Tips

Sofia Edenstål (Read more...)

Kategorier

Everyday Tankar Musik Entertainment WeHeartIt Photo Han och Hon Film Dagens fråga Dikta Fashion Politics/Society Pärlor Parents Quotes

Archive

2011

Sep Jun May Apr Mar Feb Jan

2010

2009

2008

2007

2006

Links

Latest post

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

Festen!

Sunday 30 January 2011

Jag är i liv! Knappt! :p Tänkte återberätta lite snabbt om gårdagens fest.

Jag och Viktor skulle mötas upp i kista centrum för att käka innan vi drog vidare, han blev sen med 40 minuter. Så fick bara vandra runt fram å tillbaka i centrumet i 40 min!. VI käkade till slut thai mat och sen hoppade vi på bussen mot fest lokalen. Väl där inte mycket folk alls, Linus kände knappt igen mig födelsedags barnet som jag då känt i 17 år men tror det beror på mina glasögon, hans mamma kände heller inte igen mig först.

Vi var där till halv nio och stannade typ till kvart i tolv, jag vet inte värsta partyt för oss alltså. Jag å Viktor satt i alla fall och snackade hur mycket som helst och drack, skrattade å hade riktigt kul. Uppskattat! Vi skulle båda jobba dagen efter därför drog vi tidigare. Visserligen åkte jag aldrig hem, utan istället tog ja bussen till Danderyds Sjukhus och sen vidare till Fruängen. Får man typ säga älskade Fruängen? Går in mer på de senare i ett annat inlägg.

Drog i alla fall till jobbet idag vid nio, kom hem för en timme sen och ska nu dricka lite cola och ringa upp Viktor å berätta massa roligheter! Juste kul att mobilen dog och jag glömde laddaren hemma! Lyckad fia!

Was written Sun 30 Jan 2011, 19:33 | Direct link Entertainment