Tips

Sofia Edenstål (Read more...)

Kategorier

Everyday Tankar Musik Entertainment WeHeartIt Photo Han och Hon Film Dagens fråga Dikta Fashion Politics/Society Pärlor Parents Quotes

Archive

2011

Sep Jun May Apr Mar Feb Jan

2010

2009

2008

2007

2006

Links

Latest post

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

Han och Hon

Tuesday 1 March 2011

Syndarnas ängel tog ledigt en dag, pojken slutade tidigt i skolan. Dem möts och bara är, hon kollar på när pojken spelar tv-spel. Inte riktigt hennes grej att spela just det spelet men hon satt där fint och kollade. Dem går ut för att köpa cigg, de regnar ute och pojken håller paraplyet över henne. Hon behöver det inte just för hon vandrat många gator i regnet. Men hon låter honom för det för han vill och hon tycker det är gulligt. I hans rum gömmer dem sig och spelar spel, han äter något sen vandrar dem hem till henne.

Den film dom valt rullar på kanske tio minuter sen somnar pojken. Hon ligger vaken och njuter av att kolla på honom i smyg, höra hur han andas djupt och känna hans värme. Filmen tar slut, hon försöker väcka honom men hon vill inte, hon vill att han ligger kvar. Hon ställer klockan på sju för hon vet att han börjar tio.

Hon pussar hans panna och somnar. Vid fem vaknar hon åt att han är vaken, kallsvettas och tar av sig kläderna. Hon säger att hon ställt klockan på sju för han börjar tio. "Varför är du alltid så snäll?" eller " Du är alltid så snäll" hon kan inte minnas vilket han sa men något av dom var det. Dem somnar om och hon njuter ännu mer och somnar med ett leende. Klockan ringer sju, hon känner sig tung som hon inte sovit något alls, han vaknar till. Han vet att klockan är sju men sover vidare precis som hon vill i sina innersta tankar.

Nästa gång dom vaknar är klockan halv tio, han får panik måste upp för att gå. Lite ledsen för att natten är över ger hon honom en kram. "Vi ses, vi hörs" Säger han och hon hoppas på det.


#2700315, fikka and 2others likes the post
Was written Tue 1 Mar 2011, 23:01 | Direct link Han och Hon  
allmänt
More photos from Tuesday 1 March 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Just right

Monday 28 February 2011

fikka, #1199928 and 4others likes the post
Was written Mon 28 Feb 2011, 10:37 | Direct link WeHeartIt  
allmänt
More photos from Monday 28 February 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Perfekt

Sunday 27 February 2011

Jag ligger i sängen naken och helt blottad för världen, känner mig liten och ynklig där jag ligger. Försöker krypa ihop och försvinna, gömmer ansiktet i händerna och vägrar kolla. Han frågar när och varför, jag vill inte svara för han skulle inte märka, hur kunde han märka?Och varför lät han det inte bara vara precis som alla andra?

Han vänder mig i mot honom, jag ligger liten och ynklig mot hans bröst gömmer mig under hans haka och hoppas på att jag inte behöver säga något eller kolla på honom. " Du är för vacker för att göra så mot dig själv" Han säger det och mina tårar börjar rinna, "Fan fan fan fan fan" Är tankarna som går i mitt huvud. Han smeker min rygg, tar mig så nära honom det bara går och kramar mig så det nästan gör ont. Hans armar känns så perfekta runt mig. Jag ligger och låter tårarna bara rinna, jag försöker svara på hans frågor och förklarar. "Nästa gång ringer du mig, du gör inget utan att pratat med mig innan!"

"Blir ingen nästa gång" Upprepar jag om, om, om och om igen tills han känner sig nöjd, tills jag själv tror på det. Han pussar på mig och håller mig nära. Jag vill aldrig igen känns så som jag gjorde, jag vill aldrig igen hamna där mer honom. Aldrig igen ska jag göra det. "Du vill inte hamna i den här sitsen igen, då blir det värre så du vet" Jag nickar och förstår.

Jag undrar varför han ens sa något, varför inte bara ignorerar? "Jag kommer aldrig ignorerar, du kommer aldrig undkomma mig där. Jag kommer alltid ta upp det" Jag känner mig säker men också som världen sämsta person. Hur kan en sån fin kille ligga bredvid mig och vara så underbar och fin på alla sätt och vis, hur hittade han mig? Hur hittade jag honom?

Vi ligger länge i varandras armar, förutom när han går iväg för att hämta en sak till mig. Efter en stund lägger han sig  i sägen ger mig en sten. Med ett ord på som får mig glad. "Så fort något blir jobbigt kolla på den här" Jag blir helt varm inombords. Han är helt underbar, jag är rädd att han nu kanske försvinner. Men han är helt fucking perfekt.

Innan allt hände, så tänkte jag. "Ja skulle kunna spendera mitt liv med honom. Ett helt liv. Utan att bli mätt på honom"...


#2700315, lalloline and 3others likes the post
Neighborn, Newborn.

Neighborn, Newborn.

Mon 28 Feb 2011, 08:50
underbart vackert. pussel.
Du är ditt eget motiv, han är dom svåra blåa bitarna som man inte riktigt vet vart dom ska vara. svårt att få dit. svårt att få rätt. svårt att vara utan. han är himmelen kring den ängeln som står mitt i bilden. luft. elementär, obligatorisk, självklar. du målar en vacker bild med dina ord. :*
  Reply
Was written Sun 27 Feb 2011, 18:35 | Direct link Tankar  
allmänt
More photos from Sunday 27 February 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Music

Friday 25 February 2011

Ungefär så känner jag idag. Stänger av allt annat och låter musiken helt enkelt ta över mig. För de är nog det ända jag orkar.

heyjanie, ColorKlick and 1others likes the post
Fri 25 Feb 2011, 12:21
man har sånna dar ibland (:

My blog: http://heyjanie.soclog.se

  Reply
Was written Fri 25 Feb 2011, 09:41 | Direct link WeHeartIt  
More photos from Friday 25 February 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Han och Hon

Thursday 24 February 2011

En varm sommardag, sen sån dag där solen steker, himlen är blå och allt lever. Pojken och hon ska bada, dom går till ett utomhus bad. Dem svalkar sig, skojar runt, skvätter vatten. Ligger i solen och njuter av värmen, samtalar om allt. Hon ligger på sin handduk i sin vita bikini helt fel för en sån som henne. försiktig sneglar hon på han som ligger bredvid. Svårt att koppla hur som hamnat där.

Hon njuter av att bara vara och slippa verkligheten. Hon ser att han smyg kollar på henne. Han tar fram mobilen för att ta ett kort hon vill inte. Han fotar hennes kropp och det är okej tycker hon. Hon tänder en cigg, lägger sig ner, drar ett bloss och känner lugnet komma över henne. Tankarna svävar iväg, bort över berg och dalar ända upp till himmelen.

Han ligger kvar och har svårt att ligga still, han vrider och vänder på sig. Säger att han är prickig och äcklig men hon håller inte med. I smyg tycker hon han är vacker, snygg, fin och helt enastående. Det får inte sägas för han är någons, lika med hennes tankar och ord gör ingen nytta. Timmarna går och det är dags att röra sig hemåt. Dom går sida vid sida och pratar, utanför honom sätter dom sig i skuggan, pratar och röker. Telefonen ringer och magin är borta.


NoMaster and lalloline likes the post
Thu 24 Feb 2011, 23:41
Väldigt bra skrivet! :) Vilken snygg header du har.

