad med allt. Som jag skrivit innan, jag skulle kunna spendera ett liv med honom, jag kan tänka hus, volvo och vovve :p Dom här känslorna har aldrig existerat tidigare. Han är mannen i mitt liv!


Was written Fri 25 Mar 2011, 21:48 | Direct link Tankar  
More photos from Friday 25 March 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Tuesday 22 March 2011

Helt underbart väder ute just nu, så skönt att känna "varma" vindar, vet att dom inte är speciellt varma men dom är inte lika kalla som dom varit innan. Har dessutom invigt skinnjackan idag, första gången den används det här året! Man mår så bra av att höra fågel kvittret ute nu vill jag bara att det ska bli grönt och fint ute, att allt annat vaknar till liv och förgyller våra dagar =)

Denna bild tog jag i morse, vid kvart över åtta. Förstå att solen var redan så högt uppe då! =)

Har kommit hem nu i alla fall, Sigge har blivit hämtade och jag har varit duktig å hämtat ut min historia bok, så ni kan ju gissa vad jag ska göra nu? Japps, precis, jag ska plugga så nu försvinner jag en stund!

lalloline and heyjanie likes the post
Was written Tue 22 Mar 2011, 16:14 | Direct link Everyday  
More photos from Tuesday 22 March 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Kärlek

Monday 21 March 2011

#1199928, #2700315 and 3others likes the post
Wed 23 Mar 2011, 00:03
oj kom på en tanke, känslan hade verkligen varit helt annorlunda om det inte hade varit något ikryssat...

My blog: http://NoMaster.soclog.se

Wed 23 Mar 2011, 10:17
Jammiz  Mhm, verkligen. Men de är så där man ska göra för att bli tillsammans med någon :p det gör att man alltid kommer ihåg det för de är så sött :)
Reply
Was written Mon 21 Mar 2011, 21:57 | Direct link Tankar  

Mhm

Monday 21 March 2011

Hemma efter att jobbat hela dagen, riktigt skönt att vara tillbaka men känner att jag är inte riktigt hundra ännu men kan inte heller stanna hemma mer. Så nu går jag runt som en desperat knarkare på jobbet och gnäller om mera pass. Måste få in massa pengar nu lika med typ jobba rumpan av mig om det går vill säga. Är ledig imorgon och har frågat alla om någon inte vill jobba imorgon men nopp ingen respons. Vilket gör att jag är hemma imorgon, visserligen bra med tanke på att jag måste plugga!!!

Känner mig frusen och seg i hela kroppen känns nästan som jag borde lägga mig tidigt ikväll. Trots att jag borde sätta mig med svenskan men blir jag hemma imorgon så finns det tid för det. Imorgon hämtar mormor och morfar även siggebus!! Aja nu återgår jag till annat tror jag, kommer upp en bild snart om jag lyckas få den till datorn hoppas.

lalloline likes the post
Was written Mon 21 Mar 2011, 20:43 | Direct link Everyday  

Monday 21 March 2011

Sitter på jobbet galet uttråkad, finns inga kunder märks att folk inte har pengar just nu. Mina knasiga tankar ligger kvar och vet inte hur ja ska bli av med dom. Har i alla fall sökt två nya kurser nu dom börjar den 30 maj, hoppas bara ja klarar mina två första. Lär få hem boken idag och då kan jag äntligen börja beta av historian. Svenskan är lite svårare och mer krävande men det borde gå. Å jag sitter lite på nålar just nu. Vet att ja kanske bara får ett svar ikväll någon gång vid sex tiden om jag får ett svar vill säga. Förklar mer ikväll om vad det handlar om. Nu måste jag återgå lunchen är snart slut!
Was written Mon 21 Mar 2011, 14:48 | Direct link Everyday  

Monday 21 March 2011

Finns inget värre å vakna å man drömt en hel konstig dröm som sätter sig på hjärnan! Man blir liksom dum i huvudet när man vaknar och fattar nada. Det ända man vet är att det satte sig i hjärnan och nu har man fått en fix ide om att allt kommer antigen gå åt helvetet eller att man blivit lämnade helt. Just en sån dröm hade jag i natt, vilket gör att jag känner mig sjukt osäker på allt praktiskt taget. Å idag börjar skolan det är ju verkligen bra tajmat.

