Tips

Sofia Edenstål (Read more...)

Kategorier

Everyday Tankar Musik Entertainment WeHeartIt Photo Han och Hon Film Dagens fråga Dikta Fashion Politics/Society Pärlor Parents Quotes

Archive

2011

2010

2009

Dec Nov Oct Sep Aug Jul Apr Mar Jan

2008

2007

2006

Links

Latest post

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

Aldrig

Thursday 1 October 2009 - Imported from blogg.se
Jag vägrar visa mig svag
Kommer inte gråta
Det är inte värt det

Aldrig igen ska jag hamna här
Äldrig ska jag öppna upp mig på de här sättet

Att känna sig så blottad
Känns som mitt hjärta ligger på marken
Så han kan stampa på det
Förstöra det ännu mer

Trasigare än så här har jag aldrig varit..

12/8 - 2008
12:22
Was written Thu 1 Oct 2009, 22:52 | Direct link  
oldies

House!

Thursday 1 October 2009 - Imported from blogg.se
Nu tänker jag äta en skål med musli och youghurt plus två ostmackor. Och kolla House för det mår jag bättre av. Underbar serie man måste bara älska den.
Sover sen.
Godnatt på er!
Was written Thu 1 Oct 2009, 22:50 | Direct link  
allmänt

Humör eller lust!

Thursday 1 October 2009 - Imported from blogg.se
Har varken humöret eller lusten för den kommentaren du skrev. Tvungen att kommentera eller ens läsa? Jag skiter i om din blogg har med mig att göra eller ej, det är inte därför jag skriver. Jag skriver det jag vill det jag känner för och allt som har med mina tankar att göra. Jag måste kunna göra det utan att du ska lägga en kommentar som trycker ner och är taskig. Läs det och sen gå vidare. Kommentera inte.

Har vetat ett tag nu att du inte bryr dig, du har aldrig gjort det och jag har lärt mig det den hårda vägen via dig. Tack för den. Du är en person utan känslor, eller du kanske har dem men inte lärt dig visa dem ännu. Du ska alltid bete dig som du klarar allt och aldrig visa dig svag. Det betende du har speglar en person som aldrig bryr sig om något eller någon. Någon som inte ens vill visa medkänsla eller något engagemang i någon annan än dig själv och ditt destrukitva liv.

Kanske dags att ta sig i kragen och bete sig som man fyller 20 år, skaffa ett ordentligt jobb och inte hålla på med jobb som kan få dig att åka fast. Vilket jag vet att du håller på med. Hoppas du förstår att varje gång du pratat om dina "ärenden" "jobb", "business" ser jag inte dig som något coolt eller häftigt utan mer omoget och töntigt. Sånt impar inte på någon men om de nu skulle göra det så skulle det vara alla småttingbrudar som inte vet mkt bättre.

Så nu lämnar du mig i fred och jag dig. Raderar inget eller jo ditt nr försvinner. Jag återgår nu och lever mitt liv, med ett riktigt jobb, med en bostad och bra relationer. Och du kan fortsätta att leva i din misär.
Was written Thu 1 Oct 2009, 21:40 | Direct link  
relationervänner

Förut

Thursday 1 October 2009 - Imported from blogg.se


Fin bild engligt mig
Was written Thu 1 Oct 2009, 10:58 | Direct link  
bilder

Galen Rk

Thursday 1 October 2009 - Imported from blogg.se
Gick och la mig vid elva igår sjukt skönt måste jag säga. Förutom att två st ringde och grejer men jag tryckte bort och ville sova helt enkelt. Slutade med att Rk kom hem med en kompis och rk tyckte han skulle upp och plåga mig lite och prata massor och ha sig. Han var sjukt full också det ska vi inte glömma men det är ju vardag nu för oss alla. Nu är vi uppe alla tre och jag måste fixa mig för att jobba som vanligt nu är de 11 dagen i rad. Men på lördag är jag ledig woho för mig och då ska jag till pappa och äta middag där borta.

Om någon har tråkigt kan ni ju alltid titta förbi på jobbet. Lär ju vara mycket folk som vanligt men vi är fyra st idag vilket gör att det borde gå bra fram till tre i alla fall. Börjar ju inte förns om en timme heller.
Tackar för alla kommentarer. Alla var ju typ från Kinky men ändå haha. Han hade nog tråkigt igår gissar jag på.

Aja fixa mig måste jag göra nu. Ha de nice!
Se yaa never bitches!
Was written Thu 1 Oct 2009, 10:28 | Direct link  

Opps!

Wednesday 30 September 2009 - Imported from blogg.se


Say my name bitch!
Was written Wed 30 Sep 2009, 21:24 | Direct link  

Vänskap?

Wednesday 30 September 2009 - Imported from blogg.se
Vad är egentligen vänskap?

Är vänskap när man lovar att alltid finnas där oavset? men sen
ändå svika varandra me att börja bråka och inte kan lita på
varandra igen..

Är vänskap när man lovar att man alltid kan ringa om ngt hänt?
men ändå när de har hänt ngt så ringer man och dom har inte tid
att prata då och blir arga för att man stör

Är vänskap när man lovar att alltid vara vänner i vått å torrt?
men ändå kommer den dagen när man helt plötsligt står där själv
på grund av ngt bråk

Är allt detta vänskap?
Jag vet inte men för mig så känns de så illa nog...

11/7 - 2006
23:09
Was written Wed 30 Sep 2009, 21:22 | Direct link  

Återigen

Wednesday 30 September 2009 - Imported from blogg.se
Är man hemma efter en hektiskt dag med massor att göra som vanligt, dunkar lite headhunterz för att vakna lite till liv även fast borde sova kanske redan nu. Öppnade ju idag och brukar inte gå upp tidigt vilket gjorde att jag sov för lite. Därför att lägga sig vid tio låter väldigt locknade.

Har ni märkt att hösten är här? Sjukt kallt ut, ser folk gå runt i sina vinter jackor medans jag pront ska kunna ha min skinjacka året runt så är jag. Skinjacka är snyggt och passar till precis allt!
Märker även att det börjar bli kallare för då börjar min hud bli torrare, har alltid haft problem med det. Vilket gör att det har återigen börjat klia och ha sig vilket jag inte klarar av får panik. Kommer snart ha sår över armar och allt.

Kollade ändå tapeter och allt sånt idag. Har hittat tre olika att välja mellan eller tror det står mellan två bara nu när jag tänker efter. Dem är tre helt olika, men den ena är så sjukt cool! Men måste snacka lite med Kinky och se vad han tycker jag borde ha för något, vad som är min stil.

Nä nu får det vara ha de nice.
Se yaa never bitches!
Was written Wed 30 Sep 2009, 21:19 | Direct link  

Gäsp.

Wednesday 30 September 2009 - Imported from blogg.se
Jag har ont i ryggen precis som igår, illa att jag trodde en nattssömn skulle hjälpa det. Är trött för jag inte har fått den sömnen jag behöver. Den sömen jag trodde jag skulle få. Klockan börjar i alla fall närma sig åtta och jag ska röra mig mot jobbet. Måste öppna och vara duktig även fast jag är trött, seg och fortfarande irriterad från igår. Inget kommer nu gå som de ska med de som ligger i framtiden men va fan så är de. Bara skratta och njua och hoppas på det bästa!
Was written Wed 30 Sep 2009, 07:42 | Direct link  

Take it all away...

Tuesday 29 September 2009 - Imported from blogg.se
Du har tagit bort allt. När det kommer till din blogg, hur vi brukade prata, umgås och höras. På några dagar raderade du allt som vi gått igenom och haft under det året vi känt varandra. Jag tänker inte förstå, jag tänker inte sätta mig in i din sits eller ens tänka i dem banorna. Du må känna att du kan kasta bort och radera det som de aldrig har hänt, som allt var en dålig dröm. Men jag tänker inte göra samma sak, du kan kasta bort mig inga problem. Men tänker inte radera något, tänker inte glömma eller bete mig som de aldrig har hänt eller existerad.
Kommer du ihåg när jag sa "shit vi har typ umgåts i ett år nu, shit vad tiden har gått snabbt" medans du säger till mig " att de känns som vi känt varandra hur länge som helst"

Allt de där hur länge sen som helst är borta. Right?
Precis som det brukar vara. Inte ska du hålla i något eller någon eller jo visa enstaka går ju. Dem som varit värda mer, ställt upp mer, klart mer? Kanske har dem gjort det. Men ta mig fan var jag har klarat grejer med dig, ställt upp dygnet runt och de kan du aldrig aldrig nekat att jag inte har gjort.
Vill du gå vidare, lämna vänskapen och allt  gör det. Men förstå då att de blir för sista gången du vänder min rygg och vi ses inte igen. Allt var inte för inget men det var inte för något heller. Förstår du? Nä tänkte väll de.

Ja de här är till dig Bounce
Was written Tue 29 Sep 2009, 23:23 | Direct link  

Idag är ingen bra dag

Tuesday 29 September 2009 - Imported from blogg.se
Idag är en fucked upp dag. Känns som allt bara slog till nu ikväll. Känns som jag bara tappade allt och vet inte hur jag ska ta upp det igen. Allt är bra och allt är rätt men jag har inte kännt någon lättnad även fast mycket har löst sig, för så fort de löste sig kom det nya problem. Och hur jag än vrider och vänder så blir det inte rätt, kommer inte på en lösning som jag bli nöjd med. Klart ska alla andra komma med lösningar och tycka att det löser sig på rätt sätt då. Medans jag själv vill hitta min väg och mina idér med det hela.

Det många nog inte vet när det kommer till att jag flyttade ut i april var att det var mest för jag blev pushad till att flytta ut. Mina föräldrar har alltid sagt från jag var 15 år att när jag flyttar flyttar dem. Jag var hindret i deras planer och framtid. Tror inte det hade så mycket med mammas åsikt med det hela att göra utan mer mammas kille. Han har gnällt på mig ända sen jag gick ut gymnasiumet om att jag måste skaffa jobb och sen flytta. Då i april när erbjudandet kom om ett andrahands kontrakt, tyckte dem det var en stor chans för mig att klara mig själv och allt de där vuxna.

Två veckor efter jag flyttat ut ungefär så ligger våran gammla lägenhet ute på nätet värderad och klar. Och dem började kolla lägenheter direkt. Då stod jag där med en stor utgift varje månad och helt själv. Dem hittade en lägenhet och fick den andra såld. Helt plötsligt försvann mitt hem, det som alltid varit hemma, där alla minnen fanns.
Dem hade ett nytt hem och jag hade "Mitt" som ändå inte var mitt alls.

Känner mig utkastad och bortglömd. Låter töntigt, låter litet och som jag vore 15 år men jag önskar jag nästan var det så jag kunde gå tillbaka och slippa vara så vuxen. Jag blev arg och sur idag för dem förstod mig inte, utan gjorde narr av det hela. Jag är själv. Inget räknas som hem längre. Knappt de jag bor i nu. Hem var gammla lägenheten. Dem har sitt. Pappa har sitt med sin nya familj och nu står jag här själv. Och tror ni dem tänker på det? Nä, för jag är vuxen.

Mina familj är min katt just nu. Fett sorligt...
Was written Tue 29 Sep 2009, 23:08 | Direct link  

Totalt underbart misslyckad!

Tuesday 29 September 2009 - Imported from blogg.se
Precis vad fucking jag är. Orkar inte gå in på detaljer eller ens förklara blir knappt glad över att se att alla min serier har kommit ut med nya avsnitt. Vill bara krypa under täcket i sängen somna och glömma. Men inget funkar nu är verkligen fucked upp. Fattar inte vad som bara slagit nu men nu slog allt. Fy fan.!
Was written Tue 29 Sep 2009, 21:33 | Direct link  
allmänt

You know who

Tuesday 29 September 2009 - Imported from blogg.se
Hejsan till dig.
Nu när jag vet vem du är så blir det lite enklare. Antog nästan att det var du men kändes dumt att anta om jag skulle ha fel. Som sagt jag tänker inte så mycket på den sommaren inte det dåliga i alla fall, utan det är bara minnen. Dikterna hamnar här just för att folk ska kunna läsa dem och förstå mig lite mer hur det var förut.
Sen förstår jag inte riktigt varför du läser eller bryr dig, både du och J vill ju inte ha något med mig att göra, så jag förstår inte grejen. Har inget imot om ni läser, bara kul men varför när man inte vill ha något med den andra att göra? Du får gärna förklara det om du vill. Gärna varför båda läser.
Men är det något mer du undrar, fråga och jag ska svara så gott jag kan.
Kramar

Till J
Ingen aning om något ont av det jag har gjort dig är de du skriver i din blogg kan vara så många andra du syftar på i det hela. Men en sak i säker, jag finns här kommer alltid göra. Men tänk på att inte bara jag som har gjort fel alltid utan det har gått åt två håll. Glöm aldrig det. Båda är bad gay inte bara en. Aja ha de bra
Kramar
Was written Tue 29 Sep 2009, 09:41 | Direct link  
relationervänner

Army

Tuesday 29 September 2009 - Imported from blogg.se


Party
Was written Tue 29 Sep 2009, 09:37 | Direct link  
bilder

Headhunterz!