My blog: http://darksess.com

Thu 24 Feb 2011, 23:49
Jammiz  Tack så jättemycket =)
Reply
Was written Thu 24 Feb 2011, 23:14 | Direct link Han och Hon  
More photos from Thursday 24 February 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Fix me

Wednesday 23 February 2011

Jag hittar inte orden trots att jag har allt att säga, jag är stum men har känslan att kunna skrika. Jag står ensam och liten, helt tom och med armarna i kors. Kylan slår som ett slag i ansiktet och tar över varenda liten cell som existerar. Aldrig har jag känt så mycket men samtidigt inget alls. Jag vill säga att jag saknar dig, säga att jag vill träffa dig. Jag vill säga att jag bara vill ligga i din famn och då är allt bra. Känslan att min kropp inte orkar plågar mig nu och paniken syns nog i mina ögon. Varför vill du inte rädda mig?

Varför kan du inte bara ta dina armar runt mig, hålla om mig och säga att allt är okej nu, du får gå sönder för jag finns här för att laga dig. Det är allt jag vill veta, att om jag inte längre orkar vara den starka så kommer du ändå finnas kvar. Att om jag ger upp så vänder du inte dig om. För det är just nu det ända som gör att jag håller muren uppe, tanken på att du kanske lämnar mig. Du säger att jag inte är övergiven att du inte har lämnat mig, ändå har jag aldrig känt mig så liten och ensam tidigare. Ensam är starkast därför funderar jag starkt mer på att inte skriva mer. Om jag gör det tror du att du kommer märka de? Kommer du förstå vad jag sakta håller på att göra. Eller kommer det vara som ingenting?

Känslan i mitt bröst är som jag snart går i två bitar, som någon står och håller i varsin sida av mina revben och tänker dra mig mitt i tur. Den smärtan är det. Och den tar andan ur mig, många gånger står jag stil och tar några extra djupa andetag för att orka vidare. För att inte låta den här smärtan förgöra mig helt. Om du visste allt jag kände och allt jag vill säga. Om jag kunde förklara i ord direkt till dig skulle de hjälpa väldigt mycket, underlätta min smärta. Min rädsla kanske skulle försvinna med den, men även om jag vill säga allt till dig förklara hur allt är så funderar jag ju också samtidigt att inte säga något mer alls. Utan jag har faktiskt tanken att bara vända mig om och gå. För du vet bara hur jag är stark, du vet inte hur jag är liten och svag du har inte sett alla ärr och vet heller inte vad jag kan göra.


Anonymous

Anonymous

Wed 23 Feb 2011, 20:56
Wed 23 Feb 2011, 21:45
Jammiz  Tack =)
Reply
Was written Wed 23 Feb 2011, 18:46 | Direct link Tankar  
allmänt

Broken

Wednesday 23 February 2011

Jag går sönder....

Thoughtfulness dislikes the post
Was written Wed 23 Feb 2011, 18:34 | Direct link Tankar  
allmänt
More photos from Wednesday 23 February 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Ett år

Sunday 20 February 2011

Idag är ingen bra dag. Av många anledningar. Mycket har slagit till som jag glömt. Eller saker jag valt att inte tänka på så mycket. Det slog mig att om två dagar är det ett år sen hon gick bort. Ett år sen en hel familj blev skadad för livet. Förutom det har jag inte den famnen jag vill ha här, ja kan inte ringa, mina mess får knappt reaktion. Detta gör att det inte är en bra dag. Jag känner ilska men också sorg. Jag känner smärtan som pulserar i mina ådror, jag känner mitt hjärta slå sönder mig. Jag känner att jag inte är som jag brukar. Något är fel. Fuck.


lalloline dislikes the post
Was written Sun 20 Feb 2011, 17:07 | Direct link Tankar  
allmänt
More photos from Sunday 20 February 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Mhm

Saturday 19 February 2011

Min dag idag har inte varit alldeles för händelserik. Legat bakis i sängen hela dagen. Har bara duschat, plockat undan, ätit och diskat ungefär så mycket har jag orkat. Nu har jag visserligen sminkat mig och ska snart hitta lite kläder för att sen dra till stan och träffa upp Ems!. Vi ska se Trassel i 3D kommer bli sjukt nice, alla säger att den är grym. Sen bär det av hem till Ems för en tjejkväll och massa snacka och bara umgås järnet. Ska sova där. Imorgon ska jag tvätta och sen efter det hem till mamma på middag är det tänkt. Skulle tvättat idag men bokade lite galet och missade hela tvätt tiden men men imorgon blir de.

Dags för mig att leta upp lite sköna kläder och packa väskan sen drar jag!

lalloline and Thoughtfulness likes the post
Was written Sat 19 Feb 2011, 17:10 | Direct link Everyday  
allmänt

Han och Hon

Friday 18 February 2011

I pojkens säng tar hon skydd från natten, tar skydd från det hon inte orkar med just då. Pojken kramar, pratar och försöker få henne att skratta. Han försöker verkligen och visar ett stöd som hon inte trodde att han kunde. Han som sa att han inte visste om han kunde vara stark nog. Han visade inatt att han kunde, fast hon vet inte om han såg det. Hon känner sig borta och extra liten i alla fall under hans keps som hon har som gömställe.

Hon gillar den, för den är hans och hon får låna den. Låter töntigt det vet hon, men så är det. I sägen håller han om henne och visar verkligen att han bryr sig. Dem ligger där instängda från omvärlden. Hon känner hur han andas tyngre och djupare, hon frågar om han sover, men inget svar hon får. Hon fnittrar till just för att han kan somna hos henne. Pojken hör och undrar vad det är, hon förklarar, hur han andas och stänger in sig. Att han stänger av och hamnar i sin värld, han hör säkert att hon frågar något men svarar inte just för han är sin lilla värld.

"Jag blir nästan kär för du ser alla mina små detaljer"

Just dom orden valde han. Syndarnas ängels hjärta skuttade mer nu än innan. Dom orden tog bort det jobbiga för natten. Pojken höll om henne tills hon somnade. Syndarnas ängel fick somna i dom armarna hon alltid vill somna i.


heyjanie likes the post
Fri 18 Feb 2011, 19:14
vad fint skrivet :)

My blog: http://heyjanie.soclog.se

Fri 18 Feb 2011, 19:42
Jammiz  Tack så mycket =)
Fri 18 Feb 2011, 19:42
heyjanie  :)
Thu 24 Feb 2011, 14:37
Anonymous  i know that you know, how to show, your inner glow. you just have to stop thinking so, get up, dont be low. then your pride shall grow. you give and we take, that makes us owe. we build you up by words, slow slow slow. But it keeps you warm in this snow. take it in, what we give, don't say no.
take these words as your army, word by word, row by row.
leave the sorrow. just let go.
:* :* :* :*
Reply
Was written Fri 18 Feb 2011, 19:08 | Direct link Han och Hon  

Mobil på lagning

Friday 18 February 2011

Idag hämtade jag ut ett paket, beställde igår och det kom idag, där snackar vi bra service! I paket låg det massa smaskiga stayups som jag tänkt ha till kryssningar, festar och ja annat kul :p Utöver det har jag nu lämnat in min mobil på lagning hos linus, så vi hoppas dom kan lösa problemet. Sitter nu alltså med en lite äldre mobil nu, märker hur bortskämd man blivit med internet, spotify och så vidare men men bara köra på tills min är klar. Nu ikväll blir det att Tozil kommer över vi ska käka och dricka mohaha, varför? För fia behöver annat å tänka på ikväll.