Visserligen har det inte så mycket att göra med skolan utan mer de känslomässiga. För jag gjorde som sagt en sak igår som kanske är dum eller bra eller något jag vet inte ännu. Å kommer inte förns kanske ikväll det beror helt på honom.... Aja måste stryka min skjorta å sånt shit inför jobbet. Ha de bäst!

Tue 22 Mar 2011, 00:48
konstiga drömmar. det är att drömma att man vaknar, sedan går och gör sina vardagliga saker, när man sedan vaknar en andra gång är man helt förvirrad...

My blog: http://NoMaster.soclog.se

  Reply
Was written Mon 21 Mar 2011, 10:24 | Direct link Tankar  
More photos from Monday 21 March 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Music

Sunday 20 March 2011

Once upon a time you were my friend
Recent, though I know it feels like ages
Said we’d be together, ’til the end
Well come on back babe this is just a phase

Funny how the time, it ticks on by
Seconds I been losing when we use to fool away
I hope you feel the same when your just waiting, for me
To beg u to stay

Take a look inside I’m beggin’ you
Daring you to change your mind
I know you’d say you’d try
But again I’m beggin’ you
Baby change ur mind
I’m beggin’ you

heyjanie and #2700315 likes the post
Was written Sun 20 Mar 2011, 22:20 | Direct link Musik  

Sunday 20 March 2011

Jag lämnade er helt för helgen, ibland blir det så faktiskt. Det är så skönt att koppla bort allt som har med datorer, mobiler och allt sånt shit och istället bara vara å tänka på annat. Såklart var jag med pojken hela helgen, vi har fokuserat endast på varandra och lagt allt annat åt sidan. Å det var helt underbart, precis det vi behövde. Usch mår så fruktansvärt bra av honom och tanken på han får mig att le och bli helt töntig men men =)

Ville bara meddela att jag är i livet och det kommer mera sen. Var ju hmm smart nog att göra ngt lite knas men det lär vi märka imorgon kväll typ...

Thoughtfulness, #861092 and 1others likes the post
Was written Sun 20 Mar 2011, 20:57 | Direct link Everyday  
More photos from Sunday 20 March 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Bilder

Friday 18 March 2011

Det är fredag kväll och med tanke på jag varit sjuk hela veckan, är det klart jag är hemma ikväll också. Trots att jag är pigg som fan och skulle vilja göra massa galna saker men men bara stå ut. Så vad gör man en fredag kväll ensam? Jooo, man går igenom alla sina bilder på datorn och uppdaterar facebook med dom!!! Och samtidigt som man gör det dunkar man trance och knäcker en smirnoff ice! Bra att alla kommenterar om hur seeeg jag är med bilderna, men tiden och lusten till att fixa det har inte funnits förns nu =) Men bättre sent än aldrig right? =)

ÅÅååå den kommer pojken över woho för det som jag längtar sönder mig här. Försöker därför få tiden att gå så snabbt som möjligt. Så han någon kommer hit men gissar på att det blir ganska sent, han är med hela galna släkten ikväll. Men men åter till alla bilder =)

lalloline, Thoughtfulness and 1others likes the post
Was written Fri 18 Mar 2011, 21:07 | Direct link Everyday  

Han och Hon

Friday 18 March 2011

Många nätter ligger hon orolig över honom hon vill inte att något händer. Varje gång han ska göra något kan hon inte låta bli att säga åt honom att vara försiktigt. Hon vill inte låta tjatig men hon vill heller inte att det händer pojken något, han som hon håller hennes hjärta. Tanken på att han skulle försvinna skär i henne, precis som det gör nu när hon skriver om det.

Messade han mitt i natten svarade hon, alltid svarade hon, behövde han sova någonstans vad hennes dörr alltid öppen. Och det är den fortfarande. Pojken vet inte vad han gjort med henne, han kanske förstår om han någon gång läste detta. Deras historia började tidigare. Då blev hon sårade fast hon var liten den här gången blev inte mycket bättre känslorna finna kvar och dem släpper inte.

