Tips

Sofia Edenstål (Read more...)

Kategorier

Everyday Tankar Musik Entertainment WeHeartIt Photo Han och Hon Film Dagens fråga Dikta Fashion Politics/Society Pärlor Parents Quotes

Archive

2011

2010

Dec Nov Oct Sep Aug Jul Jun Apr Mar Feb Jan

2009

2008

2007

2006

Links

Latest post

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

Sjuk

Saturday 30 January 2010 - Imported from blogg.se
Igår kväll blev jag sjuk, magsjuk eller matförgiftad (bra när man jobbar på resturang) eller vinterkräksjukan. Lika med från tio igår till ett i natt sprang jag mellan sängen och badrummet. Även fast min mage var helt tom så gick kräksreflexen igång av egen vilja och även fast inget kommer så springer man till badrummet utifall. Jag sov kanske en bra timme mellan ett och halv fem imorse sen var jag upp igen och var helt slut. Fick i mig ett halvt glas cola. La mig igen och lyckades kanske somna någon timme eller så. Vaknade igen vid halv sju sen låga jag i dvala till åtta efter åtta lyckades jag sova dem två skönaste timmarna på hela natten. Kul att jag lyckades somna på mage även fast jag hade sjuk ont i den. Nu sitter jag här trött, har ingen energi överhuvudtaget.

Åkte ut till min lägenhet med mamma och hjälp vad det tog på mig. Blev skakis, fick ont i magen och orkade knappt prata med mamma. Men nu när jag sitter i värmen igen är det bättre. Har visserligen inte fått i mig något sen typ två igår på dagen. Det var de sista jag fick behålla. LIka med ett åt halv dygn sen jag åt sist. Och det känns lite, är som man är helt utkarvad i magen och de gör sjukt ont.

Och efter lite tänkande på att jag haft så här en gång tidigare, så slog det mig att det var exakt ett år sen jag mådde så här. Den 29 Januari 2009 hände exakt samma sak. Anledningen till att jag kommer ihåg det är för jag bråkade med Bounce den gången och han råkade ut för lite saker. Sen att jag skulle på fest på lördagen för mammas kollega fyllde 30 plus att min bästa vän skulle firas med för han skulle fylla år på söndagen. Därför vet jag att det är ett år sen på pricken. Undra om de finns en anledning till att de blev så. Kanske låg i mitt undermedvetande....

Nä ska fan kolla lost nu. Den äger föresten!
Was written Sat 30 Jan 2010, 13:44 | Direct link  

Did it

Thursday 28 January 2010 - Imported from blogg.se
Jag lyckats med att läsa två böcker den här månaden, nästan tre men jag räknar inte den tredje som en bok. Jag har läst Snabba cash och Aldrig fuck up. Jag har även nu läst den tredje boken som är en seriebok. Lika med författaren till Snabba cash och Aldrig fuck up har skrivit pratbubblorna och allt som blivit illutrerat. En annan kille som heter Peter har illustrerat till den här boken. Snabb läst bok och en intressant bok och läsa + kolla på bilderna.

Nu är jag inne på min fjärde bok i år. Den heter Sex & Kärlek. Även den en lätt läst bok. Inga långa kapitel utan svar på olika frågor om allt som rör Sex & Kärlek. Har läst några kapitel och den är bra, riktigt bra. Kan känna igen mig i visa saker som hon beskriver precis hur jag var när man var lite oerfaren av allt. Nu fattar man lite mer vad det beror på och hin förklarar saker som gör att jag ser visa saker mycket tydligare nu än innan. Riktigt bra bok som får mig att må bra. =)
Was written Thu 28 Jan 2010, 21:46 | Direct link  
allmänt

Wednesday 27 January 2010

I will miss you forever and ever

Svårt att hinna med

Tuesday 26 January 2010 - Imported from blogg.se
Hinner inte med att sitta här så mycket just nu. Tror helt enkelt det får vänta tills helgerna eller när jag flyttat till mitt igen. Har massa annat att göra och fokusera på för tillfället. Har lite vänner som mår dåligt och problem som jag vill hjälpa så gott jag kan men det är inte alltid det lättaste.

Idag hade jag tränings värk. Det var längesen för längesen nästan. Efter jobbet lika duktig som igår gick jag hela vägen hem. Men nu måste jag tagit i mer för jag var svettig när jag kom hem. Till och med luggen var blött av svett. Bättrade min tid med två minuter woho :p Lär inte bättra den så mycket mer eller ska jag göra de måste jag börja springa hem och det tok vägrar jag. Har även gjort ben och rygg träning innan jag hoppade in i duschen. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på ett nytt avsnitt av house. Som jag har längtat! Kinky Kinky finns ett nytt house avsnitt ute!!!

Aja godnatt

Midsommar stång by evening
Was written Tue 26 Jan 2010, 22:07 | Direct link  
More photos from Tuesday 26 January 2010 - Fetched from bilddagboken.se

Duktig nr 1

Monday 25 January 2010 - Imported from blogg.se
Idag känner jag mig duktig faktiskt sjukt duktig. Uppe åtta lämnade in katten, åt frukost och betalade räkningarna (pank nu igen) Sen jobbade jag till halv åtta. Gick då till stationen tåg tåget hem gick sen från tåget hem tar ungefär 25 minuter i snabb takt. Kom hem åt och kollade Guld Bagge Galang. Riktigt bra program det. Sen nu gjort det sista på tränings schemat de sista av de första för veckan. Byter nog ut trapp springning och jogga till power walking istället. Därför ska jag gå och lägga mig nu och se om jag kommer upp imorgon för att gå ut och gå en timme innan jobbet. Godnatt

Vill se ut så här igen
Was written Mon 25 Jan 2010, 22:52 | Direct link  
allmänt
More photos from Monday 25 January 2010 - Fetched from bilddagboken.se

Däckade

Sunday 24 January 2010 - Imported from blogg.se
Jag däckade helt igår under femte avsnittet av Lost vilket gör att jag måste se om det idag. Eller ikväll ska göra det snart, snart. Jobbat idag lika med klockan ringde åtta då ville inte alls jag funka men var illa tvungen. Dagen har gått förbi ganska snabbt. Åt middag hos mamma sen körde mamma hem mig. Sitter här nu helt död och funderar på en dusch. Ska upp vid åtta imorgon med även fast jag börjar halv tolv. Ska lämna in min bebis till vetrinären för att kastreras. Stackars liten!

Jag och Lipton. En galet stor katt!