Hade tänkte mig något i den sexiga stilen som ni ser på bilden till ja annat kul! Haha

NoMaster and Thoughtfulness likes the post
Mon 21 Feb 2011, 06:42
hehe din snuskis där :P

My blog: http://NoMaster.soclog.se

  Reply
Was written Fri 18 Feb 2011, 18:34 | Direct link Everyday  
More photos from Friday 18 February 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Godnatt

Thursday 17 February 2011

Trött. Slut. Ont i huvudet. Mår illa. Säger därför bara Godnatt till er nu!

Was written Thu 17 Feb 2011, 20:55 | Direct link Everyday  
allmänt

En fråga?

Wednesday 16 February 2011

Jag är verkligen sämst när det kommer till att dejta killar, av den simpla anledningen att jag nästan aldrig har dejtat en kille. Utan har alltid blivit man träffats lite och sen är man tillsammans. Det går oftast väldigt snabbt och det har jag inte haft något problem med. Utan det har ju funkat bra.

Och nu är det så som ni ALLA vet här är att jag träffar en kille. Dejtat ungefär två månader, har visserligen blivit mer seriöst den senaste månaden. Idag fick jag ett jättefint sms av honom där han skrev saker som han aldrig skrivit tidigare. Och vi börjar helt enkelt säga mer till varandra om vad vi känner och liksom såna söta saker.

Det jag nu undrar gott folk! Är när säger man att man är tillsamman?

Och jag menar liksom inte typ när ska man sätta det på facebook utan när ser man bara sig själva som ett typ. När jag kan säga att jag inte är singel längre... Eller dejtar man bara tills någon typ bara påpekar att man är något? :p Jag vet helt seriöst inte, och vill verkligen få alla feed back jag kan!! Så snälla hjälp lilla mig! =)

Thu 17 Feb 2011, 12:42
Haha förlåt men jag blir så full i skratt, för de där vet ju ingen förutom ni!!! Du får helt enkelt fråga honom om ni räknar er som i ett förhållade :D Hoppas de löser sig ;)

My blog: http://Thoughtfulness.soclog.se

Thu 17 Feb 2011, 13:19
Jammiz  Haha jag vet. Skrattar själv åt det. Vet att ja borde fråga men de får vänta faktiskt haha
Thu 17 Feb 2011, 14:33
Thoughtfulness  haha okej :D
Reply
Was written Wed 16 Feb 2011, 23:40 | Direct link Dagens fråga  
allmänt

Han och hon

Wednesday 16 February 2011

Vingarna blev svartare än svartast, snart ska dom klippas. En syndare som jag borde inte vara en ängel. Hur kunde man ge mig vingar? Vingar som jag sen skulle smutsa ner och bryta lagar med. Syndarnas ängel. Jag har köpt "arbetskläder" som är för syndiga, för fel men ändå alldeles perfekta. Perfekta för mitt syfte, min uppgift. Min uppgift är inte svår, inte heller komplicerad.

Någonstans började den här historian, någonstans kom synden in i bilden och tog över mig och allt det fina. Vad jag en gång var i tiden syns inte längre. Jag har en uppgift och ett syfte, jag fyller det mer och mer för var dag som går.


I Ett vardagsrum som är lätt belyst ligger syndarnas ängel i ett par armar som får henne att lysa som förut. Pojken som får henna att lysa är någon hon håller kär, någon som ligger nära hjärtat. Pojken är någon hon en gång haft som sin men inte längre kan kalla han för hennes. Det var förut och nu är nu. Dom ligger där och bara är precis som förut, mycket måste inte sägas. Syndarnas ängel nynnar försiktigt med i musiken medan pojken andas tungt i hennes nacke.


Syndarnas ängel tänker inte så mycket på allt runt omkring till pojken säger "Jag tycker om dig"  Hon har hört det förut från honom men det var förut och inte nu. Hennes hjärta tar ett skutt, fast det vill hon inte erkänna. Pojken vet att hon tycker om honom, han vet det innerst inne. Men det är något han inte vill erkänna. Dom ligger där till verkligheten kommer i kapp dom.


lalloline and #2944520 likes the post
Anonymous

Anonymous

Thu 17 Feb 2011, 22:35
Otroligt vackert skrivet!

My blog: http://brutaltarligt.soclog.se

Fri 18 Feb 2011, 14:52
Jammiz  Tack så mkt :)
Reply
Was written Wed 16 Feb 2011, 20:02 | Direct link Han och Hon  
allmänt

Woho

Wednesday 16 February 2011

En halv vaken fia sitter här just nu, somnade två timmar när jag kom hem idag.  Var helt slut efter bara sovit ungefär sju timmar på två dygn, förstår inte hur jag orkat med jobbet på det också. Trots att jag varit trött hade en hur mysig dag som helst igår kväll.

Kom till fruängen vid halv nio, fick träffa på hans yngre bror lite sådär halv läskigt måste jag faktiskt säga. Efter hans bror dragit, käkade vi ugnspannkaka med glass och sylt, å drack mjölk ur vin glass. Haha lite kul det. Efter det blev de filmen The Game i soffan under filt. Han uppskattade min lilla suprise väldigt mycket, trots att vi båda var galet trötta. Vid två tiden kraschade vi i sängen, så mysigt att somna på hans arm med näsan inborrad i hans nacke. Mys mys! Vaknade upp pigg men ändå trött, helt underbart å bara ligga där mysa och ligga så när man bara kan. Inge kul alls att säga hej då med tanke på vi inte ses på en vecka.... Lite lessen över det....

I alla fall nu sitter jag här lite mer utvilad ska hoppa in i duschen och vänta in Viktor eller Tozil som han e döpt till :p Kommer mera lite lite senare! =)

Was written Wed 16 Feb 2011, 19:12 | Direct link Everyday  
allmänt
More photos from Wednesday 16 February 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Idag

Tuesday 15 February 2011
Tyvärr blir det väldigt tråkiga och korta inlägg just nu, bara för jag sitter på paddan och då kan jag inte få in några bilder. Får helt enkelt bli bättring imorgon för då blir de vanliga datorn igen. Som sagt rymmer till fruängen ikväll och de ska bli super mysigt, har kommit på en rolig ide. Så har inhandlat nya underkläder, stayups och skjorta. Ska retas lite lagom haha, lite kul måste man ha. :) längtar galet mycket!
#2700315 and Thoughtfulness likes the post
Tozil

Tozil

Tue 15 Feb 2011, 19:30
Tue 15 Feb 2011, 20:03
Jammiz  Va? Jag? Aldrig! :p
Reply
Was written Tue 15 Feb 2011, 16:40 | Direct link Everyday  

Lever

Tuesday 15 February 2011
Vill bara skriva att jag är i liv, å jag hade inte fuckat up de så som jag trodde. Det var ingen kul dag igår mycket kom upp till ytan och missförstånd blev. Men han tog sig hela vägen hem till mig i snökaoset som tågen hade. Vi låg i min säng, jag låg i hans famn och pratade och skrattade. Myste och pussades. Allt blev bra. Allt blev för mig helt underbart. Jag får träffa han ikväll igen, undebart å somna i hans famn!
Thoughtfulness, #2700315 and 1others likes the post
Tue 15 Feb 2011, 10:25
De låter mycket bra de.. Han kämpar för dig :P