Dikt skriven en av nätterna pojken var ute på äventyr...

Du är ute i natten
I den mörka kalla natten är du ensam och vilsen
Förvirrad och sårad
Ett samtal som gör mig rädd och nervös

Du är förstörd och vet inte vart du är
Allt jag hör är hur du slår och slår
Du säger att jag är den enda som bryr mig
Att jag är den enda som uppskattar dig

Du lägger på
Jag hör inget från dig förens klocka är fem på morgonen
Ett mess där de står att du inte orkar mer
Jag svarar och hoppas jag kan hjälpa
Du vill träffas innan jag åker

Vi syns
Det är tidig morgon
Solen skiner på oss
Alla andra sover
Du kramar om mig och håller mig hårt och länge

Vet att du sårar
Att allt gör ont
De är därför jag finns här

Vi pratar
Du håller om mig
Ja känner hur du skakar av att du e kall
Du kysser mig

Även om de är för stunden så mår jag bra
Känner mig omtyckt och behövd
Frågar försiktigt om du vill gå in och sova en timme eller två


Du gosar in dig under täcket
Kysser mig
Smeker mig på magen
Du säger att jag är speciell
Att ingen skulle ha svarat honom som ja alltid gör när han skriver
Att ingen någonsin ser allt bra som jag gör
Att jag är den enda som tar han för han

Du somnar
Jag med
Men inte speciellt länge

Du vaknar till vid elva
Jag är redan packad och klar för min resa
Vi kramas i sängen och pussas
Pratar och skrattar

När jag ska åka
Säger vi hej då vid bilen
Du pussar mig
Förvånad som jag blev svara ja på den

Men sitter nu här på båten och vet inget
Vet inte vart ja ska göra av allt
För om ja har rätt är du tillbaka hos henne
När ja kommer hem…


Thoughtfulness dislikes the post
Anonymous

Anonymous

Mon 21 Mar 2011, 10:33
I min röra finns ett ljus något som kan få mig att se,
I mina bistra toner finns du som glädje som kan få mig att le.
Ingenting har gett mig hopp ingenting har gett mig skäl,
hela livet levat ensam med döden tätare än hack i häl.
Du har skänkt så mkt givit tid åt mitt förut,
du gav mig mod att blicka framåt där min väg tog slut.

jag kan inte bara säga tack inte säga vad du lagat,
men ingen förut har lyssnat när jag klagat.
klaga är inte rätt inte välkommet sedan långt tillbaka,
men dina armar om mig får mig att våga skaka.
liten och svag är så stort och tufft,
dina andetag idag är min framtidsluft.

som pirat på plundring har jag hittat min skatt,
lite sent nu söt så tack, godnatt..
  Reply
Was written Fri 18 Mar 2011, 19:56 | Direct link Han och Hon  

Musik

Friday 18 March 2011

Varit duktig nu och gjort klart halva första uppgiften bara en fråga till som jag ska försöka lösa. Men till den behövs en tidning, bästa ursäkten ever att få köpa aftonbladet :p Vet att den finns på nätet men tycker det är lite enklare att kunna sitta med tidningen och kolla ordentligt å markera och sånt. Blir nog att börja lite smått på historian med även fast jag inte har boken ännu den lär nog inte heller komma förns på måndag.

Det snöar galet ute och jag får ångest, jag var helt inställd på vår nu! Men nopp blir vinterskorna nu om jag ska röra mig någonstans.

Här får ni också en underbar låt, av en grym Dj som jag skulle vilja se live!

lalloline likes the post
Was written Fri 18 Mar 2011, 15:13 | Direct link Musik  

Friday 18 March 2011

Uppe och är typ pigg för första gången på en vecka! Kan inte förstå att kryssen var för en vecka sen, att tiden går så förbannat snabbt, kan gärna få bli kryss igen! Typ nu! :p Dröjer visserligen ett tag nu till nästa fest men gör inte så mycket jag måste ju gå och pli plugghäst under en period så varför inte? =)