Tuesday 29 September 2009 - Imported from blogg.se
Två mornar i rad nu, har jag dunkat Headhunterz på högsta via Spotify, det är så vi gör för att vakna eller jag gör. Rk ska även ut att spring nu så lycka till för honom, så duktig är inte jag. Men jag ska simma imorgon så det räcker för mig. Somnade ganska sent igår, låg och pratade i telefonen ett tag med en helt ny person. Det var roligt och intressant kommer inte kommentera det mer just nu.

Katten har varit på mig hela morgonen måste verkligen klippa hennes klor nu igen, men det är inget hon gillar men fan dem är så sjukt vassa att jag blir knäpp. Blir nog ikväll jag gör det.
Jobbar idag med till stägning som vanligt. Hoppas vi att han från tre tittar förbi? Haha kanske det kanske.

Imorgon blir det jobb, öppnar sen ska jag iväg och kolla tapeter och färg sen simma med mamma. Hoppas på simmnning i alla fall. Är fortfarande lyrisk efter filmen igår, helt underbar. Nästan så jag har lust att köra lite pang pang spel ikväll på xboxen! =) Får se helt enkelt.

Måste fixa mig nu så jag inte blir lika stressad som igår. Se ya never bitches!
Was written Tue 29 Sep 2009, 09:35 | Direct link  
allmänt

Happy!

Tuesday 29 September 2009 - Imported from blogg.se


Vill dansa när jag mår fucking bra!
Was written Tue 29 Sep 2009, 00:24 | Direct link  
bilder

Du?

Tuesday 29 September 2009 - Imported from blogg.se
Vet inte om du syftar på mig, men ena inlägget var bara ett försvar inge mer. Man har ju rätt att försvara sig. Sen jag har inte förstört något för dig precis som du inte gjort de för mig. Man vet vilka man litar på och man har en magkänsla som säger oftast hur saker kommer gå. Lita på den och gå vidare. Du har låtit något blivit förstört ingen har förstört det åt dig. Jag låter ingen förstöra min till lit till mina vänner eller kommande vänner. Den kommer alltid finnas annars kommer inget hände någonsin. Tänk på det. Och låt någon bli vän med den du vill, du har egentligen inget med det att göra. Men min åsikt det...
Was written Tue 29 Sep 2009, 00:16 | Direct link  
relationervänner

Gamer! OMG!!

Tuesday 29 September 2009 - Imported from blogg.se
Idag har jag jobbat skiten ur mig på jobbet, snacka om mycket när det är match och allt, slutade allt som allt på 305 bongar. Inte dåligt det! Men kul som fan hade jag ändå på jobbet. Riki kom förbi trevligt att se honom har inte sett honom på ett år kanske. Hann inte prata mycket var ju tvungen att jobba. Kinky kom förbi för vi hade bestämt oss för bio ikväll. Satt och tog en varm choklad innan bion, var ett helt klart bra val. Satt och pratade om nytt och gammalt och insett vilka bra vänner vi är. Vi har alltid varandra oavsett när, skrattar, festar och till och med strippar tillsammans haha (våra fester får vilt till!)

Filmen blev Gamer och jag kan bara säga fy fan vad bra film! Jag är verkligen ingen pang pang brud när det kommer till spel. Men efter den filmen ville jag bara sätta mig och spela något pang pang spel och sitta å skricka i en vent. Illa va? Men så bra var den. Var nog bara jag och Kinky som var helt inne i filmen alla andra bara satt som tråkiga fiskar. Om ni gillar spela, action och en ny tappning av internet och spel, se Gamer. Rekomenderar den starkt!

När jag gick till bussen regnade det helt galet, kommer till buss hållplatsen och alla står under och gömmer sig för regnet. Medan jag står där i spöregn med en cigg i handen och bara är så jävla nöjd med livet. Blir helt blött men hade hardstyle i örona och bara njöt i fulla drag. Som sagt jag mår så jävla bra och älskar livet just nu. Som jag och Kinky skrev till varandra över sms medans jag väntade på bussen. Att när världen går under sitter vi på ett berg röker våra cigg, skrattar och dricker. Precis så man ska ta allt haha. Man ska bara njuta och skratta i alla stunder!

Nu är jag i alla fall hemma, börjar torka och ska snart krypa ner i sängen för att orka med arbetsdagen imorgon.
Fick även en kommentar på ett av mina dikt inlägg. Du som döpt dig själv till "you know who" Jag skriver inte om de dåliga från den sommaren eller tänker på det speciellt mycket lägger upp gamla dikter från då så folk kan läsa. Sen vet jag inte riktigt vem du är med tanke på att de var 3 årsen så förmodligen pratar jag inte med dig längre. För dem jag umgås med nu mest är från kanske ett till två år tillbaka. Så när du kan komma fram om vem du är så välkommnar jag dig och kan svara bättre då! =)

Se yaa never bitches!
Was written Tue 29 Sep 2009, 00:13 | Direct link  
allmänt

Jump in

Monday 28 September 2009 - Imported from blogg.se


Inte omgjod
Was written Mon 28 Sep 2009, 10:34 | Direct link  
bilder

Monday

Monday 28 September 2009 - Imported from blogg.se
Gissar på att det regnade imorse, vaknade och såg droppar på fönstret. Har svårt att tro att det har regnat med tanke på att just nu är det blå himmel och sol ute men inge vidare varmt ser ut att vara kanske 13 grader. Hösten är tillbaka precis som den är vaje år. Bara tacka och ta imot för oss.

Ska snart hoppa in i duschen men borde ta och äta något med men vi har inget bröd eller något gott att äta tll frukost överhuvudtaget. Så funderar på att strunta i frukosten något jag inte bör göra men orkar inte idag bara. Börjar inte förns om en timme men måste snart röra mig ändå för att hinna. Match idag, Aik - Dif kommer bli hur jobbigt som helst på jobbet då. Massa folk när det är derby.

Ska nog hoppa in i duschen nu. Men ha det så bra.
See ya never bitches!
Was written Mon 28 Sep 2009, 10:30 | Direct link  
allmänt

Sexyback...

Sunday 27 September 2009 - Imported from blogg.se


Opps
Was written Sun 27 Sep 2009, 19:20 | Direct link  

Sova för mkt?

Sunday 27 September 2009 - Imported from blogg.se
Har nog sovit för mycket i natt känner jag. Hinner vara på jobbet kanske tre timmar innan huvudvärken slår till. Helt sjukt jobbigt, har inte haft ont i huvudet på ett tag och så idag såklart när jag både ska öppna och stänga på jobbet. Men klarade mig igenom hela dagen ändå, blev två alvedon utan att det hjälpte men man kan ju försöka om man vill i alla fall. Sitter nu här hemma och vill bara sova men klockan är inte mycket vilket gör att jag borde helt klart inte sova utan göra något roligare kanske. Men vad för roligt finns det, tvätta? Diska? Städa? Inte det roligaste att göra kanske.

Fått nytt schema och inser att jag jobbar sex dagar i veckan i fyra veckor framåt nu och sen är de bara fem dagar sista veckan. Beror på att jag bad om söndagen ledig, just för det är dagen efter min fest. Tror det kommer behövas att vara ledig den söndagen. Inser också att jag måste verkligenb börja packa så det är tomt här inför festen som ska vara. Utflyttnings fest som sagt! Röj röj.

Kom på något jag kan göra. Kan fixa iordning jobb mp3 så vi har den musiken våran chef vill ha. Min ipod funkar inte alltid för honom. Jag har ju en speciell musik smak eller blandad om man säger så.

Se yaa never bitches!

P.S Tackar för kommentarerna. Super snälla e ni!
Was written Sun 27 Sep 2009, 18:45 | Direct link  

kan inte sova

Sunday 27 September 2009 - Imported from blogg.se
Ligger i sägen kollar upp i taket, inte nu igen
Jag önskar att alla tankar kunde bara försvinna ur mitt
huvud och aldrig komma tillbaka men det funkar inte så

Jag vill inte sova för allt kommer tillbaka inget stannar
borta allt ska plåga mig tills ja inte orkar mer..

Vänder mig på sidan å blundar försöker hitta något annat
att tänka på något posetivt....

Inser att det inte finns något posetivt och är kvar där
jag började, vänder mig tillbaka och tänker ännu mer på allt
dåligt... sätter mig upp lägger huvudet i händerna och låter
tårarna komma de tar aldrig sluta..

Jag sitter å gråter tills det inte går längre tårarna tar
till slut slut men de hjälpte inte mycket in på toaletten
tar rakhyveln och gör de ja inte får

Jag är tillbaka där jag började...


10/6 - 2006
09:52
Was written Sun 27 Sep 2009, 08:40 | Direct link  

SF?

Sunday 27 September 2009 - Imported from blogg.se


Haha, stålflickan?
Was written Sun 27 Sep 2009, 08:38 | Direct link  

Work all the time

Sunday 27 September 2009 - Imported from blogg.se
Det ända jag gör juts nu är att jobbar, känns som det är de ända som jag skriver om eller att det står med i alla inlägg. Och tråkigt nog så är det så, bara idag öppnar jag på jobbet och stänger. Kommer bli sjukt segt men överlever nog. Även väldigt trött på kvällarna för jag jobbar mkt lika med att igåf somnade jag vid tio, normalt för någon som är tjugo på en lördag kväll? Förmodligen inte, men när jag vet att jag kommer jobba 11 dagar isträck vill jag inte göra av mig onödig energi för jag måste orka med jobbet.
Insåg att jag kommer jobba ännu mer i Okt för chefen åker bort i två veckor. Kan bli intressant för jag har massor att fixa just i Okt men det löser sig nog.

Rk ramlade in vid halv fem imorse eller något liknande, han var full kan man ju lätt säga och han ville vara social. Medans jag försöker säga försiktigt att jag både öppnar och stänger imorgon så låt mig sova, lyckades som tur var somna om.

Var ju på Ikea igår med mamma och mormor, var jättemysigt, vi åt där eller jag gjorde det och dem fikade och jag med haha jag åt en hel del aja. Fick med mig hem en dörrmatta, en skurhink, ett skohorn, maggan fick en filt, tre skålar för matt, foder och vatten plus en leksaks tunnel. Jag fick även nytt påslakan som är jättefint. Allt detta ska då inte användas här men mer om det en annan dag.

Nu borde jag fixa mig och rörar mig mot jobbet och få allt gjort som jag ska göra. Hoppas alla får en bra dag, hoppas ni inte är för bakis, har ni tråkigt idag kom förbi och roa mig på jobbet!
Se yaa never bitches
Was written Sun 27 Sep 2009, 08:36 | Direct link  

Vill inte!

Saturday 26 September 2009 - Imported from blogg.se
Vill inte tänka. Vill inte känna. Vill inget alls.
Kan inte skriva för jag vet att fel människor läser, har nu fått känslan att jag inte kan skriva det jag vill just för att jag inte vill att dem ska göra narr av det hela. Visserligen borde jag inte bry mig, precis som kinky brukar säga till mig ignorera det bara. Borde men har svårt med det hela.

Skrev att du borde veta och du säger att du gör det. Undra vad det betyder. Vet inte, bryr mig inte, känner inte. Eller? Vet faktiskt inte vad jag tycker och tänker för jag vet inte vad som händer just nu.
Vet inte ens vad du tror jag tycker om det hela. Eller dig eller något? Aja kan inte ens sätta något i ord just nu. Borde vell bara gå och lägga mig ignorera dagen och ta en nya tag imorgon.

Om du vet, om du läser, om du fattar. Säg tll mig. Förklara för mig, för jag fattar knappt vad jag skriver själv. Illa va?
Se yaa never bitches!
Was written Sat 26 Sep 2009, 21:53 | Direct link  

Igen å igen

Saturday 26 September 2009 - Imported from blogg.se
Sitter me rakhyveln gör några snitt
tittar in i väggen och tänker shit
är det här vekligen jag, vad har jag gjort?

Mitt hjärta är trasigt mer än va man tror
jag orkar inte mer för allt ja gör är fel
tittar på armen å drar lite till

Tiitar i taket och känner att de svajar till
något är fel, vad har hänt...
jag kollar på armen men de är försent

Reser mig upp, sätter armen under kranen
paniken kommer sakta över mig
tar något ja virar runt handleden kan knappt stå

Sätter mig ner på golvet och försöker andas
men stjänorna framför mina ögon blir bara fler

Jag lägger mig på sidan och känner ett lugn komma över mig
ögonlocken blir tyngre, va trött ja känner mig
sista tanken ja hinner tänka är kommer jag vakna imorgon??
...

6/6 - 2006
19:49
Was written Sat 26 Sep 2009, 10:22 | Direct link  

Traped

Saturday 26 September 2009 - Imported from blogg.se


Hmmm
Was written Sat 26 Sep 2009, 10:19 | Direct link  

Sooova!