My blog: http://Thoughtfulness.soclog.se

Tue 15 Feb 2011, 13:57
Jammiz  Ja, han kämpar mer än vad ja skulle tro! Så e riktigt glad idag faktiskt
Tue 15 Feb 2011, 14:20
Thoughtfulness  Gött de!!! :)
Reply
Was written Tue 15 Feb 2011, 10:06 | Direct link Everyday  
allmänt

Suck

Monday 14 February 2011
Drar till jobbet en halv timme innan jag börjar. Varför? För jag orkar inte sitta still, jag orkar inte känna något. För vet ni!! Jag fuckade upp det precis som ja visste att ja skulle göra. Suck på mig. Å mobilen funkar fortfarande inte....
Mon 14 Feb 2011, 10:57
Hoppas du får upp energin och att du får en underbar alla ♥ dag!!! Ta hand om dig själv om inte minst ^^

My blog: http://Thoughtfulness.soclog.se

Mon 14 Feb 2011, 14:09
Jammiz  Energin är lite tillbaka. Hoppas du får en grym dag :) och att någon uppvaktar dig och visar sin uppskattning. :)
Mon 14 Feb 2011, 17:53
Thoughtfulness  Gött de.. Tack så mycket söta du! :)
Reply
Was written Mon 14 Feb 2011, 10:29 | Direct link Tankar  

Han och hon

Sunday 13 February 2011

Ordet vacker existerar inte längre, jag är lika smutsig som gatorna jag vandrar. Nu syns jag inte alls inte som förut. Vingarna ska klippas och lämnas på marken, vidare ska jag gå med blödande sår. Från ängel till syndare är en farlig vändning.

En natt lyste jag som förut, under en natt var jag som då. Vingarna blev vita och vackra, jag blev lika vacker. Alla mina synder försvann för en natt, hade ni sett det så hade ni sett mig lysa på mils avstånd. För en natt vad jag din och du min, vi blev ett. Det vi var förut, under en natt fick jag känna allt igen, känna dig. Men det varade bara för natten, när du gick kom synderna tillbaka och vingarna blev gråaktiga.

Jag syndade natten efter, lät någon annan bli ett med mig. Men det blev inte ett som vi blir. Gjorde min plikt, låta någon annan njuta av mig, låta någon annan känna, ta men inte ge...

26 okt - 2008


Mon 14 Feb 2011, 06:37
Jättefin text med underbart bildspråk..

My blog: http://NoMaster.soclog.se

Mon 14 Feb 2011, 10:00
Jammiz  Tack =)
Reply
Was written Sun 13 Feb 2011, 23:19 | Direct link Han och Hon  

Film

Sunday 13 February 2011

Dagen har gått bra, hunnit med det mesta jag skulle göra, hela lägenheten har fått storstädning och det känns riktigt skönt! Har även införskaffat mig lite nya pärlor ska sätta mig med det alldeles strax och fixa å dona lite smått. Mötet gick bra på jobbet, provet gick bra det med, var kul och intressant. Det ända som inte var bra idag var att bussen var sen missade då tåget och fick sitta i sumpan i en halv timme. Men fick träffa Viktor då och ge han lite godis så det var nog bra ändå! Nu blir det en film och lite pärlor sen sova, har lite ont i huvudet.

Funderar på att börja med en text eller berättelse i bloggen, något jag skrev för ungefär tre år sen. Kanske kunde vara lite kul eller vad tror ni?

#2700315 and Thoughtfulness likes the post
Was written Sun 13 Feb 2011, 20:47 | Direct link Everyday  

Fråga?

Sunday 13 February 2011

När man gillar någon och tänker på någon väldigt mycket är det konstigt att man blir osäker på sig själv och tanken på att vara två? Är det konstigt att man blir rädd och har tanken att det är nog bättre om jag vänder om och går? Är det såå konstigt?

Jag har "träffat" den här killen i två månader på ett ungefär, vi har inte sagt att vi är något, vet inte om han säger att vi dejtar eller vad han säger till sina vänner? OM han ens säger något. Alla mina vänner kallar honom för min pojkvän, kul å höra alla andra säga det när jag själv inte vet vad vi är eller ens kan bli.

Har skrivit ett x antal gånger att han åker bort. På fredag och kommer tydligen hem på måndag morgon... När han sa det blev jag lite lessen inombords, för jag är rädd men vill inte säga det. Jag vill inte fråga kan ja lita på dig när du är där nere?  Jag vet inte ens om han träffar andra eller inte, jag vet inte ens hur han tänker när det kommer till det här. Förutom att han åker på fredag så kanske en tjej ska hänga med dom, hans party gäng. Jag vet att han har haft något med den här tjejen tidigare, men jag vågar inte fråga om ska med. Och ska hon det så vågar ja heller inte fråga om det finns en risk att mitt hjärta kommer gå i bitar när han kommer hem? Vad får jag fråga när vi inte är något?

På fredag super jag, på lördag super jag lite till. På söndag ligger jag bakis och liten. På måndag jobbar jag och han kommer hem. Snälla låt mig inte gå sönder.... Vad fan ska jag göra?


Sun 13 Feb 2011, 16:10
Asså de där är ju skitsvårt. Sen så de ju detta med förtroende. Jag vet ju inte hur han fungerar och alla fungerar ju olika. Antingen kan han tycka att de är helt okej att du frågar. Men de finns ju också den risken att han kan bli sårad för att du inte litar på honom, eller att han blir irriterad och känner sig låst. Finns så många saker. Men 2 måmader, om de bara varit på helgerna så är de ju inte sååå jättelänge. Bästa hade väl varit om du tog de lite försiktigt och pratade med honom om att du verkligen tycker om honom jättemycket, men fått för dig saker och bara vill kolla lite för att kunna känna dig lugn. Jag tror på att ärlighet vara längst, men man får passa sig så man inte blir "för mycket"... Hmm hoppas du kommer fram till något. Om inte annat så är de ju faktiskt såhär! Att om han nu "gör" något med någon annan så lät de komma fram och då är han heller inte värd dig. Men jag tycker att du enbart ska tänka på den vackra kommentare som han gav dig igår innan han gick!! De tyder ju på att han tycker skitmycket om dig redan!! :D

My blog: http://Thoughtfulness.soclog.se

Sun 13 Feb 2011, 20:00
Jammiz  Mm, jobbigt de där med tiden :p men är nog bäst så. Han åker inte förns fredag så tills dess kan allt vara bra. Men när han är borta ska ja bara göra sånt jag gillat så man slipper tänka, tack för all hjälp. Och tack att ja kunna bolla lite tankar med dig :)
Sun 13 Feb 2011, 20:02
Thoughtfulness  Ja men precis! Så lite så :)
Reply
Was written Sun 13 Feb 2011, 15:39 | Direct link Tankar  

Godmorgon

Sunday 13 February 2011

Det är Söndag och jag är ledig. Underbart. Har precis fixat två filmer, ska kolla den första nu och spara den andra till lite senare. Utöver det ska jag stor städa hela lägenheten sen ikväll åka till jobbet för möte och lite prov. Kommer mer senare.

#2700315 and Thoughtfulness likes the post
Was written Sun 13 Feb 2011, 11:18 | Direct link Everyday  

Samma Samma

Sunday 13 February 2011

Sitter och fryser av det obehag jag känner just nu. Fryser för jag inte får svar och osäkerheten kryper på, små röster säger "du duger inte" "klart det finns andra" "vem vill ha dig?"