Just nu spelar jag massa skön trance som gör mig på grymt humör! =) Ikväll kommer även pojken hit, ååå vad jag längtar nu när jag äntligen känner mig bättre så orkar jag mer och man kan göra mycket mer roliga saker :P Ska snart hoppa in i en dusch, äta frukost, kolla om ja fått någon respons från lärarna och sen maila pappa tror jag! =) Ha de bäst så länge.

lalloline, #2700315 and 2others likes the post
Was written Fri 18 Mar 2011, 12:03 | Direct link Everyday  

Godnatt

Friday 18 March 2011

Nu tänker jag krypa till kojs eller något liknande. Har pluggat lite på ord och kollat igenom dom första uppgifterna allt känns okej. Har även skickat in första introuppgifterna som är. Gäller bara att komma in i skriv sättet, var längesen man gjorde inlämningsuppgifter. Men men imorgon kommer det lite roligare saker för jag är snart frisk! =)

Jag vill mysa!

Thoughtfulness, heyjanie and 2others likes the post
Was written Fri 18 Mar 2011, 00:47 | Direct link Everyday  
More photos from Friday 18 March 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Skola

Thursday 17 March 2011

Jag känner mig helt psykiskt slut just nu. Lägenheten ser ut som ett helvete och det tar på mig. Har kollat igenom allt som har med plugget att göra (börjar plugga på måndag) och jag känner bara panik över allt jag läser. Och på det är jag sjuk fortfarande visserligen på bättringsvägen.

Känner mig stressad inför skolan som inte börjat ännu, pluggar dessutom distans. Jag ska plugga på komvux, har en hel del ämnen att läsa upp och jag vill äntligen ta tag i det och börja plugga. Nu är det bara så att jag känner sån press från min familj att det finns inte. När jag sa att jag kom in blev dom helt lyriska och förstår verkligen inte min rädsla för att misslyckas. Jag har inte pluggat på fyra år, det är läskigt att helt plötsligt ska jag sätta mig ner igen och börja plugga och göra prov och uppgifter. Tänk om det blir som sist? Tänk om jag misslyckas totalt?

Gör jag det kommer hela min familj bli så besvikna på mig. Och det vill jag inte att dom ska bli inte efter allt dom gjort för mig. Men jag få panik här bort. Jag orkar inget, men kan heller inte säga något till någon om hur jag mår just nu. Panik panik panik.....

Fri 18 Mar 2011, 01:58
Ush jag känner igen den känslan, min lägenhet ser ut som ett helvete jag vet hela tiden att jag har massa uppgifter som jag måste ta igen, men så fort jag sätter mig ner känner jag hur alla kraft liksom försvinner :(
och tänkt om mina föräldrar skulle veta hur jag bara låter skolan falla sönder..

My blog: http://NoMaster.soclog.se

Fri 18 Mar 2011, 11:55
Jammiz  Mhm exakt så kände jag igår, var som jag inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen. Men vet du! Börja med att fixa lägenheten, det gjorde jag igår och det underlättar! Tar så sjukt mycket på krafterna när det är stökigt och förjävligt! Sen gör du det du orkar =) Vi kan peppa varandra om plugget! =)
Reply
Was written Thu 17 Mar 2011, 21:05 | Direct link Tankar  

Andas

Wednesday 16 March 2011

I mig finns det en hemlighet, något jag gömt långt in, bakom lås och bom
Jag leker stark
Försöker vara den som står i alla väder
Tar allt utan att rubba
Gör vad du vill, jag bryr mig inte

Det ingen ser, de dom inte förstår
Är att min hemlighet är en stor plåga
Något som rispar i mig varje dag och lämnar alldeles för stor spår
I sju år har jag vänt mig till rakbladet alla onda stunder
Alla gånger mitt hjärta skriker
Alla gånger det går sönder och jag knappt kan få luft

Mina vänner vet vad som var då...
Dom vet bara inte hur mycket jag tänker
Hur mycket jag vill ta fram det och gör det jag gör bäst
Hur gärna jag vill känna smärta
Plåga mig och låta mig bestämma över vad som gör ont
Jag vill spilla blod.
Jag vill se det droppa
Jag vill kunna andas igen....