Friday 25 September 2009 - Imported from blogg.se
Nu har hela dagen passerat och jag är trött som vanligt efter en hård dags arbete. Slutade på 260 bongar ungefär det är sjukt mycket för att vara en vardag lika med en helt vanlig dag.
Har även färgat håret på Ems blev jättebra, vi käkade pizza till middag så onyttiga som vi är. Plus såg vi dem två första avsnittena av Greys säsong 6! =) Underbart var det. Men sorligt hade inte Ems varit här hade jag gråtit.

Imorgon står jobb ännu på schemat och plus blir det Ikea med mamma och mormor. Undra varför vi ska dit? Ska vi kanske handla något till mig? Eller?
Räknade även mina timmar för den här månaden blir 150 timmar nice med pengar! Lycka!

Juste måste säga att min farbror var förbi i måndags och hälsade på, har inte träffat honom på över år och det var kul. Och jag och Ems har en id'e om trekillen haha aja mer om det en annan gång.
Se yaa never bitches!
Was written Fri 25 Sep 2009, 23:15 | Direct link  

Höst!

Friday 25 September 2009 - Imported from blogg.se


Mysigt väder, denna tagen förra året!
Was written Fri 25 Sep 2009, 08:42 | Direct link  

Uppe med tuppen?

Friday 25 September 2009 - Imported from blogg.se
Nä kanske inte riktigt men tidigt för att vara mig. Katten har varit på mig som en galen och jag hag blivit knäpp på henne. Hon är fortfarande upp i varv och jag orkar bara inte men men.
Somnade tidigt igår gick och la mig redan vid kvart i tio, riktigt skönt.  Var så sjukt trött efter ha öppnat och sen efter de simmat 40 längder. Hade visning igen idag, men verkar som den killen var osäker med precis som dem innan, och han måste svara senast idag och säger han nej måste jag visa den här igen. Kommer gå galen om ingen bara tar den snart. Inte för att det är helt mitt problem men ändå.

Nu borde jag hitta varma kläder och ha på mig, fixa mig och ta mig till jobbet, eller vad tror ni?
See ya never bitches!
Was written Fri 25 Sep 2009, 08:38 | Direct link  

Ett öde som kunde hända...

Thursday 24 September 2009 - Imported from blogg.se
Tårar som spolar bort mitt smink
Kylla som kyller ner min kropp
Läppar röda som blod
Hår svart som kol
Tunga andetag
Ett hjärta i två bitar

Tårar som aldrig tar slut
Kylla som blir till värme
Läppar som bleknar
Hår som bara ser svartare ut
Andetag som blir svagare
Ett hjärta som slutar slå

Tårar som har blivit till salt
Kroppen kall som is
Läppar utan färg
Hår svart som döden
Inga andetags hörs
Ett hjärta som alltid är trasigt
Nu och föralltid

- 5/6 - 2006
20:52
Was written Thu 24 Sep 2009, 20:03 | Direct link  

Borta!!

Thursday 24 September 2009 - Imported from blogg.se


Orkar inte med Anonyma kommentarer. Tycker ni/du något säg det då och våga stå för vem du är och de du tycker. Onödiga kommentarer går bort helt klart. Tack
Was written Thu 24 Sep 2009, 15:55 | Direct link  

Hur f*n orkar ni?

Thursday 24 September 2009 - Imported from blogg.se
Förstår verkligen inte var problemet är. Jag går in och läser i en blogg och ser hur dem gör narr av det jag skriver och dem vill verkligen att alla ser det. Kan ju säga visst jag läser din blogg men inte för att göra narr av det, inte för att förstöra eller skratta åt de du skriver och upplever. Jag läser sen trycker jag mig vidare till någon annan blogg.

Men ni är tvugna, varför läser ens ni min blogg? Jag förstår inte anledning till varför ni gör det. NI vill inte ha något med MIG att göra, borde inte ni då strunta i allt som har med mig att göra? Borde ni inte bara ignorera, inte ens trycka in på min blogg och läsa. Hur kan ni strunta i mig om ni ändå ska läsa och delta på något sätt i mitt liv?

Med tanke på att ingen av er lämnar någon kommentar eller visst X gjorde det för att han kände en kväll att han och hans polare skulle driva med mig och en av mina bästa vänner. Dem letade upp mitt nr på Hitta.se och började skicka sjukt äckliga sms och beteede sig som dem vore tolv år och precis haft första fyllan. Jag och min vän satt och skrattade och kunde inte förstå hur X kunde kalla mig för omogen och inte vara som förut. När jag faktiskt beter mig som 21 medans han är fortfarande är tolv? Du var mer mogen när vi var tillsammans för ungefär fem år sen.

NI kanske inte ser att jag beter mig som 21, ni läser det som är här och tror ni vet vad som händer. Ni tror att det som står här spelar ut hela mitt liv i minsta detalj medans inget av mitt riktiga privatliv och de som faktiskt betyder något hamnar inte ens här. Dem som vet något om det är dem som står närmast och alltid kommer göra det. Vill ni veta något? Hör av er, försök bete er som ni faktiskt är på väg att bli vuxna.

Jag kallar inte mig själv vuxen precis, men jag kallar mig ändå mogen och en bra människa. Ni ser det inte, ni tror inte på det. Men fråga vem som helst av dem som står mig nära så kan dem svara att jag har mognat så sjukt mycket för jag har haft så många hinder att komma över den senaste tiden. Och nu är allt fixat och jag mår Fucking bra. Bättre än vad jag gjort på länge. Gissar på att era samtal på telefon betår av hälften att prata om vad jag skriver i min blogg och säga vad ni tycker om mig och hur jag är. Men vet ni, ni känner mig inte längre. X känner mig inte alls, de har han inte gjort på fyra år.

Du andra kanske känner mig lite ännu men inte som förut. Jag har försökt visat för dig att jag har ändrat mig, jag har försökt så gott jag kan att visa att jag är någon annan. Men du har valt att ignorera det om du nu valt det varför inte låta mig och min blogg vara då. Läs om du vill, tro vad du vill visst. Men skriv inte ut något som har med min blogg att göra. Du gjorde ett val, stå för det nu. Och låt de som har med mig att göra vara. När du kanske känner att du är samma människa som förut kan du ju höra av dig. För just så som du skrev den personen känner inte jag. Den personen jag kände är tydligen borta. Men som sagt jag känner dig inte längre så vad vet jag.

Se yaa never! Bitches! :P
Was written Thu 24 Sep 2009, 15:39 | Direct link  

Me

Wednesday 23 September 2009 - Imported from blogg.se


Give in to me
Was written Wed 23 Sep 2009, 23:57 | Direct link  

Sekunden

Wednesday 23 September 2009 - Imported from blogg.se
jag skulle vilja hoppa här ifrån, bara hoppa och aldrig mer komma tillbacka. det kan inte vara så långt ner men förhoppnings vis dör jag men inte säkert.
berget är 50 meter upp i luften och jag ser nästan allt här upp i från, allt ser så fint och fritt ut som allt där ute hade frid.

för en sekund vill jag kunna hoppa ner och få känna luften bara strömma på mig
för en sekund så vill jag känna friheten utan att behöva göra något
för en sekund vill jag kunna slippa tänka på något utan bara hoppa
för en sekund så vill jag känna allt det här men sen efter störta ner i marken.

jag vill kunna ta den där en sekund för att få må bra utan att någon ska kan säga något till mig, utan att man hör en kille med en spydig kommentar.
jag skulle kunna få känna den där sekunden för att sen störta i marken det går ju så snabbt men de gör inget

Jag hoppade....

- 6/6 - 06 
05:36
Was written Wed 23 Sep 2009, 23:07 | Direct link  

Allt själv

Wednesday 23 September 2009 - Imported from blogg.se
Jag vill bara krypa ner i sängen under mitt täcke och mina fem kuddar orkar inte mer vill verkligen inte städa, fixa och dona. Men jag måste för någon kommer och kollar på lägenheten imorgon lika med att det måste se lite bra ut här. Det som känns mest är att jag måste göra allt själv för Rk är borta och gör annat hela tiden. Han vet om att det är visning imorgon men ändå sitter jag här själv och är tvungen att göra allt.

Plus så öppnar jag imorgon vilket innebär att jag inte precis har någon typ av sovmorgon. Och efter jobbet hinner jag inte heller utan personen kommer fyra för att kolla, jag slutar tre. Lika med äta något snabbt sen bara hem och ta i mot och visa lägenheten.

Skrev förut att jag skulle simma idag, kul att dem öppnar två! Vilket gym och simhall öppnar två? Blev besviken nu när jag äntligen vill ta tag i det hela. Ska i alla fall simma imorgon när jag vet att det faktiskt öppet, blir efter visningen. Hoppas jag hinner!.

Aja borde nog ta tag i det hela med att städa. Känns som jag vill tvingen Rk att diska när han kommer hem men tvivlar på att de kommer funka. Får helt enkelt annars göra det själv kanske imorgon ändå? Aja listar ut något.
Se yaa never! Bitches!
Was written Wed 23 Sep 2009, 22:48 | Direct link  

Ikväll!

Wednesday 23 September 2009 - Imported from blogg.se
Får jag se House och How i meet your mother woohoo!! Men nu har jag inte tid att sitta här alls utan jag ska åka och simma. See ya never bitches!
Was written Wed 23 Sep 2009, 09:08 | Direct link  

Personen?

Tuesday 22 September 2009 - Imported from blogg.se
Personen i sig kommer alltså inte komma förbi därför ska jag sova nu. För jag är sjukt trött och orkar verkligen inte sitta vaken längre. Har massor att göra imorgon och fixa å dona och bara blää
Imorgon ska jag upp bra tid och så ska jag ta och simma innan jobbet. Hoppas det går i alla fall. Aja Godnatt.
Se Yaa Never Bitches!
Was written Tue 22 Sep 2009, 22:56 | Direct link  

Sliiiten

Tuesday 22 September 2009 - Imported from blogg.se
Hemma och känner mig lite trött och almänt sliten. Har precis kollat nyaste avsnitten av Gossip girl, One tree hil och Greek riktigt bra avsnitt var det. Insåg nyss att jag inte har ätit något ännu lika med att jag ska fixa det. Om inte en vis person hör av sig så kommer jag gå och lägga mig snart.

Måste även städa lägenheten för visning ännu en gång klockan fyra på torsdag. Kul va?
Ne mat eller något måste jag äta nu.

Se yaa never Bitches!
Was written Tue 22 Sep 2009, 22:39 | Direct link  

Into deep

Tuesday 22 September 2009 - Imported from blogg.se
I can't breathe here anymore
It's been like that for a while
Everything seems strange to me
I feel like a new-born child

And I know I don't belong down here
I guess we don't always be the same
I wish I wouldn't have to feel

Under the water, under the water
Ooh you left me drowning
Was written Tue 22 Sep 2009, 10:58 | Direct link  

Party soon?

Tuesday 22 September 2009 - Imported from blogg.se


Snart blir det fest och allt kul! =)
Was written Tue 22 Sep 2009, 09:45 | Direct link  

Serier!

Tuesday 22 September 2009 - Imported from blogg.se
Då var man uppe igen då, efter sovit tillräckligt många timmar. Blev väckt i natt av att Rk trillar in och är full som fan haha lite kul var det. Sen blev jag väckt i morse av att Rk har igång nyheterna och kommer upp och plågar mig tills jag går upp. Det första jag gör är att kolla om alla serier har kommit ut. Och ja allt har kommit ut!

One tree hill, Gossip girl, How I meet your mother, House MD och Greek! Snacka om att jag har mycket att se ikväll och imorgon. Fast jag får inte se House MD eller How I meet your mother förns imorgon kväll med Kinky för vi har planerat att se de tillsammans. Men känns svårt att inte kolla på dem när dem ligger där men jag ska vara duktigt och inte kolla. Har ju alla andra att kolla på ikväll så.

See ya never! Bitches!
Was written Tue 22 Sep 2009, 09:34 | Direct link  

Simmat!

Monday 21 September 2009 - Imported from blogg.se
Är hemma efter har gjort massa saker eller gjort allt jag ska göra. Duktigt av mig!
Satt på möte med banken och mamma, diskuterade allt som ska göras och fixas till 14 Oktober och jag förtod vell kanske hälften men det var intressant ändå. Vi skrattade en hel del.

Efter banken gick mamma och jag till simmhallen för att simma en stund. Första gången jag är där även fast jag har haft kortet sen juni? Aja, bättre sen än aldrig. Vi kommer dit, mamma visar mig runt sen byter vi om och hoppar i poolen. Var riktigt skönt att simma, känns verkligen att man inte är van med att simma utan man brukar bara bada, leka runt och ha kul. Simmade i alla fall 1000 meter och hur mycket är det?

Kände mig lite vuxen låter kanske väldigt konstigt och töntigt, men varje gång jag har badat eller gjort mig iordning efter jag har simmat så har jag skämts. Över min kropp och så. Vilket betyder att jag har haft på mig bikini hela tiden eller gömt mig för att inte visa något. Men idag kände jag att jag är för gamal för de nu. Så stod faktiskt i duschen utan bikini och bryde mig inte. Kände lite befriande att vara mig och inte bry mig så jäkla mycket om alla andra. Jag har varit duktigt idag.