Hatar osäkerheten som kan lägga sig över mig, hatar att känna hur jag låter mig krympa tack vare en kille. Jag hatar mig själv för jag har låtit mig känna något överhuvudtaget. Borde vara som jag alltid varit bara säga fuck off när någon säger något taskigt eller kränkande. Eller när dom inte svarar allt. Jag borde vara den känslokalla typen som bara kan vända sig om och gå utan att titta tillbaka igen och undra vad som kunde varit.

Petters toner flödar ut ur mina högtalare, hans texter som följt mig i alla år, som hjälpt mig gått igenom allt. Texter som får mig att minnas, texter som får mig att le, texter som får mig att inte vilja vara kvar. Hans texter täcker många känslor. Mina andetag är tunga och djupa. Jag försöker känna allt och se om jag finns kvar. Försöker se om jag verkligen stängt av allt som jag brukar göra. Leker med tanken att skriva fuck off till honom.... Varför?

Jo, för att det finns för mycket som kan göra ont. Faller allt detta kommer jag krascha och brinna. Jag kommer gå sönder om och om igen. Om man aldrig sagt vad man är? Om man bara sagt att man tycker om varandra väldigt mycket men ändå säger lite till vad är man då? Vad betyder det? Vad kan man förvänta sig om man inte vet? Det är läskigt för snart åker han bort, å där borta finns någon jag inte vill ska finnas med. Fy fan på allt. Jag kraschar i sängen nu....

Was written Sun 13 Feb 2011, 00:09 | Direct link Tankar  
More photos from Sunday 13 February 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Fuck

Saturday 12 February 2011

Jag skrev "saknar dig redan... Tiden gick alldeles för snabbt idag"

Jag har aldrig skrivit att jag saknat honom, aldrig tidigare har jag vågat gjort det. Men ikväll kändes det bra, bra efter alla timmar vi spenderat tillsammans. Jag fick inge svar.

Sitter nu patetisk och liten och kollar mobilen var tionde minut och hoppas på svar, känner mig galet utlämnad, av bara dom små orden. Även om orden är sanna och precis det jag vill säga så känns det värre när man inte får något svar.

Är helt nollställd, känner inte riktigt något och vet inte riktig vart jag ska ta vägen. Vad jag ska göra med tiden. Han är på middag med vänner, hans ex är där. Han berättade om det tidigare i veckan. Det är halv jobbig information, speciellt när han inte svarar. Speciellt när han vet att jag ibland kan anta saker och tror att allt är värre än vad det är.

Det ända jag kan tänka är han svarar inte och hon är där...

Thoughtfulness dislikes the post
Sat 12 Feb 2011, 23:35
Vi får hoppas att de bara är så att han helt enkelt inte hört sms:et och att han se kommer med ett mycket fint svar på de där! :)

My blog: http://Thoughtfulness.soclog.se

Sat 12 Feb 2011, 23:36
Jammiz  Jo det får vi göra =) Tack för orden det värmer, behövde höra att någon kanske tänker lite mer positivt än mig
Sun 13 Feb 2011, 09:12
Thoughtfulness  Ja de behöver man, de är inte lätt att tänka possetivt ensam i en sådan sitation. :) Hoppas de läste sig.. :)
Reply
Was written Sat 12 Feb 2011, 23:31 | Direct link Tankar  

Får jag?

Saturday 12 February 2011

Får jag skriva att jag saknar honom, trots att vi sa hej då för ungefär fem timmar sen? Får jag säga att tiden alltid går för snabbt när vi umgås och det känns som man alltid säger hej då?

Jag vill hoppa upp och ner som en riktigt tjej och vara äckligt glad. Jag vill peka på honom och skrika till hela världen att honom gillar jag! Får jag?

Mitt hjärta slår snabbare runt honom, mitt leende försvinner aldrig i hans närhet och jag har aldrig känt mig så omtyckt som just då när jag är med honom. Att ligga nära varandra med pannorna ihop, känna värmen, närheten, ligga och dra naglarna längs varandras armar, andas i takt. Ligga där och bara vara.

"Önska vi kunde ligga här hela dagen, ligga under filten somna en timme sen kolla film. Bara vara vi två och inte tänka på något annat än att bara finnas"  Så sa han idag, när vi låg nära i soffan efter maten. Jag blev glad, jag blev varm inombords och ville inte lämna hans famn någonsin igen...


Thoughtfulness likes the post
Sat 12 Feb 2011, 22:24
Åh va underbart!!!! Kär i kärleken :)

My blog: http://Thoughtfulness.soclog.se

Sat 12 Feb 2011, 23:23
Jammiz  Är underbart tills det inte är de längre...
Sat 12 Feb 2011, 23:30
Thoughtfulness  :/
Sat 12 Feb 2011, 23:31
Jammiz  Mitt senaste inlägg förklarar lite :p
Reply
Was written Sat 12 Feb 2011, 22:02 | Direct link Tankar  
More photos from Saturday 12 February 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Pain

Thursday 10 February 2011

Jag sitter i soffan med täcket runt mig. Jag kollar men kan inte fokusera, jag hör men kan inte koppla. Allt finns runt mig men det är som jag inte är här. Helt plötsligt försvann jag någon annanstans. Helt plötsligt var det som någon tryckte på stopp och jag frös precis där och då. Sitter och kollar i tomma intet och vet knappt vad jag tänker eller känner. Eller känner vet jag visst, det gör ont. Varför? För han försökte inte, för han inte kämpade. För att han inte lyfte telefonen ringde och frågade, undrade hur det gick och  vad jag gjorde där. Att han inte ringde och sa klart som fan vi ses, skit i allt annat...

Det gör ont för att han inte gjorde allt det där. Så nu sitter jag här bortkopplad från verkligheten och önskar att jag faktiskt kunde känna något bra. Men allt positiva och glada som fanns innan är bort. Bort blåst precis som ovädret där ute. Fy fan att det gör ont....


#2700315, ColorKlick and 1others dislikes the post
Anonymous

Anonymous

Fri 11 Feb 2011, 08:09
Fri 11 Feb 2011, 10:23
Jammiz  Tack =)
Reply
Was written Thu 10 Feb 2011, 21:58 | Direct link Tankar  

Mobil fanet

Thursday 10 February 2011

Min mobil gav upp igen, inga meddelanden kommer fram. Eller mina gör men jag får inga tillbaka. Detta suger när man har saker planerade men kan nu inte hålla kontakten. Jag ger upp för ikväll faktiskt. Mår lite psykiskt dåligt och det gör lite ont i mig igen...

Was written Thu 10 Feb 2011, 21:28 | Direct link Tankar  

Hemma!

Thursday 10 February 2011

Äntligen är jag hemma!!

Jobbade ynka fyra timmar idag inte så mycket att skryta om. Efter jobbet drog jag till Sollentuna för att göra ett kärt besök hos ungdomsmottagningen, var dags för nytt recept förmodligen mitt sista recept där det bara kostar 60 kr för ett år. Snart fullt precis som gäller! Spenderade sen lite tid i Sollentuna centrum med lillebror, käkade subway och hängde lite med Linus.

Och på tal om hängde, min mobil har nu hängt sig två gånger på två veckor ungefär. Lika med den slutar ta i mot sms, denna gång förstod jag det vilket gjorde att jag inte dampade ut på folk som inte hörde av sig :p Jag testade verkligen allt för att få mobilen att fungera startade om den ett ex antal gånger, satte in sim kortet i en annan mobil, fick nytt simkort av Linus. Gav upp efter någon timme och ringde Tele 2 snackar med en jättetrevlig tjej som ringer till teknikerna för å kolla problemet. Hon säger sen att det ligger tio sms och väntar på att komma fram!! Det jag kunde göra var att ta ut sim kortet, sätta in det i en annan mobil ha den där i kanske fyra timmar sen sätta in det i min mobil, uppdatera mobilen och se sen om det funkar. Å ville jag inte det så kunde dom ta bort sms:en.