Was written Sun 24 Jan 2010, 20:44 | Direct link  
allmänt

Winter by day

Sunday 24 January 2010 - Imported from blogg.se


Was written Sun 24 Jan 2010, 20:44 | Direct link  
More photos from Sunday 24 January 2010 - Fetched from bilddagboken.se

4 avsnitt

Saturday 23 January 2010 - Imported from blogg.se
Har jag nu kollat igenom av Lost säsong ett. Jag är inte lika imot den som förut men ändå lite skeptisk. Det är ju någon stort monster som går runt i djungeln och typ jagar dem. Fattar nada hoppas inte på en Dinosurie. En kille kan gå helt plötsligt efter fyra år i rullstol. Två kinser som inte kan engelska och kvinna känns det synd om. En snubbe som är läkare som ser konstiga snubbar i kostym och sneakers? En brud som är en fånge, gjort ngt men vete fan vad ännu. Sen har vi de sjuka medelandet där en brud pratar franska, om hur alla är död och någon måste rädda henne och de har spelats i 16 år? Liksom hallå, okej det är kört för er som är där.
Men diggar snubben som går runt och blir typ hög på någon konstig drog. Han e sjukt kul.
Mer Lost nu.

P.S Intressant när en snubbe på msn "skriver" via att spela in små medelanden som svar på mina frågor och skickar det. Helt sjukt läskigt men udda också.  Vem gör så?
Was written Sat 23 Jan 2010, 23:25 | Direct link  
allmänt

LOST

Saturday 23 January 2010 - Imported from blogg.se
Jag har alltid varit imot den serien. Vet inte varför men har aldrig gillat konceptet "vi är fast på en ö, som kanske inte är en ö, som ingen kan hitta" typ de. Men så förra fredagen så var jag hos pappa och Sara. Det var slutet på ett Lost avsnitt som min pappa satt och kolla på, först tänkte jag att detta är inte att kolla på men sen så shit fastnade helt. Och kände att jag är nog illa tvungen att börja kolla på den serien. Visserligen har alla mina serier börja sända igen förutom House och Gossip girl men kul att kunna slö glo på något när man inväntar ny avsnitt av annat. Därför börjar jag kolla på Lost idag.

Was written Sat 23 Jan 2010, 18:18 | Direct link  

Winter by night

Saturday 23 January 2010 - Imported from blogg.se


Was written Sat 23 Jan 2010, 14:20 | Direct link  
bilder

Detta är...

Saturday 23 January 2010 - Imported from blogg.se
Mitt lördags godis
Was written Sat 23 Jan 2010, 14:19 | Direct link  

Nyårslöften 2010

Saturday 23 January 2010 - Imported from blogg.se
Nyårslöften

1. Skriva för endast mig i bloggen. Släppa hämnigarna.
2. Läsa mer böcker. I alla fall 2 i månaden.
3. Försöka med endast godis på fredagar eller lördagar
4. Smörja in min kropp med lotion minst en gång om dagen. (har problem med torr hud)
5. Äta två frukt eller grönsaker per dag.
6. ....
Was written Sat 23 Jan 2010, 12:39 | Direct link  
allmänt

Lördag! =

Saturday 23 January 2010 - Imported from blogg.se
Lördagsgodis för mig!
Precis som när man var liten, man fick en tjuga och gick å köpte lördgasgodis. Fast nu bestämer jag själv hur mycket jag spenderar på mitt godis. Fast det brukar inte övergå 100 kr i alla fall.

Här om kvällen satt jag och läste min kusins blogg om hur hon har kämpat med ätstörningar. Det läskiga med det hela är att jag har aldrig sett det, jag har aldrig riktigt förståt det. Och heller har vi aldrig pratat om det när vi väll träffats. För både hon och jag har gått igenom ungefär samma saker när det kommer just till mat. Tänk att man kan veta så lite om sin kusin.

Men nu är hon inne på en bättre bana, hon tränar, äter nyttigt och är duktigt. Hon har en målvikt och tänker gå ner på ett suntt sätt istället för att över äta eller inte äta. Hon äter precis som hon ska. Ska nog följa hennes mat tips när jag flyttat hem igen. Ska jag också gå ner i vikt och har dessutom bet, Kinky att göra ett tränings schema åt mig som jag kan göra hemma. Läste idag i kusinens blogg om hur man inte ska äta godis och sånt även fast det är lördag. Alla funkar jag på olika sätt men jag själv, äter alltid lördags godis och dricker cola på lördagar. Sen är jag duktigt resten av veckan. Det funkar bättre för mig.

Men nu ska jag ner, köpa godis men ska även köpa två frukter så jag håller mitt nyårslöfte som sagt.
Was written Sat 23 Jan 2010, 12:38 | Direct link  
allmänt
More photos from Saturday 23 January 2010 - Fetched from bilddagboken.se

Friday 22 January 2010

Lipton

Ojsan

Thursday 21 January 2010 - Imported from blogg.se
Nu har jag lyckats klicka hem lite "kläder" för ungefär 600 kr. Just för att det blir kryss i Mars så kände jag att jag måste klura ut en outfit redan nu så jag inte sitter som förra gången dagen innan i ren panik. Utan nu har jag en plan. Två planer till och med. Men dem avslöjar jag inte. Behöver två för att det är en som är två dygn.
Jag har i alla fall suttit och kollat runt efter clubwear lite överallt men insett att allt är så sjukt dyrt har ingen lust alls även fast det är mycket fint. Började därför kolla runt på vanliga klädsajter som Hm och så. Kollar då efter bikinis just för det är lite kläder men även snyggt. Du kan även använda de när du ska bada sen på sommaren. Tyvärr var Hms och alla andra "vanliga" butikers bikinisar så tråkiga. Kom därför på Ellos och där hittade jag guld gruvan för bikinis letande. Råkade då klicka hem tre st bikinisar visserligen två delar på rea. Dem ser grymt snygga ut på bild och hoppa de är samma sak när de kommer fram. Färg och tema tänker jag inte gå in på. Har som sagt två idér och ska börja knåpa på dem redan nästa vecka.

Me soo happy!

Juste kök bygget är på väg. Ena väggen är uppet och klinkers på golvet är lagt. Nu saknas bara allt annat :p
Was written Thu 21 Jan 2010, 21:54 | Direct link  

För att vi...

Thursday 21 January 2010 - Imported from blogg.se


Gör det igen!
12-14 Mars åker vi Mondaybars kryss
Fast denna gång. 48 timmar.
Tackar min chef för att han gjort de möjligt =)
Was written Thu 21 Jan 2010, 17:50 | Direct link  
bilder
More photos from Thursday 21 January 2010 - Fetched from bilddagboken.se

Läst ut

Wednesday 20 January 2010 - Imported from blogg.se
Min första bok för den här månaden, visserligen började jag mina nyårslöften för någon vecka sen men kanske ändå hinner med en bok till denna månad. Har ju faktiskt redan börjat med en ny bok. Snabba Cash tog ju slut lite för snabbt och lite för brutalt, blev inte alls besviken utan bara förvånad och förbluffad ju närmare slutet jag kom. Hur bra han skrivit böckerna och lyckas få allas liv hänga ihop så bra utan att någon fattar. Att alla är inblandade i allt. Från början till slut.