Är hemma nu i alla fall efter ha ätit hos mamma, pratat massor men känner mig seg och trött, vilket betyder att jag ska gå och lägga mig snart. Ska ligga i sängen senast tio känner jag. Måste ju orka jobba imorgon och känner mig för seg för att lägga mig för sent. Aja
Se yaa never! Bitches!
Was written Mon 21 Sep 2009, 21:17 | Direct link  
allmänt

Banken

Monday 21 September 2009 - Imported from blogg.se
Har tvättat klart även hunnit sovit en liten stund men känner mig fortfarande helt slut i kroppen. Ska ändå göra mig lite iordning och packa ner grejer som jag behöver inför simningen. Helt slut orkar knappt ta mig upp ur soffan för jag vill bar sova bort min huvudvärk men måset verkligen ner till mötet på banken.
Piggnar nog till när jag tagit min c-vitamin och lite nyttiga saker så blir nog allt bra. Men nu måste jag verkligen ta mig upp men katten ligger så gulligt bredvid mig och känns dumt att väcka henne.

Se yaa never! Bitches!
Was written Mon 21 Sep 2009, 15:03 | Direct link  
allmänt

Tvättar

Monday 21 September 2009 - Imported from blogg.se
Vaknade upp vid nio att alarmet ringde, vänder på mig och ser att Rk fortfarande sover. "Seriöst, hur fan kan vi" Lika med att Rk har försvovit sig han skulle upp vid sex tiden för han hade tenta klockan åtta. Ser hans ångest och förstår att de inte var en bra början på veckan. Han drog och jag började ordna med tvätten och nu är dem två sista maskinerna igång. Lagar även mat och har frusit in en hel del saker så inte all mat vi köpt blir gamal.

Idag är det möte med banken, måste även sätta in lite pengar på kontot. Efter det ska jag mamma dra och simma, sen äta pannkakor! Mumma det ska bli. Längtar till att simma, kommer bli riktigt skönt. Om man nu vågar visa sig i bikini?

Bråkade typ med Bonuce igår, var vell lika bra att det blev som de blev, bara acceptera och gå vidare som jag faktiskt brukar göra. Har massor att fixa och dona med ändå och massor att fundera över. Nu borde jag göra klart maten, kommer mer senare inklusive en ny kategori!

Se yaa never! Bitch!
Was written Mon 21 Sep 2009, 11:45 | Direct link  
allmänt

Smoke it

Monday 21 September 2009 - Imported from blogg.se


Saknar den tiden, då allt var som de skulle.
Was written Mon 21 Sep 2009, 09:51 | Direct link  
bilder

Nödvändigt?

Sunday 20 September 2009 - Imported from blogg.se
Helt klart inget. Den kommentaren var inge bra val av dig. Det var onödigt och kändes bara fel. Är inte ute efter något svar är inte ute efter något som var förut. Vi har glidit ifrån varandra vi pratar inte längre, vi ses inte längre eller något. Du står inte längre högst upp bland mina vänner som föurt, du känns inte lika viktig längre. Kan låta dumt och hårt, men under sommaren pratade vi knappt eller umgicks. Jag var upptagen med annat vilket gör att jag förstår varför det blev så. Men när vi väll började umgås var det kul igen, fast ändå helt fel.

Allt jag har viljat är att få tillbaka min vän någon gång, därför jag skriver om dig eller försöker få tag dig ibland. Men jag vill inte vara på, jag vill inte vara ivägen. Men är jag inte ivägen så är jag inte med alls överhuvdtaget. Inte ens så att de verkar som du vill umgås med mig alls. Men som sagt allt är strunt samma och skit samma nu.!!!
Was written Sun 20 Sep 2009, 23:08 | Direct link  
nattliga funderingar

För 9 månader sen (färg inget annat!!)

Sunday 20 September 2009 - Imported from blogg.se

Gammalt!
Was written Sun 20 Sep 2009, 21:44 | Direct link  
bilder

Ayo

Sunday 20 September 2009 - Imported from blogg.se
She work it girl, she work the pole
She break it down, she take it low
She fine as hell, she about the dough
She doing her thing out on the floor
Her money money, she makin' makin'
Look at the way she shakin'
Make you want to touch it, make you want to taste it
Have you lustin' for her, go crazy face it
She's so much more than you're used to
She know's just how to move to seduce you
She gone do the right thing and touch the right spot
Dance in you're lap till you're ready to pop

She always ready, when you want it she want it
Like a nympho, the info
I show you where to meet her
On the late night, till daylight the club jumpin'
If you want a good time, she gone give you what you want

Baby this a new age,
You like my new craze
Let's get together
Maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,
Spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying

Aayooh
I'm tired of using technology
I need you right in front of me

In her fantasy, there's plain to see
Just how it be, on me, backstrokin',
Sweat soaking
All into my set sheets
When she ready to ride, I'm ready to roll
I'll be in this bitch till the club close
What should I do, one thing on all fours
Now that that shit should be against the law
Different style, different move,
Damn I like the way you move
Girl you got me thinking about,
All the things I do to you
Let's get it poppin' shorty
We can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Baby this a new age,
You like my new craze
Let's get together
Maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,
Spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying

Aayooh
I'm tired of using technology
I need you right in front of me
Was written Sun 20 Sep 2009, 21:42 | Direct link  
låt som berör

Don't know

Sunday 20 September 2009 - Imported from blogg.se
Blev ganska mycket gjort idag men inte det jag skulle göra. Orkar inte tvätta nu för jag är alldeles för trött funderar seriöst på att gå och lägga mig redan nu. Har ätit middag hos mamma idag och kolla film innan det var vi och handlade, fick godis både till mig och Maggan plus fyra fina kaffe koppar. Kan jag kasta dem andra jag har som är så fula. Skulle även tvättat ikväll men har bokat om den till imorgon klockan tio.

Är "ledig" imorgon enligt schemat, men måste komma in för det är match, har ingen lust och har sagt att jag inte orkar. Just för då blir det hela 13 dagar i sträck och jag vill verkligen inte det. Ska även på möte med banken. Hoppas jag inte behöver hoppa in, utan kan dra och simma med mamma sen hem till dem och äta pankakor mums =)

Tror det är dags att fixa mig och sova.
Se yaa never!
Was written Sun 20 Sep 2009, 21:13 | Direct link  
allmänt

Seg å trött

Sunday 20 September 2009 - Imported from blogg.se
Är uppe nu och har egentligen inte tid att sitta här alls utan måste göra mig iordning för att jobba. Öppnar idag lika med att jag slutar tre. Ovanligt att sluta tre på söndagar jobbar annars alltid till halv sex. Aja ville bara säga att jag lever ska fixa mig nu
Se yaa never!
Was written Sun 20 Sep 2009, 08:50 | Direct link  
allmänt

Not enough

Saturday 19 September 2009 - Imported from blogg.se
Seven days underpaid
Gotta give it up
Got no time for this life that
I’m livin’ up
Shackled down, kicked around,
Now slave to the grind
Need some time for myself
I’ll give you anything that you want me to
But I don't have the time so
I’ll get up with you
But I don't understand man
You’ve got to believe
There is too much of you but
There is not enough of me
There is not enough of me
Same old song world moves
On while I’m still in bed
Meet tomorrow today just to
Get ahead
Jump the gun on the run,
I’m the only one
Who thinks that
I’m fallin’ behind?
I’ll give you anything that
You want me to
But I don't have the time
So I’ll get up with you
But I don't understand
Man you’ve got to believe
There is too much of you
But there is not enough of me
There is not enough of me
I’ll give you anything that you want me to
But I don't have the time so I’ll
Get up with you
But I don't understand man
You’ve got to believe
There is too much of you there
Is too much of me
I’ll give you anything that you want me to
But I don't have the time so I’ll
Get up with you
But I don't understand man
You’ve got to believe
There is too much of you but there
Is not enough of me
Was written Sat 19 Sep 2009, 23:55 | Direct link  
låt som berör

Ballongväder!

Saturday 19 September 2009 - Imported from blogg.se


Var ett tag sen nu...
Was written Sat 19 Sep 2009, 23:53 | Direct link  

Words are just words?

Saturday 19 September 2009 - Imported from blogg.se
I drömmarnas värld existerar vi. I drömmarna möts vi och förenas precis som vi borde göra och alltid önsakt. Vi rör varandra, finns, skrattar och njuter. I drömmarna är vi perfekt. Perfekta för varandra. I den värld som inte existerar fungerar vi. Vi fungerar precis som jag alltid har viljat och önskat. Men aldrig blivit.
I drömmarna ger du mig den blicken jag saknar, i drömmarna rör du mig som förut och får mig att känna mig som den enda. Den viktiga, den speciella. Du säger ord som är speciella från förut och jag blir som en skolflicka igen. I drömmarna berättar du allt och jag med, vi vet precis vart vi står och är nöjda med det. Jag berättar det från förut och får dig att må som du gjorde då med mig. Det är i drömmarnas värld.

I den verkliga världen existerar inte vi. Vi möts knappt, pratar eller hörs överhuvudtaget. Vi vet inte vart vi står eller hur allt ska sluta. Jag förstår inte men frågar frågor utan svar. Du gömer dig och kommer fram när du har lust och vill. Inget är som förut inte ens så som det var för någon månad sen. Allt har ändrats men ändå inte allt. Hur funkar det. Hur kunde allt bara vända sådär. Varför kan du inte bara svara.
Was written Sat 19 Sep 2009, 23:51 | Direct link  
nattliga funderingar

Mkt hekt

Saturday 19 September 2009 - Imported from blogg.se
Massa springa hit och dit, fixa det, hinna det och allt de där. Aja har varit hos pappa och ätit en riktigt god middag lyxat till det lite som man ska göra på lördagar. Har kommit hem hann vara här typ fem minuter sen ner Rk skulle fixa tvätt och sen åka lämna bil och sen hem igen. Det har jag gjort sen jag skrev sist här.

Ni vet de där känslomässiga inlägget jag skulle skriva sitter fortfarande och funderar på det och hur jag ska få till det rätt. Ska inte verka som något ont eller liknande så det kommer snart. Typ.

En grej igår, var att två olika nr började skicka sjuka sms till mig vilket jag blev väldigt irriterad på just för att jag har inte lagt ut mitt nr någonstans. Det blev lite irriterande, ville lägga ut numrena här men nu när jag vet vilka det är så känner jag mig lugn. MEn snälla nästa gång tracka någon annan, du vill inte ha något med mig att göra leta då inte upp mitt nr och messa saker man tar illa upp av. Och skriv inte sen förlåt och allt i min blogg.Tack.

Se yaa never!
Was written Sat 19 Sep 2009, 23:20 | Direct link  
allmänt

Över 800 kr

Saturday 19 September 2009 - Imported from blogg.se
Vi åkte iväg jag och Rk till min mamma för att låna deras bil för vi var tvugna att åka och handla. Vanligtvis brukar vi handla på närbutiken. Men nu var vi tvugna att handla mer, så vi tog bilen åkte till Ica maxi för att stor handla. Kan säga att vi handlade för över 800 kr och då är inte ens kattmaten inräknad. Fick dela upp det på två kort och ha oss tog hur lång tid som helst. Men sen snabbt hem och bara packa upp allt och nu är Rks familj här för att fika och prata om Rks lägenhetes köp.

Ska försöka övertala pappa att han ska hämta mig för jag orkar inte åka hela vägen dit för att käka, tror jag kanske skiter i det hela då.  Öppnar imorgon på jobbet vilket känns väldigt segt men slutar tre i alla fall och då blir det hem och packa ännu mer, mer än vad jag har gjort nu.

Fick precis samtal av pappa och han kommer och hämtar mig woho vad nice! =) Nu ska jag bara hitta något annat att ha på mig. Det inlägget jag pratar om förut kommer senare ikväll.
Se yaa never!
Was written Sat 19 Sep 2009, 17:45 | Direct link  
allmänt

Halv fem?

Saturday 19 September 2009 - Imported from blogg.se
Jag och B låg och pratade till halv fem imorse, hade verkligen en tjejkväll. Kollade film, åt tacos, rökte, snackade om killar och sex såklart. Vad annars pratar vi om? Vaknade upp vid halv ett och vi snackade lite sen fixade vi oss drog till kista. Kom hem för snart en timme sen. Måste duscha, packa, handla mat och fixa lite. Sen ska jag hem till pappa och äta. Ska bli riktigt trevligt, får alltid god mat där =)

Kommer skriva mer inom kort måste bara ta en cigg och sen andas lite och få ner allt rätt i nästa inlägg mycket som händer och sätter mina tankar i banor.
Se yaa never!
Was written Sat 19 Sep 2009, 15:24 | Direct link  
allmänt

Edsberg

Friday 18 September 2009 - Imported from blogg.se
Sitter nu i gamla Sollentuna edsberg, hemma hos B. Hon går just nu runt och pratar i telefon och snart ska vi laga tacos, mitt i natten. Kul att jag ber om en huvudvärks tablett och det jag får är ett rosa piller som ser ut som godis och är från Cypern. Så om jag blir knäpp eller något konstig är det därför. Snart ska vi även se film eller något kul. Ska sova här med pallar verkligen inte åka hem här ifrån. Se yaa never!
Was written Fri 18 Sep 2009, 23:48 | Direct link  
allmänt

Go go go

Friday 18 September 2009 - Imported from blogg.se
Måste snart röra mig ner mot bussen för att ta mig ända bort till gammla väsby var ett tag sen man var där måste jag säga. Kommer bli tjejsnack hela natten om allt som har hänt och händer för oss båda. Ni skulle se hur jag går klädd nu, ni skulle så bua ner mig eller något liknande. Med tanke på att de jag har på mig följer inte era koder överhuvudtaget. Mjukisar, linne, tjocktröja och sneakers. Att jag vågar gå runt så när folk kan se mig!