Nu är det ju så att jag är sms galen, vet jag att de finns sms så vill jag verkligen läsa dom och se vad personen ville eller liknande. Valde alltså att sätta sim kortet i lillebrors mobil och efter ungefär 20 minuter började sms trilla in!! Woho vad glad jag blev då =)

Är alltså hemma ska käka en pizza och lägga mig å kolla film är slut efter ha varit ute i snökaoset!

Thu 10 Feb 2011, 19:41
60:- för ett år? här kostar det 100:- per år!

My blog: http://Kusindet84.soclog.se

Thu 10 Feb 2011, 22:46
Jammiz  Nopp 23 här så ni har de bättre så alltså =)
Thu 10 Feb 2011, 22:58
Kusindet84  då jämnar det ut sej i ´längden..
Reply
Was written Thu 10 Feb 2011, 19:36 | Direct link Everyday  

Tröttis

Thursday 10 February 2011

Så här på morgonen så bjuder jag bara på en bild. Är för trött för att skriva något vettigt, har en huvudvärk på väg plus så känner jag att kroppen inte riktigt vill göra det jag vill. Nu blir de två ipren sen jobb sen ungdomsmottagningen. Woho...

Thu 10 Feb 2011, 17:54
gillar verkligen din bloggdesign!

My blog: http://tvfriends.soclog.se

Thu 10 Feb 2011, 18:32
Jammiz  Tack så mycket! Önskade att ja kunde säga att ja gjort den, men icke. Älskar den i alla fall
Reply
Was written Thu 10 Feb 2011, 09:36 | Direct link Everyday  
More photos from Thursday 10 February 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Vacker...

Wednesday 9 February 2011

Ikväll tänkte jag lägga en tanke på alla vackra och underbara människor det finns där ute. Alla är vi vackra, fina och helt underbara på vårat egna vis. Alla ska vi älska det vi har och det vi kan ge. Ingen är perfekt men det är just det som gör alla så perfekta. Att vi alla är exakt lika men ändå olika. Alla har vi tanken om att inte vara tillräckliga, alla har vi någon gång sagt något elakt och kränkande. Alla har vi gjort det misstaget. Men jag säger nu att vi måste sluta klanka ner och dra ner varandra. För alla är vi fucking underbara!!! =) Love you all...

#2169020, #2540100 and 2others likes the post
Was written Wed 9 Feb 2011, 19:38 | Direct link Tankar  

Sexy!

Wednesday 9 February 2011

Vet inte om man får lägga upp sånt här, men helt seriöst så sjukt jäkla sexigt eller är det bara jag som tycker det?...

#1199928, Smirnofh and 1others likes the post
Thu 10 Feb 2011, 01:28
ooo ja sjukt sexigt ^^

My blog: http://NoMaster.soclog.se

Thu 10 Feb 2011, 09:31
Jammiz  Eller hur =)
Reply
Was written Wed 9 Feb 2011, 15:57 | Direct link WeHeartIt  

Spring

Wednesday 9 February 2011

Har glömt att dela med mig till er alla om vad som händer i mars. Eller alla små söta rejvare vet nog vad jag syftar på. Årets första Mondaybar kryssning såklart! Mars smäller det bara ett dygn men jag är glad över det vi får! Denna första kryssning ska jag åka med två underbaringar. Kommer kanske inte lägga upp bästa bilden men ändå vi e ju så söta! Hahha =)

NoMaster likes the post
Was written Wed 9 Feb 2011, 15:24 | Direct link Musik  

Mhm

Wednesday 9 February 2011

Måste bara dela med mig med denna bild. Och att jag älskar mina vänner, fy fan vad underbara ni är och hur bra ni kan få en att må! =)

NoMaster and #2169020 likes the post
Was written Wed 9 Feb 2011, 12:56 | Direct link Tankar  

Music

Wednesday 9 February 2011

Give it to me

Was written Wed 9 Feb 2011, 12:34 | Direct link Musik  

Snälla...

Wednesday 9 February 2011

Jag är rädd. Jag har gått och blivit jobbigt rädd. Varför? För jag låter mig känna, jag låter mig vara glad, jag låter mig skutta runt och låter han fylla mina tankar. Alla märker det, kollegorna, vännerna och familjen. Om han gör det vet jag inte, men det gör inte så mycket. Men jag är ändå rädd. Rädd att inte vara tillräcklig, rädd för att jag inte är bra nog eller snygg nog eller så vidare.

Jag är rädd för jag inte sett han sen i lördags. Jag är rädd för jag inte kommer få se fina honom förns på fredag. Vill vara med honom nu, vet att jag är hemma för jag e sjuk, men jag vill hellre ligga i hans soffa än min egna. Vågar bara inte säga att jag vill träffa honom, vågar inte kasta ut dom orden från ingenstans. Man vill inte vara för på och inte heller låta för desperat...


Thu 10 Feb 2011, 01:30
känner igen mig något så fruktansvärt...

My blog: http://NoMaster.soclog.se

Thu 10 Feb 2011, 23:26
Jammiz  bra att någon förstår?
Fri 11 Feb 2011, 05:00
NoMaster  det måste det vara..
Reply
Was written Wed 9 Feb 2011, 11:49 | Direct link Tankar  
More photos from Wednesday 9 February 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Qoutes

Tuesday 8 February 2011

"CRISTINA: "Get out of bed, we're gonna be late."
MEREDITH: "I have a feeling."
CRISTINA: "You have a feeling?"
MEREDITH: "Yes."
CRISTINA: "What kind of feeling?"
MEREDITH: "Like I might die."
CRISTINA: "Today? Tomorrow? In 50 years? We're all going to die eventually. Now we're late! Let's go!"
MEREDITH: "Oh Cristina, c'mon!"
CRISTINA: "What? I'm being supportive."
MEREDITH: "Really?"
CRISTINA: "Yeah, this is me being totally supportive. Go on."
MEREDITH: "Okay. The man I love has a wife and then he chooses her over me. Then the wife takes my dog. Well, she didn't actually take my dog. I gave it to her. But I didn't mean to give it to her, I meant to give it to him, and that doesn't change the fact that she's got Derek. And my McDog. She's got my McLife! What have I got? I can't even remember the last time we kissed. Because you never think the last time is the last time. You think you have forever, but you don't. Plus my conditioner decided to stop working and I think I have brittle bones. I need something to happen. I just need a sign. I need a reason to go on. I need some hope, and in the absence of hope, I need to stay in bed and feel like I might die today."
CRISTINA: [pauses, then drags Meredith out of bed] "Whatever. Everybody has problems. Get your ass out of bed and get to work. NOW! Move, move, move!""


Greys Anatomy

Was written Tue 8 Feb 2011, 21:05 | Direct link Quotes  

Tuesday 8 February 2011

Blir man hemma imorgon då, vilket kanske inte känns så kul men kroppen är inte riktigt med. Lite ont, sen feber och så. Vill inte stå och jobba å överanstränga mig så det kanske blir värre. Har lite planer inför veckan och helgen därför vill jag inte bli sjuk så jag måste skippa allt det.

Borde skriva massa vettiga saker men känner verkligen att min hjärna inte är med mig eller vill samarbeta. Därför lite pyssel och sen blir det sängen. Kanske orkar mer imorgon då.