Nästa bok som jag nu börjat lite smått på är såklart Aldrig fucka upp också med Jens Lapidus. Har bara kommit några sidor men samma typ av stil att skriva och beskvia på. Han sätt att använda orden så det låter underground, det låter maffia. Han skriver mkt i punktform. Jag älskar punktform.  Och jag känner mig redan fast. Är den ens i närheten lika bra som Snabba Cash så lär dem här blir årets böcker för mig.

Läste även aftonbladet idag om att Aldrig Fucka Upp kommer också bli film dem börjar filma nästa år och den kommer fömodligen ut 2012 det ända konstiga som då stod. Var att Aldrig Fucka Upp kommer bli en blandning med Snabba Cash. Lika med det som saknas i Snabba Cash kommer komma med i filmen Aldrig Fucka Upp. Det sista trådarna med JW och Jorge som tydligen inte är med i Snabba Cash.

Sist men inte minst alls. Författaren Jens Lapidus skriver just nu på tredje boken. Lika med det blir en trilologi. Samma resigör kommer göra alla filmerna. Detta kommer bli stort.
Tackar Jens Lapidus för det

Was written Wed 20 Jan 2010, 22:38 | Direct link  

I party in black

Wednesday 20 January 2010 - Imported from blogg.se


Was written Wed 20 Jan 2010, 22:28 | Direct link  

jag vet men inte ni

Wednesday 20 January 2010 - Imported from blogg.se
Idag är en bra dag. Idag har något helt sjukt hänt enligt mig. Idag älskar jag livet rätt ut.
Mer får ni inte veta förns allt är spikat...
Was written Wed 20 Jan 2010, 18:36 | Direct link  
allmänt
More photos from Wednesday 20 January 2010 - Fetched from bilddagboken.se

I just died in Your arms

Tuesday 19 January 2010 - Imported from blogg.se
Efter ett långt uppehåll, ser jag äntligen ett nytt avsnitt av min favorit serie upp. One tree hill. Serien som får mig att skratta, gråta, bli arg, glad den får mig att känna allt som de vore äkta. Den serien ger mig hopp om lyckliga slut, den skär lika mycket i mitt hjärta som den gör i karaktärernas när ett hjärta brister. Känner med och minns vad jag själv har gått igenom om och om igen. Att aldrig lyckats. Att aldrig kunna uppnått dem känslorna på ett år snart. Att inte kännt mig så lycklig, så speciell eller ens så älskad som förut.
Efter allt man lagt ut, efter alla gånger man försökt, visat sig sårbar, vågat släppt någon in och varje gång nedslag. Ett hjärta som brister, efter varje gång blir det svårare att laga. Att fixa sig hel. Allt går och är möjligt det blir bra till slut, det blir de alltid. Kommer alltid en dag till slut när det inte gör ont länger. Utan mina vänner skulle jag aldrig nå den dagen. Men tack vare dem och mig har det gått. Dem har lagat mig precis som den här serien. Är jag lessen, förstörd, sårad eller något liknande så ser jag på One tree hill. Gråter mig sönder och samman men mår så mycket bättre efteråt.  Jag tackar att den finns.

Alltid One Tree Hill.
I alla humör i alla väder.
Tack till min älskade vänner
Was written Tue 19 Jan 2010, 22:41 | Direct link  
nattliga funderingar
More photos from Tuesday 19 January 2010 - Fetched from bilddagboken.se

Monday 18 January 2010

mhm

Sommar 2010

Sunday 17 January 2010 - Imported from blogg.se


Detta bär jag sommar 2010, leggings byts nog ut på jeans shorts.
Was written Sun 17 Jan 2010, 20:01 | Direct link  
buy and outfits

Mhm

Sunday 17 January 2010 - Imported from blogg.se


"Något problem att "dela med sig?""???
Was written Sun 17 Jan 2010, 20:00 | Direct link  
dagliga funderingar

Nyårslöften 2010

Sunday 17 January 2010 - Imported from blogg.se
Nyårslöften

1. Skriva för endast mig i bloggen. Släppa hämnigarna.
2. Läsa mer böcker. I alla fall 2 i månaden.
3. Försöka med endast godis på fredagar eller lördagar
4. ....
Was written Sun 17 Jan 2010, 19:59 | Direct link  
allmänt

Snabba Cash

Sunday 17 January 2010 - Imported from blogg.se
Måste bara säga att jag har börjat läsa snabba cash, lånade den av Sara i lördags. Ta mig fan vad bra den är. Har läst ungefär 200 sidor och jag är helt fast. Gillar språket. Hur den är skriven. Orden dem använder. Och på ngt vänster känns mkt av det som sägs och orden som avnänds som något jag hört förut. Som jag suttit och lyssnat på. Hmm. Aja den är bra ska se filmen så fort jag läst klart boken.

Ännu ett nyårslöfte läsa fler böcker. Ska använda Sara som mitt personliga biblotek och be henne rekomendera bäcker hon har som jag kan läsa.

Was written Sun 17 Jan 2010, 19:57 | Direct link  
åsikt

Borta

Sunday 17 January 2010 - Imported from blogg.se
Har varit lite borta under helgen. Kanske för jag åkte till far min i fredags och sen åkte vi till ljusterö på lördagen. I lördags kväll var jag trött och seg där av ingen uppdatering. Och idag har jag jobbat. Är fortfarande seg och trött, ska snart ta en dusch sen krypa ner i sängen med crminal minds och godis =) Fick inget lördags godis i igår så blir idag istället. I helgen har jag i alla fall träffat på katter som väger drygt 6 kg och kollat på live band på fryshuset. Battel of the band. Saras bror spelade. Var grymt roligt måste jag säga. Skuttade runt med barnen, fotade och hade trevligt. Sminkade även lillasyster för hon skulle se ut som storasyter! Bilder från helgen kanske dyker upp senare. Nu duschen.

Bild från förr

Was written Sun 17 Jan 2010, 19:52 | Direct link  
allmänt

Good

Friday 15 January 2010 - Imported from blogg.se
Mycket bättre dag idag känns det som. Idag blir det i alla fall jobb till halv åtta sen blir jag förmodligen hämtad av pappa eller sara på jobbet. Hem till dem sen för att alla ska till fryshuset och se Erik spela Saras lillebror som är ett år äldre än mig. Imorgon beger vi oss till ljusterö, ska till dem som jag fick min bebis ifrån. Ska alltså hälsa på Maggans syskon och mamma =) Så kommer vara off under helgen så ni alla vet. Ska nog även införskaffa linnet, väskan och skärpet som ni såg på bilden innan!