Was written Wed 16 Mar 2011, 19:31 | Direct link Dikta  

Trasig

Wednesday 16 March 2011

Jag vill inte känna mig så ynklig, jag vill inte alls vara så nere och deppig. Jag vill bara vara jag som jag brukar vara men det går inte alls. Inte när jag mår så här, inte när det känns som jag orkar inget. Allt jag vill är att må som jag brukar och bli hela fina stålflickan. Inte vara trasiga skeva repade stålflickan. Inget känns rätt när jag är så här, inget alls...

Thoughtfulness, lalloline and 1others dislikes the post
Was written Wed 16 Mar 2011, 12:55 | Direct link Tankar  

Tuesday 15 March 2011

Nu har jag övertygat pojken om att jag ska få träffa han ikväll ändå, å ja han är min pojke här även om han inte får vara det annars framför andra. Jag vill bara att min tablett slutar värka, hatar att sitta å vara svettig å äcklig! Det roliga med pojken är att han blir nästan livrädd när man är sjuk, för minsta lilla sak tror han kommer göra han döds sjuk. Å jag gillar inte det för jag vill vara med honom, vill att han klappar på mig och tar hand om mig när jag är sjukling, precis som alla andra vill. Så jag är happy att jag får träffa honom ikväll!

Nu måste jag skaffa värktabletter och baducine! =)

lalloline, #3085760 and 1others likes the post
Was written Tue 15 Mar 2011, 14:04 | Direct link Everyday  

Sjuk

Tuesday 15 March 2011

Vädret är underbart ute och jag ligger i sängen snuvig å svettig å förjävlig!! Hatar att ha feber speciellt när man sen tar en tablett å man börjar svettas. Känns så äckligt å bara jobbigt. Ligger i alla fall i sängen och varvar kolla tvn med att somna några timmar då och då. Kunde knappt sova i natt! Får se om jag ens får se min pojk ikväll, han gillar inte när man är sjuk...

Thu 17 Mar 2011, 14:49
Lustig dedär när någon är sjuk, jag kommer alltid ändå oasett om min tjej skulle vara sjuk eller frisk. om jag blir smittad får jag ta den smällen.

My blog: http://NoMaster.soclog.se

Thu 17 Mar 2011, 17:30
Jammiz  Jo jag vet brukar vara så, men han ska träffa sin kusins barn på fredag och lillen är bara fem veckor. Så han vill inte bli sjuk så han råkar smitta lillen. Och de förstår jag =)
Thu 17 Mar 2011, 21:24
NoMaster  aha ja men då är det ju en helt annan femma :)
Reply
Was written Tue 15 Mar 2011, 12:02 | Direct link Everyday  

Headhunterz

Monday 14 March 2011

Bästa låten på kryssen, ni får ursäkta kvalitén!

lalloline likes the post
Was written Mon 14 Mar 2011, 18:47 | Direct link Musik  

Han och Hon

Monday 14 March 2011

På en buss sitter Syndarnas ängel och pratar i telefon. På väg till jobbet, hennes klädsel är somrig gulvit linne, blåa jeans och vita tygskor. Håret utsläppt och ansiktet sminkat med kajal och mascara. Två stationer från hon klev på, klev han på. Han ser henne, hon ser honom, inget sägs för lång tid har gått för att det ska finnas något att säga. Han hade svart keps som en kväll kommer bli hennes gömställe, svart linne, svara byxor och en svart ryggsäck. Hon minns allt.

Kommer till stationen sätter sig på en bänk, pratar vidare i solen, ser han gå förbi. Hon ler, han ler. I smyg tar hon ett kort på honom, på långt håll tar hon det, hennes egna hemlighet. Hon ser honom inget mer, det börjar krypa i kroppen. På ett sätt det aldrig gjort tidigare, hon spanar efter honom överallt, i området, på tåget och bussen överallt.