Was written Tue 8 Feb 2011, 20:28 | Direct link Everyday  

Mhm

Tuesday 8 February 2011

Was written Tue 8 Feb 2011, 00:15 | Direct link WeHeartIt  
More photos from Tuesday 8 February 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Monday 7 February 2011

Det är måndag ännu en arbetsvecka börjar, ännu en gång ska jag jobba sex dagar i sträck för tredje veckan i rad. Kul? Nä, verkligen inte, känns som jag inte kunna göra något på jag vet inte vad, känns som jag aldrig kan sova ut. Utan måste alltid ställa klockan, få ångest och sen bara gå därifrån. Visserligen ledig både lördag och söndag denna vecka. Så för första gången på jag vet inte när har jag helg precis som alla andra! Har inte tid med detta, ska fixa mig å sen dra till jobbet som sagt.

Was written Mon 7 Feb 2011, 10:09 | Direct link WeHeartIt  
More photos from Monday 7 February 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Do you wanna be my McDreamy?

Sunday 6 February 2011

Det är en fråga jag skulle vilja ställa. Bara typ ställa den lite försiktigt och hoppas på ett bra svar. Ställa den när han använder ord som Thats my girl, bara slinka in med frågan och kollar runt lite förvirrande som om  jag inte visste att den slank ur mig. Kan man ställa frågan försiktigt?


Was written Sun 6 Feb 2011, 19:04 | Direct link Tankar  

Lördag

Sunday 6 February 2011

Igår var det en liten kaos dag för mig där i början, vet inte om de var för jag var bakis å kände mig liten och ensam. Bara att de är ju så lätt att misstolka varandra på sms eller bara få fel uppfattning av messet, att man kanske tar vid det på helt fel sätt. Men efter lite om och men så fick jag ett mess som fick mig total glad och mitt humör skiftade direkt till happy.

I alla fall när jag fixat mig, drog jag till jobbet, vi käkade där. Sen vidare till odenplan. Stället vi var på först var hur nice å fint som helst, förutom den grejen att det var 23 år gräns. Vilket var okej om vi inte hade haft en 18 åring med oss, men men så vi tog våra grejer och hittade ett annats ställe. Och gud vad kul vi hade! Vi skrattade, skojade, spelade massor och hade verkligen en superbra kväll tillsammans. Älskar verkligen mina kollegor och att dom kan få mig så glad.

Jag å Salle van i alla fall fem av åtta matcher! Woho vi ägde, eller Ida ägde mer men ändå. Drog vid kvart över elva och åkte ut till Fruängen. Å fick somna där. Helt underbart å gå till porten och slå in koden som det vore den mest självklara grejen, att ja ska vara där, hemma hos honom. Som om det är meningen. Ännu mysigare att komma upp, plinga på och kommer in å får pussar helt självklart. Å sen sitta i soffan och prata å mysa och somna tillsamman. Visserligen jobbigt å vakna upp och sen gå där ifrån! Det är alltid lika jobbigt.

Ida in action!

Jag in action!

Imorse vid Fruängen


Was written Sun 6 Feb 2011, 18:23 | Direct link Everyday  

Tröttis!

Sunday 6 February 2011

Jag är hemma efter en väldigt fartfylld helg. Har haft mycket för mig och det har varit riktigt skönt, men nu är jag galet trött! Därför tänkte jag dela med mig om fredagen i bilder. Ni får två bilder på mig och Viktor. Det vi gjorde var, söp, lyssnade musik, snackade och ja dansade runt lite som en idiot typ. Plus kollade vi Step up 3D riktigt nice. Jag tänker nu däcka i en två timmar tills jag ska gotta mig med massor av glass! =)

 

#2700315, Thoughtfulness and 1others likes the post
Was written Sun 6 Feb 2011, 15:55 | Direct link Everyday  
More photos from Sunday 6 February 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Biljard

Saturday 5 February 2011

Nu drar jag och spelar biljard med mina älskade kollegor! Love them!

Thoughtfulness likes the post
Was written Sat 5 Feb 2011, 16:27 | Direct link Everyday  

Hjärtat

Saturday 5 February 2011

Det känns som hjärtat ska slås ut ur mitt bröst, jag känner hur mitt hjärta går i 300 och hur det gör ont. Det är en sån dag, där allt känns, där allt gör ont. Jag vet inte varför det gör ont, vill bara ligga i fosterställning och sluta känna.

Inget känns längre säkert, trots att igår kändes allt precis som det skulle. En natt kan ändra mycket, speciellt när man har 300 frågor men inte får några svar. Visserligen har jag inte ännu ställt några frågor för jag är bara rädd för svaren och känner mig bara dum med allt som trixar runt i mitt huvud. Jag kan inte längre sätta något i ord, av den ända anledningen att jag inte vet vad jag vill säga eller vad jag känner.


Emma

Emma

Sun 6 Feb 2011, 04:17
Gumman, ja finns alltid här! De är bara att ringa om de är ngt!! :) :) <3
  Reply
Was written Sat 5 Feb 2011, 15:03 | Direct link Tankar  

Gummi bears

Saturday 5 February 2011

Kan inte någon fixa det här halsbandet till mig? Det är hur coolt som helst!

Zappie1 likes the post
Anonymous

Anonymous

Sun 6 Feb 2011, 18:23
Sun 6 Feb 2011, 18:30
Jammiz  Visst e det! =)
Reply
Was written Sat 5 Feb 2011, 13:44 | Direct link WeHeartIt  

Okej?

Saturday 5 February 2011

Är det okej om jag går sönder nu?
Är det helt hundra att jag får hoppa?
Är det okej att jag sitter här och gråter en stund?
Är det okej att min livslust har försvunnit?
Är det okej om jag inte orkar mer?

Allt jag vill är att rasa
Allt jag vill är att min värld sjunker
Så att allt kommer fram och jag får gå sönder
Ge mig en anledning så jag kan sätta mig ner och ge upp
Snälla snälla snälla lilla rara du
Säg att jag får gå sönder nu!?

9-jan-2011 22:59


NoMaster likes the post
Was written Sat 5 Feb 2011, 13:21 | Direct link Dikta  
More photos from Saturday 5 February 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Confession...

Friday 4 February 2011

Mhm, gissa vem jag fick vakna upp med? Usch så mysigt det är å vakna upp med någon man gillar...

Detta är allt ni får just nu, ska röra mig mot jobbet, har inte sovit allt för mycket men är pigg ändå, me happy typ...

#2700315 and Thoughtfulness likes the post
Was written Fri 4 Feb 2011, 09:39 | Direct link WeHeartIt  
More photos from Friday 4 February 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Love it!

Thursday 3 February 2011

Hit the dance floor with this!

Love the life you live (Love the life you live)
Live the life you love like you can't get enough

Was written Thu 3 Feb 2011, 20:58 | Direct link Musik  

Spotify

Thursday 3 February 2011

Jag har tidigare nämnt att jag har skaffat mig Spotify premium. När Spotify kom från första början var jag inte alls speciellt intresserad, förstod inte riktigt den stora grejen. För enligt mig har det varit så enkelt att be någon ladda ner musiken åt mig, album och låtar. Tog hundra år innan jag ens visste hur man gjorde, det är verkligen för enkelt, för att vara olaglig om man säger så.