Detta ska införskaffats till min lägenhet.

Was written Fri 15 Jan 2010, 09:38 | Direct link  
allmänt

Våren 2010

Thursday 14 January 2010 - Imported from blogg.se


Jag laddar för fullt!
Was written Thu 14 Jan 2010, 23:53 | Direct link  
buy and outfits

Ett ideal jag inte kan uppnå

Thursday 14 January 2010 - Imported from blogg.se
Jag läser ofta runt på nätet på deverse bloggar och blir ofta förvånad och rädd över det jag läser. Läser om flickor (tycker inte ens dom är tjejer, dem känns så små) som skriver om hur dem ska gå ner i vikt. Vilka sjuka dieter dom går på för att uppnå det. Dem är flickorna är inte äldre än 18 år många mycket yngre.

Dem sitter i sina bloggar och skriver deras ideal vikt är att väga 40 kilo och att väga nästan 50 är för dem en skräp. För att det är snyggast att vara smal och liten. Är det bara jag som har missat att 50 kg är att vara smal? Att väga 40 kilo är som att väga ingenting. I deras ålder växer man och utvecklas fortfarande, inget i kroppen är klar på en just då. Utan det dröjer till man är över 20 år när man inser hur man ska se ut. Vad som är normalt, för ens längd, kroppsbyggnad och allt annat som ska vara inräknat.

När jag var yngre (14-15 år) började några tjejer i min klass sluta äta, vi var tre tjejer samanlagt som kommit på iden. Lisa slutade visserligen bara äta kolhydrater medans jag och min andra vän slutade äta helt. Eller vi åt godis och sånt men ingen riktig mat. Det här höll på ett tag, iden var att bli smal. Jag hade alltid varit mullig och ville liksom se ut som dom andra. Tyvärr kom verkligheten i kapp oss och jag blev riktigt sjuk för mitt immunförsvar försvagades och det resulterade att jag gick ner till 39 kilo och var 165 lång. Jag var bara ben inget annat. Klarade inte av gympan, på friidrotten svimmade jag efter sprungit 100 meter.

Då insåg jag att det här funkar inte. Jag kunde inte leva så som jag har gjort dem senaste månaderna utan var tvungen att börja äta igen för att bygga upp mig. Jag klarade det, min andra vän gjorde inte de. hennes problem har tagit henne längre ner och skadat henne för mycket för att ens kunna laga det.

Därför får jag ångest när alla flickors bild av verkligheten är att väga 40 kilo och vara 165 eller längre. Att det är så man ska se ut för att passa in. För att kunna lyckas eller vara nöjd. Att svälta sig på det viset och inte ta hand om sig på rätt sätt kommer bara förstör mer.
Jag kommer aldrig kunna uppnå det idealet dom söker i sina bloggar och det dom strävar efter. Jag vill inte passa in där, jag har insett att livet blir inte roligare för att man är smal som en sticka.

Det värsta av allt är att tänkandet finns alltid kvar. Även fast jag äter mat nu och lever bara enligt mig så kommer alltid dem där tankarna om att inte äta dyka up. Dem kommer smygandes och kan göra så mycket. Förstöra hela min dag, viljan att äta försvinner. Men ändå kämpar jag imot och inser att jag vill inte vara ett skelett utan vill vara ngt mer. Tankarna dem har och betendet dom tränar in sig i nu kommer alltid följa dem. Alltid kommer det släppa taget om dem. Till slut ligger dem på sjukan.

En sund och förnuftig jag på 55 kg. Omg skrev ut min vikt...

Was written Thu 14 Jan 2010, 18:02 | Direct link  
dagliga funderingar

21 timmar

Wednesday 13 January 2010 - Imported from blogg.se
Har det gått sen jag senast skrev. Däckade som sagt igår väldigt tidigt. Öppnade dessutom idag lika med att klockan ringde sju och jag hade inte tid med datorn helt enkelt. Visa bloggar har ju lite annat att göra än att blogg som att typ arbeta. Jobbade visserligen bara till tre, Bounce trillade förbi på jobbet mycket trevligt. Det var de bästa på hela dagen sen gick det bara utför. Tack för att du kom förbii.
Idag skulle vi kolla kakel och golv. Golvet fick ligga på max 200-250 kr kvadratmetern, golv var inte svårt att välja hitta ett fint i valnöt som vi valde. Det kostade dessutom bara 169 kr kvadratmetern.
Kaklet var det stora problemet.
Först tänkte jag på priset hela tiden och valde först ett billigt sen efter lite fundering och disskution med mamma insåg jag att ska det göras om ordentligt ska jag välja ett jag vill ha och kommer trivas med. Istället för att ta ett billigt som jag kommer bli trött på snabbt. Hittade ett som jag gillade dyrt men fint. Problemet då var leveranstiden på 6-8 veckor.

Varför kunde inte hantverkarna helt enkelt sagt att vi kunde börja kolla på kakel på en gång medans allt ändå stod på torkning. Säga att det kan vara leverans tid på kakel på olika företag. Hade dem sagt det, hade vi haft sakerna nu istället för behöva vänta ännu mer.

Under den tiden vi var och kolla på allt fick jag ont i huvudet, blev stressad och sur. Det resulterade i att alla blev sura på mig och stäminingen vara bara dålig. Därför känner jag nu att jag orkar inte bry mig om köket. Dem kan göra vad fan dem vill bryr mig inte längre. Låt mig bara få tillbaka mitt liv och lägenhet.

Was written Wed 13 Jan 2010, 19:17 | Direct link  
dagliga funderingar

Make my day

Tuesday 12 January 2010 - Imported from blogg.se
Vill att någon rör mig som han brukar göra. Vill känna den explotionen som uppstår när två människor möts i den hettan och njutningen. Jag vill känna den magin vi har. Hur vi känner, tar, smeker, smakar och blir ett. Vill känna det igen. Jag vill explodera med dig...

Was written Tue 12 Jan 2010, 22:03 | Direct link  
allmänt

Död.nu

Tuesday 12 January 2010 - Imported from blogg.se
Är helt sliten, först jag gjorde när jag kom hem smöjde in mig, tog bort sminket och sitter nu med ett glas vatten med citron i. Skulle kunna skriva massor men idag är inte humöret rätt. Ska dessutom öppna imorgon behöver då min sömn. Därför säger jag. Godnatt.