Aja ha en bra fredag kväll och festa inte för mycket.
See ya never!

P.S Och gänget (ni vet vilka ni e) Ha så förbannat kul på kryssen ikväll, suger att jag inte är gammal nog att åka med er. Men fest för mig fest som jag vet att ni kan!

Godnatt
Was written Fri 18 Sep 2009, 19:27 | Direct link  
allmänt

Showtek

Friday 18 September 2009 - Imported from blogg.se
Jag vill så åka på nästa kryss i december! Emma vill till och med åka med vilket säger att då måste vi åka. Har tjatat på henne länge och nu är det fan dags! Lyssnar på Armin van burren just nu och han gör ju grym musik det måste ni alla hålla med om. Just, på kryssen som är i dec så kommer Showtek spela, dem som faktiskt fick mig att börja lyssna på den musiken, första dj:sn jag fastnade för och på den vägen gick det.

Jobbade endast fyra timmar idag vilket var precis lagom enligt mig. Lumpen kom förbi fast han får tillbaka sitt smeknamn som Bonuce igen. Kul att träffas och snacka lite. Kändes kanske lite krystat eller något men har inte setts på väldigt länge. Får hoppas det blir mer i alla fall. DU vet vart jag finns.

Snart kommer dem och kolla på lägenheten igen, dem har svårt att bestäma sig men hoppas dem kommer på något med att komma hit en gång till. Drar sen vid halv åtta tiden tror jag. Ska träffa B om ingen annan vill göra något vill säga? Hihi.

See ya never!
Was written Fri 18 Sep 2009, 18:15 | Direct link  
allmänt

Sunshine

Friday 18 September 2009 - Imported from blogg.se
Solen lysser som den gjort varje morgonen och himmelen är blå precis som den brukar vara när jag vaknar, men jag tänker inte värme längre när jag ser de utan jag får rysningar över att de kommer bli kallt igen. Jag gillar kylan men ändå inte, det är mysigt att gå i koftor och stövlar och såntm en gillar ävan att kunna gå i kjol och t-shirt utan att frysa. Men blir nog lite varma kläder i dag, för jag gillar verkligen inte att frysa.

Idag jobbar jag bara fyra timmar, grymt skönt det. Kan jag lova. Sen efter det vet jag inte riktigt vad som händer faktikst. Lumpen vet om att jag slutar tre sen om han tänker komma förbi eller inte har jag ingen anning om. Måste även höra av mig till B för att se om vi ska ses eller inte. Och blir inget av de här inplanerat så ska jag packa istället. Så jag börjar göra någon nytta. Måste fixa mig nu och dra typ snart. Måste även boka tvätt tid till Rk...

Se yaa never!
Was written Fri 18 Sep 2009, 10:16 | Direct link  
allmänt

My life would suck without you

Thursday 17 September 2009 - Imported from blogg.se
Guess this means you're sorry
You're standing at my door
Guess this means you take back
All you said before
Like how much you wanted
Anyone but me
Said you'd never come back
But here you are again

'Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly,
My life (my life) would suck (would suck) without you

Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for tryin' to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way, I found out I'm nothing without you

'Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly,
My life (my life) would suck (would suck) without you

Being with you
Is so disfunctional
I really shouldn't miss you
But I can’t let you go
Oh yeah

'Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly,
My life (my life) would suck (would suck) without you

'Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly,
My life (my life) would suck (would suck) without you
Was written Thu 17 Sep 2009, 21:36 | Direct link  
låt som berör

You like?

Thursday 17 September 2009 - Imported from blogg.se
Snygga bilder det var på mig va? De där var bara lite bilder från 16 upp till 20 år men har bilder på mammas dator som är från när jag var mkt mindre, men vet inte om jag vågar visa dem här. Jag var ju tjockis då och det går ju inte att visa här för hela alämnheten?

Dem som skulle komma och kolla på lägenheten har nu varit här, var för ungefär två timmar sen. Snacka om att jag blir förvånad när en familj på mamma, pappa och en son i 13 års åldern. Kliver inte och ska kolla på "min" etta på 40 kvm förstod inte riktigt hur dem hade tänkt där. Men dom kollade runt, jag berättade lite om lägenheten och så det gick faktsikt väldigt snabbt.

Har snart hunnit kollat klart på Gossip girl, bästa tjejserien ever måste jag säga. Älskar intrigerna och allt de där saftiga som  man vill se om och höra, men gärna inte vara med om. Även fast ja varit där väldigt mycket som mindre. Nu är de betydligt mindre, tror jag.

Tror det är dags att dunka igång lite musik, störra grannarna sådär lagom mycket och färga mitt hår har ju skjutit upp det hela tiden lika bra de blir gjort nu.

Se yaa never!
Was written Thu 17 Sep 2009, 21:31 | Direct link  
allmänt

Time goes bye....

Thursday 17 September 2009 - Imported from blogg.se


16 bast och precis införskaffat en webbcam, de där var längesen väldigt längesen.


17 bast med pojkvän och allt det där.


Turkiet när jag var 17 år skulle fylla 18


Precis fyllda 18 år med fest och allt. Lagom på lyset där.19 årsdagen sitter och pimpla dyr champnange, fyller år på nyårsafton så inte konstigt med de.20 bast och på min andra MB kryssning. Hur jag ser ut nu tar vi en annan dag :p
Was written Thu 17 Sep 2009, 18:55 | Direct link  
bilder

Look the same?

Thursday 17 September 2009 - Imported from blogg.se
Jag följer många bloggar och läser ganska mycket i dem, inte bara kollar lägget utan läser det mesta. Inte alltid jag håller med om de dem skriver eller tycker att det är något vettigt. Men något som har slagit mig rejält är att...

Alla "stor" bloggare ser likadana ut praktiskt taget i alla fall. Kenza, Blondinbella, Stina-lee. Dem tre har väldigt lika stil. Det ska vara stilrent, rakt och ner med färgerna. Bara jordnära färger. Det känns verkligen som alla stor bloggare ser ut så och ska bete sig så vuxet för vad dem egentligen är.

Foki hon har en mer personlig stil. Det är massa färg och mycket smycken i roliga motiv och sånt roligt som är kul att se på folk. Kanske bara jag som gillar den stilen, men den stilen är hyper  nice och rolig.

Jag själv är verkligen ingen stilren person, eller vill att något ska vara i jordnära färger. Jag tycker färg är det bästa som finns, det ska vara starkt och synas mycket. Visa dagar orkar jag inte ens bry mig om vad folk tycker om mina kläder och går bara i mjukisar och t-shirt och skinjackan över det. Visa dagar vill jag vara mera fin men då är det allt något med färg inblandat.

Tycker det är tråkigt alla bloggar som blivit stora ser likadana ut eller har liknande stilar, det blir tråkigt i längden. Tycker fler udda bloggare ska bli uppmärksamade och få lite spootlight för en stund i alla fall. Jag har några bloggar jag läser som ej är kändis bloggar och dem hittar ni i mina favoriter längre ner i menyn. Tycker både Stjärnan och Angii borde få något typ av pris för hur dem är och hur dem skriver och vågar visa sig själva på ett helt annat sätt en stor bloggarna.

Mer till dem udda bloggarna!
Was written Thu 17 Sep 2009, 18:03 | Direct link  
åsikt

Hem till röran!

Thursday 17 September 2009 - Imported from blogg.se
Jag slutade tre idag, så jag käkade snabbt på jobbet för att ta tunnelbanan hem (ja, jag var trött, är ju bara en station att åka så orka gå) Såg att vi ena nedgång vid tunnelbanan att det stod kontrollanter där. Och så olaglig jag är som åker på RED kort vill ju inte åka fast som tur var var det inga vid den andra nedgången. När jag är på väg upp tänkter jag lite för mig själv att hoppas RK har fixat lite, han låg ju ändå och sov när jag gick. Kommer up. låser upp dörren och ser att de är lika förjävligt nu som innan om inte värre. Känner inte att det är så kul att plocka upp hans smutstvätt som ligger lite överallt och alla hans papper som han inte tar hand om.

Tog en powernap på en timme, gick upp vid fem och började rensa golvet från alla kläder och det var en hel del, fixade lite i hallen och även garderoben. Pappa kom förbi med flyttlådor, lika med att bara börja packa ihopp lite smått. Nu ska jag bara diska och damsuga innan sju. För hon som ska kolla på den här lägenheten kommer vid sju åtta tiden. Sista gången jag städar den här lägenheten, ska hålla lite ordning, medans allt packas ner sen är jag borta.

Juste pappa fick träffa Maggan för första gången idag, hade inte tänkt på att han inte hade fått träffa henne. Och såklart blev pappa lika såld som henne som alla andra blir. Alla blir så förvånad att hon är så liten men jag tycker inte hon är det längre men jag bor med henne kanske har med det att göra.

Se yaa never!
Was written Thu 17 Sep 2009, 17:55 | Direct link  
allmänt

Godmorgon eller inte....

Thursday 17 September 2009 - Imported from blogg.se
Uppe tidigt enligt mig kanske inte enligt många andra, däckade som sagt tidigt var kanske hemma bara en 40 minuter innan jag la mig i sängen för att sova en stund. Och inte har vi städat något alls igår vilket betyder att jag måste göra det när jag kommer hem från jobbet. Aja lika bra det blir gjort men lär bli sista gången jag städar så fint. Ska ju som sagt börja packa ihopp allt snart ändå.

Måste snart fikxa mig och dra till jobbet, funderar hårt på mjukisar för jag känner mig så seg och trött och ska ändå bara hemm efteråt. Lär nog bli det. Hinner nog inte skriva mer ska ta min medecin sen göra mig iordning och bege mig till jobbet.
Se yaa never!
Was written Thu 17 Sep 2009, 07:43 | Direct link  
allmänt

Sigge =)

Wednesday 16 September 2009 - Imported from blogg.se
Was written Wed 16 Sep 2009, 22:02 | Direct link  
bilder

Ont ont ont...

Wednesday 16 September 2009 - Imported from blogg.se
Känner mig helt slut i kroppen. Som jag har jobbat mer än vad jag har gjort. Imorgon öppnar jag dessutom så jag måste upp extra tidigt för att hinna med allt. Slutar visserligen tre och då måste jag hem och städa här, kommer bli en total rensning. Rk har ju inte vellat komma hem ännu vilket gör att jag måste fixa all den här röran helt själv. Vilket jag ogillar starkt. Har i alla fall pratat ekonomi och liknande med mamma, mormor och morfar ikväll.

Fick även träffa Sigge bus och han mår jättebra nu, han var jätteduktig när dem opererade och sånt. Var skönt att få gosa med honom och se att allt är okej. Han älskar ju en alltid oavsett och den katten skulle jag inte klara mig utan precis som Maggan min cp katt. Nu pratar hon med mig med och är helt super gosig och galen på samma gång. Att bita i mina halsband gillar hon med.

Idag så kom Kinky förbi på jobbet för han hade inget bättre för sig, alltid lika kul och trevligt när han tittar förbi. Trodde Lumpen skulle komma förbi med men blev icke så men ska förmodligen ses på fredag. Blomman kom förbi från ingenstans, snacka om pinsamt när Kinky satt där. Blomman trodde vell något helt annat om Kinky än att vi bara är bästa vänner.

Fredag ska jag även träffa B woho, hundra årsen jag såg henne ska blir väldigt kul att hinna prata igen all tid vi missat. Får flyttlådor imorgon så blir att börja packa lite smått, ska även lägga ut saker på blocket för att bli av med. Lördag tror jag att jag ska fixa mitt hår, har tänkt att göra det i en vecka nu men inte blivit av. Måndag ska de sista fixas med banken. Ut över det är de bara jobb jobb och återigen mera jobb!
Se yaa never!
Was written Wed 16 Sep 2009, 21:52 | Direct link  
allmänt

David guetta and Akon

Wednesday 16 September 2009 - Imported from blogg.se
Yes i can see her

Cause every girl here wanna be her..

Ohh she's a diva

They feel the same and i wanna meet her

They say she low down, its just a roomer and i dont believe them

they say she needs to slow down

the baddest thing around town

She is nothing like a girl you've ever seen before, nothing you can compare to your neighborhood hoe
I'm trying find the words to describe this girl without being disrespectful

The way that booty movin i cant take no more

Have to stop what I'm doing so I can pull her close
I'm trying to find the words to describe this girl without being disrespectful


Damn You's a sexy bitch, a sexy bitch
Damn you's a sexy bitch, damn girl
Damn You's a sexy bitch, a sexy bitch
Damn you's a sexy bitch, damn girl

Yes i can see her

Cause every girl here wanna be her..