Den senaste året har Spotify exploderat och nästan alla vet vad det är och har det, antingen har man premium, unlimited eller open. Open är då gratis, det är vad som flesta har börjat med att ha, du kan lyssna på all musik som finns men med reklam som kommer in då och då, har för mig att det är tidsbegränsas. Unlimited kostar 49 kr i månaden och innebär att du kan lyssna på all musik, hur mycket du vill och utan reklam. Premium kostar 99 kr i månaden, där får du lyssna på all musik, utan reklam, du kan ha Spotify i mobilen och du kan även lägga din spel listor som offline. Lika med lyssna på dom oavsett om du har nätverk eller inte!

Jag tycker att Spotify är en grym ide och det funkar hur bra som helst. Jag tycker det är värt att betala 99 kr i månaden för att kunna lyssna på precis allt jag vill hur mycket jag vill plus att det är lagligt. Så då betala 99 kr i månaden istället för att börja köpa skivor eller liknande och ingen nerladdning. Gillar man musik lika mycket som jag ska man helt klart köra på det! Det ända dom har dåligt på är Hardstyle men det kan jag stå ut med!

#1696520 likes the post
Thu 3 Feb 2011, 20:45
highfive för spotify premium! :'D

My blog: http://kickorange.com

Thu 3 Feb 2011, 20:50
Jammiz  Highfive!!!
Thu 3 Feb 2011, 20:56
tovatehninja  ! :D
Reply
Was written Thu 3 Feb 2011, 20:40 | Direct link Musik  

Mhm

Thursday 3 February 2011
Äntligen kom jag in tog bara några timmar, internetet på paddan har bråkat lite men nu så. Visserligen galet mkt på jobbet så vill bara säga att ja hatar att två vänner till mig har användt ordet pojkvän runt mig panik.....
Was written Thu 3 Feb 2011, 17:29 | Direct link Tankar  

Det går bra nu!

Thursday 3 February 2011

Får man säga så? För exakt så känns det!. Jobbet rullar på även om det varit mycket jobb den senaste tiden, men chefen är tillbaka och allt är riktigt nice! Lyckas få in vänner i kalendern när jag är ledig, vilket känns jättebra för innan har det varit för mycket för att jag ens skulle orka. Familjen lika så, umgås med dem mer än innan och har dessutom lyckats umgås en hel del med lillebror. Det ända jag skulle behöva få in är att stor städa lägenheten men det kanske blir ikväll eller på lördag? Får helt enkelt se.


Utöver allt det jag precis rabblat upp som är bra, så mår jag riktigt bra också. Finns som sagt en annan detalj med kanske. Som sagt killen ja gillar, vad töntigt det känns å skriva som man gillar låter som jag vore typ 15 igen.

När han å ja började träffas så fick vi kanske in att ses en gång i veckan, på grund av jobb och så vidare. Men under en veckas tid har vi setts hela tre gånger, sovit med varandra och så. Vilket jag tycker är helt underbart såklart! Vill bara ses mer å mer men ändå vill jag ha min egna tid med, Usch det är väldigt jobbigt å känna så här och gilla någon det är krävande men ändå helt underbart! Usch å blä för att han är så bra...


Was written Thu 3 Feb 2011, 10:04 | Direct link Tankar  

Klockren!

Thursday 3 February 2011

Denna bild är verkligen en av dom bästa bilderna jag hittat på We Heart It. För jag är såå Weird. Och tror massa fler är det här på Soclog?

#3099400 likes the post
Anonymous

Anonymous

Thu 3 Feb 2011, 10:09
jag tror pretty much alla är weird här på soclog :P

My blog: http://CreativityOfMe.soclog.se

Thu 3 Feb 2011, 10:10
Jammiz  Haha, aaa! Därför bilden passar så bra =)
Reply
Was written Thu 3 Feb 2011, 09:36 | Direct link WeHeartIt  
More photos from Thursday 3 February 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Godnatt!

Wednesday 2 February 2011

Jag är tyvärr helt trött och helt slut, jobbat till tre och sen varit med Ems tills nu. Hon färgade mitt hår! Blev nog jättebra eller det ser bra ut nu men det är ju mörkt ute får se hur det ser ut imorgon på morgonen. Det ända jag tänker göra nu är faktiskt att krya ner under täcket och sova. Hade varit roligare med sällskap men nöjer mig med Millan.

Was written Wed 2 Feb 2011, 21:50 | Direct link WeHeartIt  

Hoppa

Wednesday 2 February 2011

Ska vi hoppa från Eiffeltornet?

Was written Wed 2 Feb 2011, 20:08 | Direct link WeHeartIt  

Sorry

Wednesday 2 February 2011
Jag försvann lite igår märkte jag nu, har knappt suttit vid datorn har haft med mig paddan men har inte haft tiden. Tänkte skriva igår på tunnelbana men blev bara utloggad hela tiden. Åkte till Fruängen, ännu en gång rymde jag ut dit. Hade en riktig myskväll med mycket skratt precis som det brukar var. Visserligen sitter jag nu här helt slut och trött men helt klart värt det! De mysigt å vakna upp tillsammans och bara ligga å mysa under täcket. Ligga å pussa på varandra, men känns som jag ska sluta å vara så känslig å tjejig av mig. Är på jobbet nu i alla fall, slutar tre och då kommer Ems hitt och då drar vi hem till mig. För vi ska färga mitt hår, men det uppdaterar ja om när ja kommer hem. Måste jobba nu!
Was written Wed 2 Feb 2011, 11:10 | Direct link Everyday  
More photos from Wednesday 2 February 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Känsla

Tuesday 1 February 2011
Usch nu har jag en sån där obehaglig känsla i magen ni vet när de känns som något är helt fel...
Was written Tue 1 Feb 2011, 14:24 | Direct link Tankar  

Stop

Tuesday 1 February 2011
Kan någon få mig att sluta kolla på mobilen? Få mig att sluta vänta, sluta kolla och hoppas. Borde bara stänga av den men hur lätt är det. Usch hatar dett, hjälp mig....
Was written Tue 1 Feb 2011, 11:01 | Direct link Tankar  

Feel

Tuesday 1 February 2011

Så var man färdig sminkad, påklädd, mätt och ska snart röra sig till jobbet. Idag är chefen tillbaka efter tre veckors semester, han har inte hört av sig en ända gång sen han åkte. Vilket gör att jag är lite nervös, för jag har haft mycket ansvar och är rädd över skiten jag förmodligen kommer få. Finns visa saker han säkert kommer gå galen över men bara hoppas att det inte är så farligt. Alla mina vänner tycker jag är töntig när jag vet typ exakt vad han kommer reagera på dom tror jag överdriver, men alla som jobbar med mig vet också vad han kommer förmodligen gå galen på. Men men bara hålla tummarna att jag klarar mig helt okej i alla fall!

Mmm lite så känns det, kanske inte säga dom tre sista orden men ni förstår förmodligen vad jag menar. Vill bara träffa honom, vill bara vara nära, vill bara prata, mysa, umgås och bara finnas med honom. Men kan man säga så till honom? Nää, det går inte, för mig känns det så patetiskt. Som jag har tappat allt som jag var innan.

Jag vill inte känna, hatar att känna av den simpla anledningen att det kommer förmodligen gör sjukt ont sen. Ska inte ta ut något i förväg men alla vet vi hur ont det gör. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till eller vad jag ska göra, när det kommer till honom. Så jag frågar alla er där ute, har ni några tips??

Was written Tue 1 Feb 2011, 10:32 | Direct link Tankar  
More photos from Tuesday 1 February 2011 - Fetched from bilddagboken.se