Det blir ett tvångsbeteende att ta reda på hans numer, hitta han någonstans. Efter många timmars tänkande, sökanden hittar hon någon som ger henne hans nummer. "Vem? Hitta nr på mobilen." var hennes ursäkt. Hennes första mess, där började deras äventyr. Ett som kommer ta henne på okända marker.


fikka and Thoughtfulness likes the post
Was written Mon 14 Mar 2011, 17:32 | Direct link Han och Hon  

Sjuk

Monday 14 March 2011

Såklart har jag lyckats dragit på mig något skit efter kryssen. Ligger alltså hemma nu med feber, snuva, ont i huvudet, nacken och hela ryggen. Klarar knappt av att göra något än att ligga i sängen och typ sova eller bara glo på något eller ringa och plåga tozil. Och på allt detta måste jag också tvätta. Har inga kläder alls knappt.

Det är ungefär det jag har att säga förtillfället, har inte tagit någon tablett ännu för jag vill inte överanstränga mig om det är så att de onda försvinner och kanske blir värre sen. Tron äger bye the way!

Sötaste pojken ever hade jag igår, han tog sin parfym och sprutade lite på min koftarm så jag skulle bli påmind om honom hela dagen. Inte för det behövs en påminnelse, men helt underbart å lukta på den hela vägen till jobbet igår =)

Was written Mon 14 Mar 2011, 16:59 | Direct link Everyday  

Mondaybar

Monday 14 March 2011

Vet knappt om jag vågar skriva om hur kul jag hade på kryssningen med tanke på allt snacka om fördomar å rejvare men men.

Jag hade i alla fall skit kul! Med Ems och Ida. Tyvärr mycket drama för min del, men de var förmodligen bra drama som har lett till något bättre. Fick dansa till dom jag ville höra och det var helt underbart att stå och stampa till Max Enforcer och Headhunterz, hörde även lite av Dark by Design. Tyvärr var han bättre på båten än på efterfesten, kan ju berott lite på att vi var helt slut i kroppen när han väl drog i gång sitt set.

Allt som allt, var det en lyckad kryssning förutom små detaljer. Nästa kryss blir förmodligen ännu bättre, B&W med en grym lineup so far. Vill tacka det grymma gänget jag åkte med, vad skulle vi göra utan Hasse? Allas lilla pappa =)

Det ända riktig dåliga med festandet var mitt illamående, och skyddsrummet där efterfesten var. Hade aldrig varit där tidigare och jag måste säga att det var en grymt dålig lokal. I alla fall för denna typ av fest. Två dans golv som praktiskt taget satt ihop, vilket resulterade i att var de lugnt på ena golvet hörde du ändå basen från andra grymt frustrerande. Det var dessutom betonggolv man dansade på, vilket tar sjukt mycket på fötter, knä och rygg, det är fööör hårt att stampa på. Och det sista dom hade inget vatten i baren, förstå den! När headhunterz går upp och man stampar sig galen, svetten rinner och man är så sjukt jävla glad men man blir galet törstig så finns det inget vatten!! Besviken på efterfesten.

Så nu blir det inget mer Mondaybar förns 21 April, MB Black med Donky Rollers! =)

Har ingen bild på oss så bjuder på denna från We Heart It

Was written Mon 14 Mar 2011, 14:27 | Direct link Musik  

Just like that

Sunday 13 March 2011

#2700315 dislikes the post
Sun 13 Mar 2011, 23:32
Was written Sun 13 Mar 2011, 21:19 | Direct link WeHeartIt  
More photos from Sunday 13 March 2011 - Fetched from bilddagboken.se

OMG

Thursday 10 March 2011

Nu drar vi!!! See you later! =)

Vi ska fucka upp!!!

Thoughtfulness, lalloline and 2others likes the post
Was written Thu 10 Mar 2011, 16:40 | Direct link Everyday  

Kryssning!

Thursday 10 March 2011

Äntligen är dagen här, äntligen kan jag säga ikväll åker vi! Ikväll stampar vi sönder båten, ikväll springer jag runt med favvo Ems och Ida på båten och bara kör på precis som vi brukar göra! Som vi har längtat efter att få dansa på båten igen. Ingen fest har varit mellan båten i december och den nu därför är det extra mycket abstinens nu. Kläderna är valda, vart vi tar vägen på fredag är fixat och allt är fan super! 