Ohh she's a diva

They feel the same and i wanna meet her

They say she low down, its just a roomer and i dont believe them

they say she needs to slow down

the baddest thing around town

She is nothing like a girl you've ever seen before nothing you can compare to your neighbourhood hoe
I'm trying to find the words to describe this girl without being disrespectful

The way that booty movin' I cant take no more

Have to stop what I'm doing so I can pull her close
I'm trying to find the words to describe this girl without being disrespectful

Damn You's a sexy bitch, a sexy bitch
Damn you's a sexy bitch, damn girl
Damn You's a sexy bitch, a sexy bitch
Damn you's a sexy bitch, damn girl
Was written Wed 16 Sep 2009, 10:26 | Direct link  
låt som berör

Sexy bitch!

Wednesday 16 September 2009 - Imported from blogg.se


I know you want me! :P
Was written Wed 16 Sep 2009, 10:24 | Direct link  
bilder

Lillebror!

Wednesday 16 September 2009 - Imported from blogg.se


Min lillebror, jag fotade honom uppe i hudik, för han behövde bilder till sin fotokurs i skolan, tyckte bilden blev bra =)
Was written Wed 16 Sep 2009, 10:22 | Direct link  
bilder

MIn katt e cp!

Wednesday 16 September 2009 - Imported from blogg.se
Hon är verkligen utveckligens störd, hon älskar att lägga sig på min rygg när jag sover på mage, hon gillar även att bita mig i fingararna för att jag ska vakna och leka med henne. Det gör visserligen mig bara arg och inget mer. Nu sitter hon och kolla ut från fönstret spannar efter insekter hon kan jaga. Och säklart nosa lite på tangentbordet.
Känner mig bättre? Jag vet inte svårt att säga det kändes i morse nu vet jag inte, men ska känna efter men förmodligen går det.

Ikväll ska jag till mormor och morfar vi ska diskutera massa ekonomi och sånt liknande. Juste fick veta igår att min älskade bebis Sigge opererade bort fyra tänder igår. Blev jättelessen när jag fick höra det, han är ju min bebis inget får hända honom något. Det visade sig i alla fall att han har en ärftlig tandsjukdom som göra att tänderna ruttnar. Det låter jätteläskigt men ska prata med dem om de ikväll så jag förstår vad det innebär.

Fick en kommentar igår kväll tror jag, vet inte hur jag ska uppfatta den helt, men de jag skrev inlägget vad inget taskigt eller så utan bara något jag skrev. Inget jag tar åt mig av längre och inget som gör ont för mig vilket betyder att de är inget mot dig heller. Men kom förbi på jobbet gärna, jobbar till halv åtta som vanligt.

Juste min katt har ju tuggat upp mina hörlurar så har inga hörlurar kvar till min ipod, två par har hon tuggat i sig. Och dem kostar 250 kr paret. Känns inge kul alls just för jag har inte råd att köpa nya just nu. Men snart lön bara typ 8 dagar kvar eller något.
Se yaa never!
Was written Wed 16 Sep 2009, 10:19 | Direct link  
allmänt

Far away

Tuesday 15 September 2009 - Imported from blogg.se
This time, This place
Misused, Mistakes
Too long, Too late
Who was I to make you wait
Just one chance
Just one breath
Just in case there's just one left
'Cause you know,
you know, you know

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore

On my knees, I'll ask
Last chance for one last dance
'Cause with you, I'd withstand
All of hell to hold your hand
I'd give it all
I'd give for us
Give anything but I won't give up
'Cause you know,
you know, you know

So far away
Been far away for far too long
So far away
Been far away for far too long
But you know, you know, you know

I wanted
I wanted you to stay
'Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long
So keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
Hold on to me and, never let me go
Was written Tue 15 Sep 2009, 23:23 | Direct link  
låt som berör

Hobby...

Tuesday 15 September 2009 - Imported from blogg.se


Något jag håller på med ibland när tiden och orken finns.
Was written Tue 15 Sep 2009, 23:21 | Direct link  
bilder

Godnatt to you all

Tuesday 15 September 2009 - Imported from blogg.se
Dags för mig at krypa ner i sängen och bara fytta in i dimman och vakna upp imorgon som en ny människa? Eller i alla fall så jag kan jobba. Måste tjäna pengar pengar pengar! Har kollat första avsnittet av One tree hill säsgon 7, grymt tråkigt att Peyton och Lucas inte är med i serien längre och inte ens säkert att någon av dem kommer tillbaka. Serien förlorar tyvärr lite sin charm med att ta bort dem två som praktiskt taget gör serien så bra, dem som har den kärleken alla vill ha här i livet, dem som ger oss lite hopp. Men dem andra gamla är kvar och några nya ansikten är även med. Måste ändå säga trots att Peyton och Lucas är borta, så är det fortfarande en riktigt bra serie.

Har även snart hunnit kolla igenom hela Gossip girl säsong 2 och något jag har märkt låter lite sjukt är att Blair och Chucks relation är lite som min och Lumpens. Vi är inte alls lika dem personlighets mässigt men hur dem är mot varandra så är Lumpen och jag. Jag har sagt för längesen att jag älskade honom och de ända jag fick då var att han vända ryggen och gick (de var på min födelsedag, såg sen senare bilder på face vilken fest han drog till medans han ignorerade mig) Men det är en helt annan historia. Jag är lite som Blair svårt att öppna upp så djupt och känslomässigt och sen när man väll gör det, får man en smäll på käften. Vilket gör att jag orkar inte med några känslor längre, inget sådant existerar och det är inget jag letar efter. De som händer händer.

Kan ju oxå medela att nästa vecka är det premiär av både House M.D och Greys. Älska! Det kommer bli så bra när det väll börjar igen. Ha längtat så. Heey, Kinky vi måste se första avsnittet av House tillsammans om du nu inte har träning eller något liknande. Aja vi snackar om det.

Se yaa never!
Was written Tue 15 Sep 2009, 23:19 | Direct link  
allmänt

Sjuk ofc!

Tuesday 15 September 2009 - Imported from blogg.se
Att jag alltid lyckas. När allt går som det borde, när allt flytter som allt ska göra hela tiden så kommer det alltid en smäll eller något liknande. Idag blev det läkaren och medecin, roligt? Nej inte alls just för det gick massa pengar som jag inte hade tänkt att lägga på att vara sjuk men nu hade jag inget val. Kunde inte ens jobba och då är det illa.

Idag kommer alltså gå åt till att äta medecin, få mig c-vitaminer, rensa och ha mig här hemma och kolla Gossip girl måste ju de klart säsong två innan jag börjar kolla på trean som kom ut idag. One tree hill vill ännu inte funka men jag kommer inte ge up, måste se det idag, precis som Greek.
Se yaa never!
Was written Tue 15 Sep 2009, 16:59 | Direct link  
allmänt

Grattis till mig =)

Tuesday 15 September 2009 - Imported from blogg.se


Was written Tue 15 Sep 2009, 10:42 | Direct link  
bilder

Cue

Tuesday 15 September 2009 - Imported from blogg.se
You gotta be kiddin'
This is unbelievable
Don't make me curious
Leave me alone
The message is hidden
It's inconceivable
Let's get serious
What's going on?

Hey! Hey! You make things difficult
You make it hard livin' on

I'm going crazy
Livin' this way
I'm giving all my life to you
Baby I'm crazy
But I'm going insane
I shouldn't love you like I do

I must have been screaming
That was unintentional
I do apologize
For the way I feel
So tell me I'm dreaming
cause I'm a bit conventional
Don't psychologize
It's no big deal

Come on! Come on! Don't make things difficult
Don't make it hard livin' on

Don't take this personal
We're in too deep
Maybe the cure is
Worse than the diseace
Was written Tue 15 Sep 2009, 10:37 | Direct link  
låt som berör

Omg!

Tuesday 15 September 2009 - Imported from blogg.se
Kollade nyss in en sida och ser att One tree hill har kommit ut. Första avsnittet av säsong sju! Vill se det nu nu men jag måste jobba och hinner göra de så det suger verkligen. Men hinner kolla det när jag kommer hem förhoppningsvis. Rk kommer bli knäpp på mig för att jag sitter och kollar hela tiden på mina töntiga serier. Vill bara kolla One tre hill nu. Det är fint väder ute idag, blå himmel och sol! Precis som det ska vara. Men inte när man jobbar men men, blir nog roligt ändå.

Tror jag håller på att bli sjuk men vet inte. Känner mig liksom inte riktigt fungerbar om man säger så. Nu ska jag kolla vidare på Gossip girl och göra mig iordning. Se yaa never!
Was written Tue 15 Sep 2009, 10:36 | Direct link  
allmänt

Uppdatera?

Monday 14 September 2009 - Imported from blogg.se
Vad är det egentligen? Känns som jag glömt bort helt, eller? Nä inte precis, men vaknade imorse och hann praktiskt taget bara gå ner från sängen, starta datorn och sätta igång lite musik. Precis när jag gjort det, redo för att logga in på datorn och göra det jag brukar, så ringer det i panik på min dörr och då menar jag panik! Halv springer till dörren och välter allt som kommer i min väg, för att öppna. Där står mormor och morfar, jag öppnar alltså dörren i bara min sov t-shirt och såg förjävlig ut. Förbannar mig över att dem kommit så tidigt, gjorde mig iordning på 10 minuter sen bar det av bort. För att gör mitt livs största affär, hitils intill i alla fall. Känns sjukt men det har ej slagit till ännu. Kommer mer information om det hela senare.

Jobbade som vanligt, det har gått bra, varit på bättre humör helt klart just för så mycket bra händer nu och det är underbart. Firar med att hyrt tre filmer, köpt godis och cola. Vi skulle fira Rk med men det gick tyvärr inte i stötten det hela så vi håller tummarna på dem andra istället. Några vet om vad som händer för mig just nu och vet vart hur och när.

Nu ska vi kolla på 17 agin för jag vill se den och jag tror jag ska ta hand om Rk lite just för hans sugiga dag. Juste han försov sig med imorse tur att jag vaknade och fick liv i honom, så han lyckades lämna in sin uppgift i matten.

Se yaa never!
Was written Mon 14 Sep 2009, 22:24 | Direct link  
allmänt

Katt på tuttarna.

Sunday 13 September 2009 - Imported from blogg.se
Luring? Eller när min katt gillar att ligga på mina tuttar och mellan dem. Hon är lite konstig tror att hon är lesbisk rakt igenom och inte bara jag som tror det både Kinky och Rk håller med om det. Känner mig trött och seg även fast jag sovit så mycket som jag har gjort i natt. Har kollat runt litepå Gossip girl igen, har inte hunnit kollat så mycket för att South park har varit igång typ 24/7.

Måste upp tidigt imorgon och ska iväg en stund med mormor och morfar för att fixa lite saker. Sen ska jag till jobbet och fixa fram lite små saker för att sen jobba till halv åtta som vanligt. Det är de ända jag gör just nu jobbar, jobbar och återigen jobbar.

Säger bara fan ta dig Rk för att du har fått mig att börja kolla på South park!! Ditt fel och bara ditt fel. Fan vad illa att jag tycker det här är kul. Något är grymt fel. Haha.

Se yaa never!
Was written Sun 13 Sep 2009, 23:48 | Direct link  
allmänt

Kamera blyg...

Sunday 13 September 2009 - Imported from blogg.se


Förra sommaren. Förlåt. Hitta den och tycker om den och den tiden...
Was written Sun 13 Sep 2009, 23:37 | Direct link  

Unforgivable

Sunday 13 September 2009 - Imported from blogg.se
You use to light up the dark
With your unrelenting spark
It always put a fire in me

You use to say I'm the one
The only ray of sun you could touch without the fear of burning

Well you use to try to please me
Yeah you use to try to please me

Never said this would be easy
Never said this would be easy

Well now, you tell her now
While you hold her in your arms
Are you pretending shes me?

Just alone I go
Before you realize shes the one that you're going to lose anyway
You just got there now you're leaving
You just got there now you're leaving

Your sweet notes are deceiving
Your sweet notes are deceiving

Well it ain't over till its over and my world shuts down
But this comes close I'll have you know
Its just a matter of time
But it ain't over till its over but I won't be made a fool
'Cause leaving me the way you did was just so
Unforgïvable
Was written Sun 13 Sep 2009, 23:33 | Direct link  
låt som berör

Mer än 12 timmar

Sunday 13 September 2009 - Imported from blogg.se
Förlåt för den dåliga uppdateringen i helgen, har bara varit så sjukt mycket som har hänt. Och igår efter jobbet var jag sjukt trött, la mig i soffan med Rk och kollade på South park (har aldrig gillat det innan men de börjar fan bli lite bra) sen gjorde jag lite makaroner som vi åt. Efter det plågade Rk mig lte tills jag inte orkade vara vaken längre. Gick och la mig runt nio igår och sovit till typ kvart över tio. Och nu är jag vaken å pigg som bara den
Ska snart hoppa in i duschen, ta ett glas cola och ta en cigg tror jag.