Ps. jag hatar byggarbetar. Ni kan verkligen inte göra ett skit rätt eller ge bra service. DS

Was written Tue 12 Jan 2010, 20:42 | Direct link  
allmänt

Lagom trött

Tuesday 12 January 2010 - Imported from blogg.se
Jag är en riktig sju sovare, jag känner aldrig att jag är riktgit pigg när jag vaknar. Utan vill alltid sova mer och längre men aldrig att jag går och lägger mig tidigare för de. Utan jag sitter ändå uppe halv natten. Finns ju alltid ngt man "måtse" göra på datorn eller hur?
Idag hänger till och med datorn med till jobbet, Ems vill ha musik av mig så därför ska den med. Kommer även försöka fixa internet till den så jag kan sitta med den under lunchen. Hoppas alla får en bra dag måste fixa mig.

Sjukt söta, Saras små prylar

Was written Tue 12 Jan 2010, 09:55 | Direct link  
allmänt

Piller

Monday 11 January 2010 - Imported from blogg.se
Det är nu jag önskar jag hade min lägenhet så jag kan ha tillgång till allt jag äger och inte bara det jag har valt ut. Behöver just nu mina piller. Jag har överkänslig hud vilket gör att på vintern när det är kallt ute så blir jag jättetorr och då börjar det klia. Jag får utslag som snabbt bli sår för jag kliar så mycket. Mest på nätterna utan jag vet om det, tabletterna jag då behöver gör att det inte kliar under natten. Visa nätter har jag vaknat med blod under naglarna och bara haft ångest för jag inte kunna gjort ngt imot det. Kommer vara helt sönder riven imorgon. Skulle sett mig efter duschen röda sträck över hela magen, lår, rumpa, rygg, armar, överallt kliade jag för det är ju så skönt. Ne ska sova nu.

Vill ha sommar!
Sommaren 2009

Was written Mon 11 Jan 2010, 23:28 | Direct link  
allmänt

Miss you boy!

Monday 11 January 2010 - Imported from blogg.se
Vet att vi sågs förra veckan men ändå saknar jag dig. Tycker vi ska träffas snart och umgås vi, har ju inte umgåtts sen jag var tvungen att flytta ut ur lägenheten. Men om ungefär tre veckor så har jag den igen. Vi måste ses då, kolla film eller ngt och bara umgås. Tack för dina mess precis det jag behövde idag faktiskt. Helt sjukt hur ett sms kan göra så mycket i en jobbig tid. Jag tackar dig så mycket. Miss you

Was written Mon 11 Jan 2010, 22:52 | Direct link  

Sliten

Monday 11 January 2010 - Imported from blogg.se
Trött, sliten och ont i kroppen. Så blir det när man står i ett centrum och fryser för det är så jävla dåligt byggt. Lika med att man står och spänner sig för att inte frysa och sen när man väll kommer hem och slappnar av så är man helst slut i kropp och själ. Känner mig nästan sjuk även fast jag inte mår dåligt, bara mör i kroppen och trött.
Har pratat med byggarbetarna idag men tror jag tar up det senare har liksom tappat lusten just för att allt ska bara knasa sig och inget går som jag tänkte. För tydeligen att få som jag vill det är omöjligt. Mina krav är för höga. Är det bara jag som tycker att det känns dumt om dem kaklar upp ett kakel jag inte vill ha och sen måste jag då få ner det och göra om jobbet själv, då kan dem ju lika bra inte kakla alls eller hur? Tycker jag i alla fall.
Ska ta en dusch sen gosa mig ner i sängen och kolla mitt älskade Criminal Minds.

PS. Kul att mitt exs ex dansar bugg med mitt exs ex. Lika med mitt ex dansar bugg med hans ex. Och hans ex dasar bugg med mitt ex. KInkys ex dansar alltså bugg med mitt ex och jag och kinky är ju också ex. Mycket ex eller?Haha sinnessjukt roligt. Dessutom när mitt exs bästa kompis typ stalkar tjejen han buggar med.

Bild tagen igår, lillebror som ni ser på andra sidan med sin kamera =)

Was written Mon 11 Jan 2010, 21:29 | Direct link  

Byggarbetare

Monday 11 January 2010 - Imported from blogg.se
Idag känns inte som en bra dag. Känner mig inte alls på humör för att jobba eller göra något som jag borde. Idag har vi ringt den kille som har det företaget som ska fixa mitt kök. Kul att när man ringer säger hans assistent att han har mkt att göra och kan ta nr för att ringa upp senare. Första jag tänker upptagen my ass. Dem ska fixa mitt kök och det är illa kvikt. Orkar inte längre. Snart har det gått 8 veckor två månader deras max tid som dem sa. Orka

Was written Mon 11 Jan 2010, 08:56 | Direct link  

Its one me, this time

Monday 11 January 2010 - Imported from blogg.se
Jag kan skriva rader, dikter, texter.
Jag kan ropa, säga, mima.
Efter hjälp

Inga ord kan be någon annan att hjälpa, inga skrick på hjälp kan lösa mina problem.
Jag har skrivit dikter med frågor om vem som ska rädda mig i mina mörka stunder, vem som ska se till att jag inte slösar mer av mitt blod? Frågat alla men alltid trott att det vara någon annans uppgift än min. Aldrig frågade jag mig själv om vem som borde göra vad.
Den ÄNDA som kan hjälpa mig i min mörka stund är Jag, den enda som kan se till att inge mer blod kommer slösas är Jag. Jag i alla situationer. Jag i alla val. Ingen kan hindra mig förutom Jag. Ingen kan hjälpa mig förutom Jag.

Alltid har det varit meningen att en riddare på en vit häst ska komma och rädda mig. Ta bort mig från det mörka och få mig att må bra. Alltid har jag identiferat mig i att ha någon, någon som gör att jag mår bra. Får mig att finnas och leva. Alltid har jag sett världen som så. Alla gånger det har gjort ont, alla gånger jag har hamnat fel, har jag ropat på att någon ska förstå, rädda mig från mig själv. Sprungit runt i en ond cirkel utan att fattat hur, vad eller varför.

Aldrig har jag tänkt på mig. Aldrig har jag tänkt att jag kan fixa det själv, att lilla Jag ska kunna lösa problemet. Kunna stå imot, kunna stå själv stolt och le. Aldrig igen kommer någon annan identifiera mig, Jag är jag i alla lägen. I alla val. Inget annat är mer sant är vad jag själv är och gör.
Den enda som kan stoppa mig är jag. Och jag har gjort det, utan att förståt eller sett det själv. Att jag helt själv slutade för mitt egna bästa, för min hälsa, för mitt psyke slutade jag. Aldrig har jag tänkt tanken att jag har klarat det själv utan det har alltid varit tack vare någon aldrig tack vare mig.