Känner visserligen att jag är vaken liiiite för tidigt med tanke på hur mycket vi kommer festa, dansa och knappt sova. Men kunde inte sova längre, har som  myror i bena vill inte sitta stil!!!! Utan bara dansa Untz Untz Untz! =) Kommer förmodligen mer vettiga inlägg senare nuska jag faktiskt försöka tagga ner lite med senaste House avsnittet! Bjuder på en bild så länge!

Jag och Ems förra spring kryssningen!

Was written Thu 10 Mar 2011, 10:24 | Direct link Everyday  

Han och Hon

Monday 7 March 2011

En kväll med för mycket dricka inblandat och pojken slutar halv bra. sitter i hennes vardagsrum, pratar, dricker, spelar spel och röker. Deras samtals ämnen blir djupare och mer känslor blir inblandade i alla fall för syndarens ängel. Ljusen gav ett mysigt ljus, musiken gungar ut i högtalarna och hon trivs.

Några shotar senare minns hon inte mycket, bara några minnesbilder. Dom gör det dom gör bästa, njuter av varandra, tar, ger, känner och blir ett precis som förr. Något händer och syndarnas ängel fäller tårar och vet inte riktigt varför, han förstår inte heller. Känslorna och orden väller ur henne som ett kärnkraftverk väller ut rök. Hon säger alla, läser upp allt, visar alla, lägger sina kort på borden. Hon minns inte hur han reagerar eller vad han sa, hon vet bara att hon sa för mycket för sitt egna bästa.

Hon vill inte fälla tårar inte framför honom, hon vill inte via att ibland är hon svar för då vill han kanske inte ha något med henne att göra. Även om det är så hon tänker, kan hon inte ljuga för hjärtat. Med honom känner hon sig trygg, säker, uppskattad även fast hon är skadad och liten. Just när hon sitter där i sängen med för mycket alkohol i blodet under täcket med honom bredvid bara då vågar hon erkänna.

Dagen efter mår hon inge bra, ångest i hela kroppen vet inte vart hon ska ta vägen. Ångesten kryper som när en ben somnar, myror i hela kroppen. Inget säger hon till honom utan hon tar hand om det på sitt vis, hennes egna lilla hemlighet. När ångesten är borta och allt sitter någon annanstans istället för i hjärtat och huvudet. Hon går tillbaka till livet som inget hänt, lever på som vanligt, ingen märker, inte ens han gör. Och vem ska rädda henne då?


fikka, lalloline and 1others likes the post
Anonymous

Anonymous

Wed 9 Mar 2011, 09:32
Han såg.
Såg hon?
Han klippte av sig sina ärr för den kvällen,
Blev ny för den kvällen.
Inget smuts den kvällen.

Och det ångrade hon åt honom.
Vad fanns att se om du målar ett släckt rum svart?
  Reply
Was written Mon 7 Mar 2011, 10:42 | Direct link Han och Hon  

Helgen

Monday 7 March 2011

Helgen är över och den har varit riktigt bra! Fredagen spenderades på ikea med mamma, mormor och lillebror, blev käk där och massa saker till lägenheten. Älskar Ikea! =) På kvällen var jag med Babe? Killen? (vet inte vad jag kan kalla honom ännu) vi käkade i alla fall pizza hut å var så där töntiga som sitter å håller handen och pussas över bordet undra vad folk tyckte. Efter det blev de bio! Harry Potter filmen, har redan sett den ofc men ville se den igen och ja, killen hade inte sett den så varför inte. Hur mysigt som helst.

Lördagen spenderades ganska länge i sängen, sen drog vi in till stan kollade alla butiker och köpte hur mycket godis som helst! Hem till killen och lagade middag, kollade film å somnade i soffan. Var riktigt mysigt å vara med honom hela helgen. Söndagen drog jag vid halv tolv för att möta upp Ems och Ida. Tyvärr var dom viktigaste butikerna stängda men jag hittade nya jeans och en tjocktröja i stället!

Middag hos pappa på kvällen sen hem för att sova och nu är det måndag och jobb står på schemat! Stägning idag å imorgon å sen onsdag öppning och sen är det Kryss!!! Som jag är sjukt nervös för men men. Kommer mer ikväll!