Tycker alla håller tummarna på att det ska vara lugnt på jobbet idag, för jag har så ont i kroppen, hmm undra varför. haha. De är skit samma, men hoppas jag inte blir galen på jobbet.
Måste fixa mig nu.
Se yaa never!
Was written Sun 13 Sep 2009, 10:47 | Direct link  
allmänt

Rostig kärlek

Saturday 12 September 2009 - Imported from blogg.se
Kärlek, love, lyssna
Lyssna, här kommer ett verb; kärlek
Det är inte något man känner, det är något man gör. Läs!

Sen första dagen på skolgården, jag såg dig, jag dog
Våra blickar dom möttes och jag såg hur du log
Det brann i min själ och jag kände i mitt hjärta
första gången, det slog mig, kärlek är smärta
Jag ville göra allt, spendera min tid
just då, de var så viktigt, du va hela mitt liv
16 år knappt fått något hår
min oskuld den rök och jag minns det som igår
Min första kärlek tog mig någonstans
visade mig en sån plats som jag aldrig trodde fanns
Ditt hår var som sammet och din hud var så len
det var du och jag mot världen, jag såg inga problem
För kärleken är stark men kärleken är svår
det du ser i horisonten är inte alltid det du får
Jag trodde vi var cool men du var coolare
En fnurra på tråden och du låg med min polare

Kärleken kommer, kärleken går
Men även den består
Jag kämpar, jag kommer aldrig fram
Bortom horisonten och steg i din famn
Kärleken kommer, kärleken går
Men även den består
För kärlek är en gåta, kärleken är svår
Vad du ser i horisonten är inte alltid vad du får

Nästa steg, något äldre, något klokare
jag sprang in i dig, psst, jag bara råkade
Ljusblond skönhet med djup i sin blick
och jag minns när vi möttes, helt sjuk hur det gick
Kärleken brann och den var starkare än någonsin
dessa dagar, jag minns knappt någonting
men jag minns hur vi älskade, jag minns hur vi var
jag minns hur vi brydde oss, jag minns allt det bra
Men problemet dom kom och jag minns det var jag
när du sa du digga vitt, trodde jag knappt vad du sa
jag tappade respekten, nästan all attraktion
du var vackrast i värden men inte samma person
trots kärleken var stark men kärleken svår
de du ser i horisonten är inte alltid de du får
Och av olika skäl gick allt sönder till slut
Jag sa vad jag kände sen flytta jag ut

Kärleken kommer, kärleken går
Men även den består
Jag kämpar, jag kommer aldrig fram
Bortom horisonten och steg i din famn
Kärleken kommer, kärleken går
Men även den består
För kärlek är en gåta, kärleken är svår
Vad du ser i horisonten är inte alltid vad du får

32, jag vet bättre
2 hårda år, jag vet precis vad jag gett de
Du vet precis vad som gäller när vi pratar
du vet precis hur de blir när vi bråkar
klart du blir arg och frustrerad och jag hatar å tjafsa
men det viktigaste är att grabben har en farsa
gick i terapi försökte nå resultat
försökte komma någonstans, försökte må lite bra
Visste det från början, inte skapta för varann
för vi bråkade konstant okej, det funkade ibland
Men allt gick isär och vi fick vår messär
för konflikter utan slut, klart som fan de tär
Men grabben har en lillebror, jag har en ny fru
ett nytt liv, en ny familj, en ny tur
Där kärleken är stark okej, men kärleken är svår
och men det jag ser i horisonten är nåt jag vet att jag får

Kärleken kommer, kärleken går
Men även den består
Jag kämpar, jag kommer aldrig fram
Bortom horisonten och steg i din famn
Kärleken kommer, kärleken går
Men även den består
För kärlek är en gåta, kärleken är svår
Vad du ser i horisonten är inte alltid vad du får

Först och främst så vill jag säga att det här är ingen diss-sång.
Till gammal rostig kärlek.
Det här är bara en sång insikt, att allt man tror sig se där borta i horisonten
är inte alltid det samma när du väl kommer fram.
Was written Sat 12 Sep 2009, 18:54 | Direct link  
låt som berör

Im a live!

Saturday 12 September 2009 - Imported from blogg.se
Jag lever, jag mår bra bara sjukt trött.
Igår var jag och kollade lägenheten som sagt, sen kolla färg och tapeter till lillebrors rumt, sen hem till mormor och morfar för att prata om lägenheten. Till sluta åkte vi hem till mamma och gick till den lokala puben och för att äta pizza. Sluta med att mamma, jag och jonas sitter och dricker öl, cider och burn vodka. Burn vodka är otroligt gott aldrig testat det, alltid varit imot burn men inte med vodka då blir de ju jättegott!
Kom hem vid tolv ungefär var hemma kanske tio minuter sen tog jag mig bort mot lidingö och träffade båten som vi kallar honom här. Kan ju bara säga att jag hade bortamatch som vi säger på jobbet!

Sov kanske tre timmar, kollade lite serier och sen drog jag till jobbet. På vägen dit träffade jag mamma och vi pratade lite. Fick ett bra samtal idag. Kommer komma ut med det snart så alla får veta vad som har hänt. Jobbet var det kaos, fick inte äta förns vid fyra tiden och ja, vi blev galna och mådde inge bra av stressen.

Sitter hemma nu och RK är inte så pigg, men tog med en burrito till honom även köpt cola till oss för jag är så sjukt trött och har ont i hela kroppen. Därför ska jag bara ta det lungt och kolla serier eller något sånt där kul. Kommer upp mer saker inom kort.
Se yaa never!

P.S Okej du lever det vet jag nu, vet inte vad som hänt med dig eller vad du går igenom när du vill prata så är det bara höra av dig. D.S
Was written Sat 12 Sep 2009, 18:51 | Direct link  
allmänt

11/9

Friday 11 September 2009 - Imported from blogg.se
Precis vad det är idag, lite sorligt men sant. Har mycket jag skulle vilja skriva och lägga ut just nu men har ingen tid för tillfället blir nog istället när jag kommer hem från allt kaos. Inte säkert lånet går igenom lika med att visningen idag kan vara helt onödig men får prata med mamma om det idag. Ska röra mig snart mot dem. Hoppas ni har det bra måste fixa de sista nu. Se yaa never!

P.S okej jag fattar, du finns inte, jag finns inte, vi finns inte. Du kunde bara sagt det men om detta är enklare så okej. Sista orden blev dem här om dig. Tråkiga ord va? Ditt val. D.S
Was written Fri 11 Sep 2009, 14:25 | Direct link  
allmänt

Hide and seek?

Thursday 10 September 2009 - Imported from blogg.se
Är det den leken vi leker just nu? Allt jag ber om är något livstecken jag vet att du har ändrat status på face men snälla något till mig så jag vet att du är lite okej. Kanske inte helt okej eller ens i närheten men snälla något. Har inte hört något från dig på länge, har inte sett dig på länge heller. Vet inte om det här är ditt sätt att klippa bandet eller bara ignorera. Det här kanske är enklare för dig än vad de skulle vara om vi hade kontakt.

Men om du ingen kontakt vill ha säg det. Så släpper jag dig inte helt för alltid finns du kvar på något sätt. Vill du inte vara vänner eller vad du nu vill. Säg det rakt ut. Vill att du är delaktig i mitt liv på något sätt. Efter allt vi gått igenom ska det sluta så här? Måste de sluta så här?

Saknar dig gubben. Tänker på dig. Och funderar på när jag får se dig igen.
Kanske när jag flyttat?
Was written Thu 10 Sep 2009, 23:12 | Direct link  
relationervänner

Se yaa! Never?

Thursday 10 September 2009 - Imported from blogg.se


Was written Thu 10 Sep 2009, 22:47 | Direct link  
bilder

Bounce

Thursday 10 September 2009 - Imported from blogg.se
Huh... bounce... ooh I like you... bounce...

C'mere girl, c'mere girl, c'mere girl, bounce
C'mere girl, c'mere girl, c'mere girl, bounce
C'mere girl, c'mere girl, c'mere girl, bounce
C'mere girl, c'mere girl, let me talk to you

Let me see them big titties, don't act saddity you ain't pretty
Break bread if you wanna get wit' me, all I wanna do is dig off in them kidneys
Tell ya boyfriend he better mind his business, 'fore he end up in the trunk of my Bentley
I am still a boss, he can't hit me, he ain't got enough paper to deal wit' me
Baby girl wanna two step wit' me, turn around rub ya ass up against me
Whoa, lil' mama done got tipsy, and then tonight, tomorrow you're history
All you haters wit' that hoe sh*t miss me, I stay strapped security don't frisk me
Set it off 'til this muthafu*ka empty, I turn around do the same sh*t next week
Come on

Bounce (like yo' ass had the hiccups)
Bounce (like we was ridin' in my pick-up)
Bounce (why you lookin' so sad? baby girl you need to cheer up)
Bounce (I got the remedy, it's you on me and me on you
And you on me and me on you and you on her
Then her on me and her on you and y'all on me
Then me on y'all and y'all on me
Menage a trois, menage a tr-uh-uh)

OOH! There she go, just what the Doc's been lookin' fo'
She just what I need, black and Chinese like Sum Yung Ho
I got a bungalow, we can diappear for a week or so (yeah)
I got a steady young flow, super bowl wit' it like I'm Dungy yo (oh)
Yes, congratulations, you won a millionaire invitation
Sorry I'm so demandin', but save the dancin', for back at the mansion and
Ain't, this money handsome? Ain't, that a panty anthem?
I kill me, just like you, from the back you'll see

Bounce (like yo' ass had the hiccups)
Bounce (like we was ridin' in my pick-up)
Bounce (why you lookin' so sad? baby girl you need to cheer up)
Bounce (I got the remedy, it's you on me and me on you
And you on me and me on you and you on her
Then her on me and her on you and y'all on me
Then me on y'all and y'all on me
Menage a trois, menage a tr-uh-uh)

Hold up! Hell naw! Like Britney Spears I wear no draws
In the club I drink it up, gulp gulp drink it up
Got Patron sippin' in my cup, that's ya man I bet I can make him look
When he see the jugs he wanna rush and get a quick touch of the big ol' butt
Mmhmm big ol' butt, thick legs, big ol' jugs, legs stick like rims on the truck
Take him to the crib, yep, we gon' fu*k, you can call me a freak I like to get buck
I don't have to do much to make you get it up
Some young hoe she worth two dollars, I'm worth more dollars that make a beauty parlors
I pop collars, c-c-c-collars, I don't buy shots I only buy the bottles
Only rich girls, we only buy the bottles
And like a porn star I'm best when I swallow

Bounce (like yo' ass had the hiccups)
Bounce (like we was ridin' in my pick-up)
Bounce (why you lookin' so sad? baby girl you need to cheer up)
Bounce (I got the remedy, it's you on me and me on you
And you on me and me on you and you on her
Then her on me and her on you and y'all on me
Then me on y'all and y'all on me
Menage a trois, menage a tr-uh-uh)
Was written Thu 10 Sep 2009, 22:33 | Direct link  
låt som berör

Utan mörker finns inget ljus

Thursday 10 September 2009 - Imported from blogg.se
Nu börjar denna torsdag leda mot sitt slut, har jag gjort något vettigt förutom att jobba? Nä helt klart inte. Skulle simmat med mamma och var duktigt men efter bara fått fem timmars sömn så känner jag mig lite för seg för det, lika med att de inte blev av. Har istället suttit och kollat gosip girl. Det är en bra serie när man tänker efter måste jag säga. Typiskt tjejig men va fan spelar det för roll?

Imorgon är det massor att göra. Som vad?
Måste tillbaka till Siba med datorn för dem har inte fixat det viktigaste felet på min dator vilket gör att jag blir knäpp, dem hade den ändå i två månader. Mormor och morfar ska komma och hämta Sigge bus, så en av mina bebisar försvinner imorgon då blir det bara lillen kvar. Ska på visning med mamma och jonas, hålla tummarna som sagt! Måste färga om håret, börjar tappa färgen lite väll nu lika med dags för mörkare. Något mer spännande som händer imorgon? Kanske det om man har tur eller något. Dunka och gå?

Lyckades ju få ledigt imorgon, fick in den ända som vi har som extra personal. Men nu har Ey blvit sjuk lika med att hon kan inte jobba undra hur Ems hade tänkt att lösa det? Jag kan i alla fall inte. Visningen är viktig som fan, för mig är de det, måste ju har någonstans att bo efter 1 november.

Katterna har även lyckas välta spegeln och den gick sönder så irriterande. Sju år otur för dem? Tur det dem har ju ändå nio liv. Rk har ännu inte kommit hem han skulle plugga och fika med en kompis men han trillar nog in som vanigt vid tolv ett tiden. Börjar lära mig hans rutiner. Dags att fortsätta med min serie, som sagt ledig ju.

Se yaa never!
Was written Thu 10 Sep 2009, 22:30 | Direct link  
allmänt

Sprit?