Idag, imorgon och för alltid är tack vara mig. Alla mina val är mina. Mina fel, mina rätt.
Finns bara en som jag. Jag är jag. I alla lägen.

Was written Mon 11 Jan 2010, 00:09 | Direct link  

Baby girl, do you remember..

Sunday 10 January 2010 - Imported from blogg.seCuse in someways I don't
Was written Sun 10 Jan 2010, 23:53 | Direct link  

Blood

Sunday 10 January 2010 - Imported from blogg.se
En mörk tid är kommen utan anledning eller svar
Tankar kretsar i mitt gamla jag
Inte många som förstår, inte många som vill

Jag saknar viljan att försöka
Jag saknar viljan att leva
Jag saknar viljan till att sluta

Ett halv år har gått utan ett sår
Utan en droppen blod spilld
Inget sår och inga nya ärr
Ett halv år

Sen kom tankarna tillbaka
Skillnad från då och nu
Min vilja.
Inget hopp ingen vilja

Vem räddar en i ens mörkaste stund?
Vem lyfter upp och säger du kan vara lugn?
Vem hindrar mig från att spilla mer blod?
Was written Sun 10 Jan 2010, 22:47 | Direct link  
oldies

Ny design

Sunday 10 January 2010 - Imported from blogg.se
Har en ny design som ni kanske ser =) Tackar Piinky som gjort den. Länk finns nedan i menyn. Är riktigt nöjd.
Ska vara lika töntig som alla andra nu. Dagens outfit

Was written Sun 10 Jan 2010, 22:36 | Direct link  
buy and outfits

Irritation!

Sunday 10 January 2010 - Imported from blogg.se
Irritation har intagit mitt liv och jag kan inte bli av den. Inte förns jag hinner vara själv, hinna komma i kapp och leva de livet jag vill leva med mina rutiner och mina val.
Jag har nu levt med min mormor och morfar i 7 veckor och mitt tålamod tar snabbt slut just nu. Vill inte ha någon som kollar över min axel vad jag än gör. Vill inte att någon frågar vad jag gör, vem jag pratar med, varför jag ska ut och gå eller varför jag gör ngt överhuvudtaget.

Jag vill kunna spela hög musik, dansa för mig själv, sjunga, ta en dusch mitt i natten. Kolla film natten lång med vänner, laga mat utan att man stör någon. Sitta och filosofera i min egna värld innanför mina väggar. Kunna ligga i sängen en hel dag utan att någon säger något om det. Äta godis till frukost och bara slippa allt. Kunna krypa in under täcket och må dåligt en dag och bara gråta. Skriva, måla och få ut allt jag känner utan att någon ser allt. Kunna ha ett privatliv med ett sexliv eller bara kunna ha någon över som håller mig nära så jag kan känna mig trygg för att sen kunna stå helt själv igen.

Jag saknar mitt fucking privatliv. Imorgon ringer vi företaget som ska fixa mitt kök! Tiden är snart ute.

Allt är ett blurr

Was written Sun 10 Jan 2010, 22:32 | Direct link  
nattliga funderingar

Gone again

Sunday 10 January 2010 - Imported from blogg.se
Hoppar nu in i bilen med mormor och morfar. Drar till mamma för att gå ut och fota med lillebror. Vi har exakt likadana kameror. Jag behöver dessutom träna på att fota lite med sytemkamera och tänkte då att lillebror kunde hjälpa mig på vägen. Sen blir det nog middag med pappa och hans tjej Sara, hemma hos dem. Var visserligen tvungen att övertyga lillebror till det. Men tror jag lyckades ändå =)
Ne gotta go.

Was written Sun 10 Jan 2010, 14:01 | Direct link  

Rehab

Sunday 10 January 2010 - Imported from blogg.se
Baby, baby
When we first met
I never felt something so strong
You were like my lover
And my best friend
All wrapped into one
With a ribbon on it
And all of a sudden
you went and left
I didn't know how to follow
It's like a shock
That spun me around
And now my heart's dead
I feel so empty and hollow


And I'll never give myself to another
The way I gave it to you
Don't even recognize
The ways you hurt me
Do you?
It's gonna take a miracle to bring me back
And you're the one to blame


And now I feel like, oh
You're the reason
Why I'm thinking
I don't wanna smoke on
These cigarettes no more
I guess that's what I get
For wishful thinking
Should've never let you enter my door
Next time you wanna go on and leave
I should just let you go on and do it
Cause now I'm using like I bleed
It's like I checked into rehab
Baby you're my disease
It's like I checked into rehab
Baby you're my disease
I gotta check into rehab
'Cause baby you're my disease
I gotta check into rehab
'Cause baby you're my disease


Damn,
Ain't it crazy
When you're loveswept
You'll do anything
For the one you love
'Cause anytime
That you needed me
I'd be there
It's like
You were my favorite drug
The only problem is
That you was using me
In a different way
That I was using you
But now that I know
That it's not meant to be
You gotta go
I gotta wean myself off of you
Was written Sun 10 Jan 2010, 13:58 | Direct link  
låt som berör

Inte alls upp med tuppen

Sunday 10 January 2010 - Imported from blogg.se
Vaknade av att mormor och morfar kom hem, vilket sög hade jag vetat att dem hade varit ute och gått så hade jag passat på och rökt men såklart sov jag som en stock och märkte inte något. Nu sitter man här med morgon ruffs, puffiga ögon och myskläder, ganska slappt och skönt men ska vell snart fixa mig så jag blir en människa igen. Börjar små fundera på om man ska ta och se Avatar snart alla snackar ju om hur bra den och allt. Har ju sett sherlock holms och den var super bra. Mycket bättre än vad jag hade trott.
Tror jag ska kolla på ett criminal minds avsnitt innan jag blir människa igen!

Mina kusiner igår med min katt

Was written Sun 10 Jan 2010, 11:43 | Direct link  
allmänt

Varför gör vi det?

Saturday 9 January 2010 - Imported from blogg.se
Jag satt precis och kollade runt på alla världens bloggar som finns, visserligen snackar jag om sveriges då rå ofta jag orkar läsa på engelska. Svenska bloggar är det som gäller. Och så slog en tanke mig när jag sitter och skummar igenom en blogg. Bah, varför bloggar vi? När det finns så måånga bloggar, så många som försöker göra sitt yttersta till att utveckla den till något stort, få sin blogg precis dom blondinbella eller någon annan "storbloggare". Konkurensen är stor och tar aldrig slut, utan det kommer snarare mer krav på hur du ska försöka göra dig större, få dig att synas för alla eller så många som möjligt. Öka statestiken och sen försöka tjäna pengar på bloggen precis som dem "kända".