Snart är vi där igen!

heyjanie likes the post
Was written Mon 7 Mar 2011, 10:29 | Direct link Everyday  

Ems

Friday 4 March 2011

Haha, nu är det så att min kärste bästa vän Ems har varit gullig nog att påpeka i förra inlägget att jag ska träffa henne på Söndag. Och hon tyckte det förtjänade ett inlägg så varför inte! Hon är ju så söt =)

Som sagt söndag vid tolv right? Har vi bestämt att jag, Ems och Ida ska ses för shopping inför den bästa kryssen ever, eller det är vad vi hoppas på! Känns som den kommer bli grym på alla sätt och vis! Vi har längtat länge nu och faktiskt gått tre månader utan något Untz Untz visserligen kommer vi inte låta det hända efter kryssen. Utan finns massor av olika fester som är inplanerade som vi bara måste gå på.

Sommaren är även lite inplanerad inte allt för mycket, men i augusti händer det förmodligen något kul, skriver inte ut det ännu förns jag vet att biljetter och allt är fixat men det är såklart med Ems med. Min favvo tjej =)

heyjanie, Thoughtfulness and 2others likes the post
Ems

Ems

Sat 5 Mar 2011, 02:16
Yeah!! Poppis!! :)
  Reply
Was written Fri 4 Mar 2011, 09:14 | Direct link Everyday  

Godnatt

Friday 4 March 2011

Trött och seg. Men äntligen ledig i hela tre dagar nu. Har huvudvärk och tänker nu krypa ner i sängen. Inte mkt nytt har hänt förutom att jag är nog kär och är så där äckligt lycklig ni vet nog vad jag menar. Å imorgon får jag träffa min babe äntligen! Som jag väntat och saknat efter honom. Nee sova nu med mina bebisar =)

#2700315, NoMaster and 3others likes the post
emma you know

emma you know

Fri 4 Mar 2011, 03:10
Hallå! och snart får du träffa mig me! de borde tas upp i inlägget, att du ska träffa den underbara Emma!!! Tre dagar tills vi ses och sen är de inte långt kvar till kryssningen1!!!:) WIIIE!!
  Reply
Was written Fri 4 Mar 2011, 00:02 | Direct link Everyday  
More photos from Friday 4 March 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Han och Hon

Tuesday 1 March 2011

Syndarnas ängel tog ledigt en dag, pojken slutade tidigt i skolan. Dem möts och bara är, hon kollar på när pojken spelar tv-spel. Inte riktigt hennes grej att spela just det spelet men hon satt där fint och kollade. Dem går ut för att köpa cigg, de regnar ute och pojken håller paraplyet över henne. Hon behöver det inte just för hon vandrat många gator i regnet. Men hon låter honom för det för han vill och hon tycker det är gulligt. I hans rum gömmer dem sig och spelar spel, han äter något sen vandrar dem hem till henne.

Den film dom valt rullar på kanske tio minuter sen somnar pojken. Hon ligger vaken och njuter av att kolla på honom i smyg, höra hur han andas djupt och känna hans värme. Filmen tar slut, hon försöker väcka honom men hon vill inte, hon vill att han ligger kvar. Hon ställer klockan på sju för hon vet att han börjar tio.

Hon pussar hans panna och somnar. Vid fem vaknar hon åt att han är vaken, kallsvettas och tar av sig kläderna. Hon säger att hon ställt klockan på sju för han börjar tio. "Varför är du alltid så snäll?" eller " Du är alltid så snäll" hon kan inte minnas vilket han sa men något av dom var det. Dem somnar om och hon njuter ännu mer och somnar med ett leende. Klockan ringer sju, hon känner sig tung som hon inte sovit något alls, han vaknar till. Han vet att klockan är sju men sover vidare precis som hon vill i sina innersta tankar.

Nästa gång dom vaknar är klockan halv tio, han får panik måste upp för att gå. Lite ledsen för att natten är över ger hon honom en kram. "Vi ses, vi hörs" Säger han och hon hoppas på det.


fikka, heyjanie and 2others likes the post
Was written Tue 1 Mar 2011, 23:01 | Direct link Han och Hon  
allmänt
More photos from Tuesday 1 March 2011 - Fetched from bilddagboken.se