Tanken som slog mig var vem skriver man för? Folket, världen, vännerna eller sig själv? Flesta bloggar jag läser handlar egentligen inte om något verkligt. Utan mer om allt solsken som är i deras liv. Själv som person vill jag läsa om riktigt problem, läsa om hur folk har klarat sig ut ur visa saker i sitt liv. Jag vill läsa äkta vara om äkta saker. Vill känna känslan av att jag kan förstå och känner med just den bloggaren. Något mörkt och spännande. Hittade en sån blogg en gång, tråkiga med den att den var senast uppdaterad 2007 men det var intressant att läsa det som fanns. Min nyfikenhet på hur de gått för den tjejen nu satte ju och jag tänkte mycket men insåg att jag bara ska njuta av den texten jag fick läsa, av det som fanns där. För det var just sånt jag ville läsa.

Det känns som det är lönlöst att ens försöka lyckas inom blogg den tiden är förbi och man måste hitta något annat som gör att man sticker ut. Jag försöker skriva för mig i den här bloggen men lyckas aldrig helt, av den anledning att visa kan uppfatta fel av mina vänner. Många kommer missförstå och det kan bli jobbigt. Men jag ska försöka. Mitt första nyårslöft blir att skriva för mig, för att jag ska kunna få ut det och vara nöjd inte för någon annan.

Was written Sat 9 Jan 2010, 23:28 | Direct link  
nattliga funderingar

Closer

Saturday 9 January 2010 - Imported from blogg.se
Turn the lights off in this place
And she shines just like a star
And I swear I know her face
I just don't know who you are
Turn the music up in here
I still hear her loud and clear
Like she's right there in my ear
Telling me that she wants to own me
To control me
Come closer


And I just can't pull my self away
Under her spell I can't break
I just can't stop
And i just can't bring myself no way
But I don't want to escape
I just can't stop


I can feel her on my skin
I can taste her on my tongue
She's the sweetest taste of sin
The more I get the more I want
She wants to own me
Come closer
She says come closer


Come Closer
I just can't stop no


And I just can't pull myself away
Under her spell I can't break
I just can't stop [x5]

Come Closer
Was written Sat 9 Jan 2010, 21:22 | Direct link  
låt som berör

Carzy chic

Saturday 9 January 2010 - Imported from blogg.se


Ibland kan de gå galet med kameran

Was written Sat 9 Jan 2010, 21:19 | Direct link  
bilder

OMG

Saturday 9 January 2010 - Imported from blogg.se
Snubben anser att jag hänger ut honom, snackar om att han är samma person som förut vilket ej är sant överhuvudtaget. Jag ska bevisa det när jag fått tillbaka min lägenhet. Där ska ni få se bilder på en snäll och vettig kille, sen om man nu kollar hans FB bilder som typ när han fyllde år. Hur deras fyllor handlar bara om att inte minnas, bli så full att man ser mer dräg ut på bilderna än ett dräg. Ser bilder hur dem låsas våldta varandra i sängen och trycka ner tjejerna i skrevet på dem. Den mogna nivån är mitt ex på han är visserligen bara ett år äldre än mig. Men hans vänner är betydligt äldre typ 5-6 år äldre visa av dem. Kanske dags att mogna upp hela högen? Och till mitt ex kanske dags att växa upp, flytta hem ifrån och skaffa ett normalt liv för din ålder?

Juste sjukt kul att han nu blocket mig på 360 och dessutom gnällt massor. Vill dock påpeka att bilden nere har nu bara en svart rund sak bredvid mig. Haha. Nöjd?
Tänkte ta en bild jag hitta på FB men vad snäll och googlade fram den här. Fattar inte varför jag är snäll egentligen

Was written Sat 9 Jan 2010, 19:47 | Direct link  
allmänt

Stalker?

Saturday 9 January 2010 - Imported from blogg.se
Har faktiskt haft några, låter sinnessjukt men illa nog sant.
Inte det jag skulle skriva om utan mer att mitt ex som de då handlade om i 360 inlägget, skrev idag på 360 hemsida till mig. Om hur jag ska sluta hänga ut honom som en stalker. Har aldrig påståt att han är det, utan understryckte vell mer att han alltid kollar in min sida när han blivit medlem och det händer mer än en gång. Och nu har jag ju dessutom fått svar på att han läser min blogg fortfarande. Vilket han sagt själv att han slutat med.
Enligt mig är det smartast att han slutar läsa för jag menar jag är ju bara en slampa, psykfall, någon du fick skickad till psykolog efter destruktivt betende och sen är stolt över att du lyckats med det. Så varför ens slösa din lilla enerig på en slampa? Låt denna blogg vara nu.

Bara för att jag är en sån slampa! =)
Was written Sat 9 Jan 2010, 14:40 | Direct link  
dagliga funderingar

Väckt av..

Saturday 9 January 2010 - Imported from blogg.se
Kusiner med morbror. Just nu jagar dem min katt jag håller på att bli galen. Sen efter man duschat och klätt på sig så ska dem sitta och kolla på när man sminkar sig. Lite gulligt det i alla fall. Två tjej kusiner alltså. Snart ska vi äta lunch eller enligt mig äta frukost. Sen ska jag bege mig till affären för att handla cola och kanske kunna ta lite kort ute med nya kameran. Tror ni den klarar av -15?'

Was written Sat 9 Jan 2010, 11:57 | Direct link  
allmänt

En inte helt vanlig dag...

Saturday 9 January 2010 - Imported from blogg.se
Det var en tisdag, en onsdag eller en torsdag, jag kan inte minnas. Jag kan inte komma ihåg den dagen som alla andra, allt är en dimma om inte allt så mycket. Det var en vanlig resa med buss och tåg, ingen kan se på mig vad jag ska göra. Ingen verkar kunna märka av att denna dag är inte en vanlig. Utan allt är som vanligt. Allt ser precis likadant ut som igår, idag och imorgon. Med tunga steg går jag in i porten försöker hitta rätt våning. Tror de var våning fem. Brukade alltid vara det.

Hissen åker för snabbt upp och jag når mitt mål snabbare än vad jag vill i huvudet. Idag kommer allt ändras tänker jag. En snäll kvinna säger att jag kan slå mig ner i soffan. Tiden i soffan känns som en oändlighet jämfört med hiss resan upp. Mitt namn ropas upp och nu är domedagen här.

Ett rum som jag besökt många gånger innan fast av den anledningen att hindra de som nu förmodligen har hänt. Två fönster utåt, vita sterila väggar, två fotäljer i rött, ett skrivbord och bakom skynken kan man bli underskökt. Vi pratar om varför är där. Det jag får är ett provrör som jag ska fylla med urin inne på toaletten. "Precis utanför"
I det läget ville jag inte kunna gå på toa, ville att de skulle vara omöjligt vill inte veta, vill inte se.

Ännu en gång går uppgiften för snabbt och jag sitter i rummet igen. Denna gång själv. Kollar runt funderar och förstår hur det ligger till. Vad hon kommer säga till mig.

Dörren öppnas, hon kommer in med en sticka.
"Du e gravid"
Was written Sat 9 Jan 2010, 01:04 | Direct link  
nattliga funderingar

Hatar hatar hatar

Saturday 9 January 2010 - Imported from blogg.se
Jag verkligen hatar och klarar inte av fejk leenden. Visst låter de sinnessjukt töntigt?
Men jag klarar verkligen inte av bilder där folk ska fota dagens outfit eller något annat liknande så ska dem tvinga fram ett leende för det ser "bättre" ut. Vilket det inte gör, ser mer ut som dem är i outhärdlig smärta eller håller på att gå sönder men ska inte visa det. Jag menar WTF! Gör något roligare med det hela. Gör som jag! Haha.

Was written Sat 9 Jan 2010, 00:51 | Direct link  
nattliga funderingar

Min katt..

Saturday 9 January 2010 - Imported from blogg.se

 


Är helt fucking störd! Kan din katt göra så här?


Was written Sat 9 Jan 2010, 00:49 | Direct link  
bilder

360

Friday 8 January 2010 - Imported from blogg.se
Jag är med i en hel del comynitis och inte för att jag känner att jag måste utan många är gammla inloggningar som jag haft flera år och endast går in på för tidsfördriv. Är då medlem på 360 hemsida sen några år tillbaka, jag har mina svakor och går knappt på 360 klubben längre, stället har tappat gnistan i mina ögon. Men jag är ändå medlem, går in, kollar läget och ser vad som händer med stället. Det händer ju någon enstaka gång att jag går dit någon fredag men ytterst sällan.

Har då ett ex som faktiskt tog med mig till 360 första gången och efter det var jag fast. I alla fall i nästan ett år. Han var även då medlem där men under de senaste halvåret har han säkert tagit bort och gjort ett nytt konto över 200 gånger. Vet inte hur många gånger han dykt upp på min besökslista för att sen vara borta dagen efter för kontot finns inte längre.

Förstår inte riktigt vad grejen är med att skapa ett nytt konstant. Inte bättre och ha kvar de och sen bara logga in när man vill. Istället för att gå igenom procesen för att ska ett konto på sidan med bild och allt. Sen att han ens pallar sig in på min sida överhuvudtaget känns ju bara onödigt. Inte så att han faktiskt vill ha kontakt med mig utan bara hålla lite koll. Hatar folk som bara sak hålla lite koll. Man kan istället försöka vara ngt mer än någon som snokar
Mitt ex och jag första kvällen på 360 (bilderna är då tagna 2007) Just sayingJag första gången på 360, stampar för första gången och älskade det. Fast sen dess (2007)

Was written Fri 8 Jan 2010, 20:56 | Direct link  
nattliga funderingar

Godmorgon

Friday 8 January 2010 - Imported from blogg.se
Pigg men trött, hungrig fast ändå inte. Rök sugen som fan. Torr i hela halsen. Känns som klockan går fel och jag försovit mig. Sjukt udda dag känns det som.


Bild tagen någon vecka innan jul
Was written Fri 8 Jan 2010, 09:43 | Direct link  

Tydligen

Friday 8 January 2010 - Imported from blogg.se
Så utnyttjar jag snälla pojkar? Men det är något nytt för mig.
Och tydligen så är inte snälla pojkar ngt för mig? Säger han som en gång var min...

Was written Fri 8 Jan 2010, 00:29 | Direct link  
allmänt

Mycket snack. Liten verkstad!

Thursday 7 January 2010 - Imported from blogg.seDet är något av det värsta jag vet, jag kan bli så trött på det. Visst fine, några gånger pallar man med och lyssna på det men till slut blir man trött på det.

Förstår inte idén att säga massa saker eller antyda till saker som aldrig kommer bli genomfört. Och klart som fan snackar jag om sex. Sex rakt igenom. Okej det har gått för länge tänker inte säga någon typ av tid för då blir det bara pinsamt för mig och kul för er.
Och visst, jag är tjej borde ju kunna få till de när fan jag vill, och klart jag kan supa mig full på krogen hitta någon dra hem och ha trevligt, men jag är inte den typ av tjej. Har aldrig hänt mig att göra så. Heller ha det med någon man haft med tidigare, då vet man ju vad man får. Och det är ju alltid bättre.

Sen är de ju inte till min fördel att jag inte har min lägenhet ännu lika med att jag har inget privatliv för tillfället och dröjer nog en månad till. Vill inte dra över någon hem till mormor och morfar funkar inte riktigt.
Och då är det klart att de kan bli lite knas över det hela.

Men varför ska man ens "börja" antyda något om det inte kommer genomföras, dessutom till mig som ja det har gått en tid sen sist som sagt. Då blir jag bara mer irriterad och det hjälper inte min situation gör det snarare värre. Och vad kan jag göra? Visst, jag kan retas via sms, mms och liknande men ger inte mig så mycket mer än att få reta upp den andra. Och till slut blir det uttjatat och man tycker bara något borde hända.

Gör de det då?
Nej

Gillar inte Mycket snack liten verkstad

Thu 3 Mar 2011, 16:32
grymt sexig :) <3
  Reply
Was written Thu 7 Jan 2010, 23:06 | Direct link  
nattliga funderingar

För att jag....

Thursday 7 January 2010 - Imported from blogg.se


Håller på med pärlplattor, vad gör ni på fritiden?
Was written Thu 7 Jan 2010, 20:27 | Direct link  
More photos from Thursday 7 January 2010 - Fetched from bilddagboken.se

Wednesday 6 January 2010

Detta är tre bilder som jag tagit som jag gjort till pärlplattor. Alltså tre av min egna foton är nu pärltavlor =)

Tuesday 5 January 2010

Julgran

More photos from Tuesday 5 January 2010 - Fetched from bilddagboken.se

Monday 4 January 2010

Sigge

More photos from Monday 4 January 2010 - Fetched from bilddagboken.se

Sunday 3 January 2010

Maggan


Bilderna innan under 1 Januari är fotade med min digital kamera Olympus 8 mp men restan av allt som kommer upp är fotat med Nikon D3000 vr =)

More photos from Sunday 3 January 2010 - Fetched from bilddagboken.se

Saturday 2 January 2010

Maggan

More photos from Saturday 2 January 2010 - Fetched from bilddagboken.se

Friday 1 January 2010

Fotat