Thursday 10 September 2009 - Imported from blogg.se


Är det lite eller mycket? Det är i alla fall inte mitt utan Rks. Förstår ni nu varför han leker bartender till mig :p
Was written Thu 10 Sep 2009, 07:50 | Direct link  

Comfort me

Thursday 10 September 2009 - Imported from blogg.se
Give me release
Witness me
I am outside
Give me peace
Heaven holds a sense of wonder
And I wanted to believe that I'd get caught up when the rage in me subsides
Passion choke the flower
Until she cries no more
Possessing all the beauty
Hungry still for more
Heaven holds a sense of wonder
And I wanted to believe that I'd get caught up when the rage in me subsides
In this white wave I am sinking in this silence
In this white wave in this silence I believe
I can't help this longing
Comfort me
I can't hold it all in
If you won't let me
Heaven holds a sense of wonder
And I wanted to believe that I'd get caught up when the rage in me subsides
In this white wave
I am sinking
In this silence
In this white wave
In this silence I believe
I have seen you in this white wave you are silent
You are breathing in this white wave
I am free
Was written Thu 10 Sep 2009, 07:45 | Direct link  

Öppnar

Thursday 10 September 2009 - Imported from blogg.se
Känner mig sjukt trött och det är bara för tidigt för mig för att ens fungera just nu.Och med tanke på att jag bara sovit fem å en halv timme i natt gör det inte bättre överhuvdtaget. Men bara göra sig iordning, ge katterna mat, och rörar sig neråt mot mitt älskade jobb.  Tur att jag är led imorgon då kanske jag kan sova ut eller jag ska sova ut vad som än händer. Känner att jag måste sova.

Rk och bombom sov på soffan och jag själv på 180 säng, jag klagade inte, men tvivlar på att soffan är så skön som dem ska försöka övertyga mig att den är. För den är verkligen inte bekväm har sovit i den själv lika med nej tack. Idag ska jag i alla fall hem till mamma igen, glömde det jag skulle hämta igår så lyckad är jag. Kinky komer hit med vi ska vell sitta och diskutera och sånt men de ända jag vill göra är att sova tror de blir en tidig ikväll idag i alla fall.

Nu är toan ledig så jag ska passa på att fixa mig sen dra till jobbet.

P.S RK inget dunka dunka i sängen nu vi har inga fler rena lakan just nu! D.S
Was written Thu 10 Sep 2009, 07:41 | Direct link  

090909

Thursday 10 September 2009 - Imported from blogg.se
Vi struntar i att säga godnatt även om det var det jag skriv tidigare så vi raderar det och skriver nytt. Just nu dunkar vi alla musik här, skrattar, pratar och dem pluggar typ inte. Rasmus leker bartender till mig så jag lyxar till det ikväll även fast jag ska upp om ett par timmar för att jobba. Men Rasmus försöker ju oxå lära mig att man ska njuta och uppleva och hade trevligt. Vilket känns bra måste få in det lite med tanke på att jag är så stressad hela tiden.

Vi har i alla fall suttit jag och Bombom och kollat på när RK har testat en väldigt udda sex ställning uppe på säng loftet, det var väldigt kul och roande för oss här nere. Men han konstaterande att den funkade jättebra. Så vem av oss hinner testa den först? Någon som vill gissa? Haha inte svårt att gissa. RK lär hinna första med Bombom?
Ne nu ska jag sluta tönta runt mig.

Ska dricka upp min Strawberry daiquiri som Rk gjorde till mig, säger bara mumma för den =) Jag är lite bortskämd ibland i alla fall!

See ya never!
Was written Thu 10 Sep 2009, 00:10 | Direct link  

Walk away

Thursday 10 September 2009 - Imported from blogg.se
What do you do when you know something's bad for you
And you still can't let go?

I was naive
Your love was like candy
Artificially sweet
I was deceived by the wrapping

Got caught in your web
And I learned how to bleed
I was prey in your bed
And devoured completely

And it hurts my soul
Cause I can't let go
All these walls are caving in
I can't stop my suffering
I hate to show that I've lost control
Cause I, I keep going right back
To the one thing that I need to walk away from

I need to get away from it
I need to walk away from it
Get away, walk away, walk away

I should have known
I was used for amusement
Couldn't see through the smoke
It was all an illusion

Now I've been licking my wounds (licking my wounds)
but then venom seeps deeper (deeper, deeper)
We both can't suduce
Darling you hold me prisoner (prisoner)

I'm about to break
I can't stop this ache
I'm addicted to your lure
and I'm feeling for a cure
Every step I take
Leads to one mistake
I keep going right back
To the one thing that I need...

I can make it
This torn state I'm in
Getting nothing in return
What did I do to deserve
The pain of this slow burn
And everywhere I turn
I keep going right back
To the one thing that I need to walk away from

Everytime I try to grasp for air
I get smothered in despair, it's never over, over
Seems I never wake from this nightmare
I let out a solid breath, let it be over, over

Inside I'm screaming
Begging, pleading no more
Ahh...

i don't know what to do
My heart has been bruised
So sad but it's true
Each beat reminds me of you

It hurts my soul
Cause I can't let go
All these walls are caving in
I can't stop my suffering
I hate to show that I've lost control
Cause I, I keep going right back
To the one thing that I need...

I'm about to break
I can't stop this ache
I'm addicted to your lure
And I'm feeling for a cure
Every step I take
Leads to one mistake
I keep going right back
To the one thing that I need...

I can make it
this torn state I'm in
Getting nothing in return
What did I do to deserve
The pain of this slow burn
And everywhere I turn
I keep going right back
To the one thing that I need to walk away from

I say...
I need to get away from it
I need to walk away from it
Get away, walk away, walk away
Was written Thu 10 Sep 2009, 00:05 | Direct link  

Klockrent

Thursday 10 September 2009 - Imported from blogg.se
Fick en kommentar på min bild där nere. Gissar att ni inte godkänner mina kläder på den bilden, men vill ni veta en hemlighet? Jag bryr mig inte.
Jag lyssnar på hardstyle, techno, trance och vad nu allt heter, det är den musiken jag gillar bäst och älskar att dansa till. Jag har dem kläderna på Mondaybar båtarna och på GK ibland. Jag trivs i dem, tycker dem är snygga på mig och på många andra men inte alla. Alla har sin egna stil precis som du och jag. Skillnaden är bara att jag inte har dem kläderna hela tiden utan jag har en ganska vanlig klädstil typ hela tiden förutom då. Då blir jag extrem, då är jag lättklädd och jag sminkar mig kraftigt för jag tycker det är grymt kul. Många av mina vänner förstår mig och hur det ligger till, men många klankar ner på min musik och förstår inte grejen. Men det är lugnt ni behöver inte alla förstå, utan det räcker att jag trivs och tycker om det. Inget annat gäller.

Alla gillar vi olika saker. Alltid kommer det vara så. Smaken är som baken, delad. Klaga inte på mig så klagar jag inte på er. Låter det som en bra deal? See ya never!
Was written Thu 10 Sep 2009, 00:00 | Direct link  
allmänt

Boom Boom Pow

Wednesday 9 September 2009 - Imported from blogg.se
Dunkar som sagt musik. Dunkar så hårt jag kan, hoppas dem får in en bra rythm där inne. Tror ni det? Knappast jag, tror dem ignorerar min mode musik som jag spelar för dem. Skämt åt sido, så tycker jag faktiskt Rasmus ska följa vårat nupp-shema att vi ska skriva upp så jag vet. Trodde dem skulle plugga men ack vad fel man kan ha när man kommer hem och inser det. Aja snart har jag kanske eget igen.

På fredag är det dags för en visning, tycker vi ska hålla tummarna på att den är bra och det är något jag gillar. Har tre visningar på en vecka, känns bra det som allt går rätt håll nu. Det kändes inte så förut kan jag säga men jag är lika fittig ändå och bitter men folk får stå ut med det tills allt löser sig rätt för mig.

Jobbet är lika kaos som vanligt. Fick kämpa för at hitta någon som kunde jobba på fredag lyckades ju till slut i alla fall och det är viktigast helt klart. Förstår inte hur det kan vara meningen att jag ska hitta en ersättare när vi har en personlansvarig, borde inte det var hennes uppgift hon som får pengar för jobb vi fixar själv, är det rätt? Nä tänkte vell det.

Orkar inte, förstår inte, bryr mig inte. Haha
See ya never!

P.S Snälla hör av dig någon gång så min oro kanske lägger mig lite när det kommer till dig, saknar dig i alla fall. Var ett tag sen jag träffa dig nu. Förstår att det är kaos men håller tummarna! D.S
Was written Wed 9 Sep 2009, 22:41 | Direct link  
allmänt

I know you want me

Wednesday 9 September 2009 - Imported from blogg.se


Men jag förstår dig, vem skulle inte? ;)
Was written Wed 9 Sep 2009, 22:33 | Direct link  
bilder

Seriöst!

Wednesday 9 September 2009 - Imported from blogg.se
Detta känns inge kul alls. Varför inget känns kul just nu?
För det första har Rasmus kladdat något ansikts kräm på mig för killar så jag luktar nu mitt ex för han har samma produkter. Det andra är att han är nu inlåst på toaleten med en tjejkompis och dem duschar så vad tror ni dem gör? Precis det jag menar och här sitter jag i "vardagsrummet" och dunkar musik för att slippa höra något. Illa? Helt klart. Fucking synd om mig!
Was written Wed 9 Sep 2009, 22:23 | Direct link  
allmänt

Hold on

Wednesday 9 September 2009 - Imported from blogg.se
I sing now for all of you
With no one to hold on to
For all the broken hearts out there
Waiting for someone to be near
Hold on
Hold on

To my people listen up
When I miss somebody
When she need somebody
When she had somebody
Somebody to somebody
That made you feel like somebody

That somebody is calling
You need somebody
Heartbroken I’ve been indeed
Elevated so unrated understandin what seems

Whenever I miss that someone
I try not to think hard cuz then the tears come
and the tears run down your cheek
you can’t speak bubububut sudden ’sudden’ the pain increase.
Cuz you're messed up fed up stressed up cuz they up and youre down and messed up

Yeah what don’t cry my day
I swear I’m near, I care.
I’m here right here.
Baby not, your in the circle of my focus
I won´t let you know your love is here, right here?

I sing now for all of you
With no one to hold on to
For all the broken hearts out there (for all you broken hearts out there)
Waiting for someone to be near

To my people listen up
When I miss somebody
When she need somebody
When she had somebody
Somebody to somebody
That made you feel like somebody
That somebody is calling
You need somebody

16 and my knees hasn’t gone wild
My good friend homie Big Phil had to die
I had to fill a room that was full before

I need I lover and I fell like I need it and yes I
I need it straight to put me thru.

So I had to (hold on)
To my emotions and remember my dues.
Now I’m 22 got a romance
I made some I hade some I lost some friends

At the end I gotta (hold on)
So it wasn't to annoying to arrive at the end

I sing now for all of you
With no one to hold on to (don’t feel like you’re alone out there)
For all the broken hearts out there (I’m here)
Waiting for someone to be near.

Sometimes I gotta
Sometimes you gotta
Sometimes she gotta
Sometimes they gotta
Sometimes we gotta

I sing now for all of you
With no one to hold on to (sounds of the beautiful)
For all the broken hearts out there (Neverstore… the one and only)
Waiting for someone to be near.
I sing now for all of you
With no one to hold on to
For all the broken hearts out there
Waiting for someone to be near.
Hold on … just hold on
Was written Wed 9 Sep 2009, 11:09 | Direct link  
låt som berör

Flash

Wednesday 9 September 2009 - Imported from blogg.se


Was written Wed 9 Sep 2009, 11:08 | Direct link  
bilder

Upp å hoppa

Wednesday 9 September 2009 - Imported from blogg.se
Är faktiskt pigg idag helt sinnessjukt så brukar det aldrig vara med mig. Gick upp vid tio, har hunnit lagt upp bilder på face som folk har gnällt om det ända nu är att jag måste ladda över bilderna från förra festen till datorn men hittar inte sladd fanet. Kom precis på att jag glömt den hemma hos mina föräldrar måste alltså dit och leta upp den så jag kan använda digitalkameran nu när jag inte har en systemkamera.

Ska snart röra mig till jobbet, tänkte visa vad jag har på mig idag men som sagt hitta inte sladden, men idag är det mjukisar, t-shirt och skinjackan. Blir oftast så när jag stänger, orkar inte ha jeans å sånt shit. Måste ändå ha på mig våra fula arbetskläder hela dagen.

Rasmus försov sig idag. Förstår inte hur vi inte kunde vakna till hans larm för hans larm är irriterande och man blir galen men nu vaknade ingen av oss. Båda var lagom förvånad. NU dunkar jag svennebanan, klockren låt måste jag säga.

Som sagt bilder uppe från årets fest på face, svennebanana har varit sommarplågan som vi alla älskat rakt igenom, och sist men inte minst smart arab.  (läst nu de baklänges)

See ya never
Was written Wed 9 Sep 2009, 11:06 | Direct link  
allmänt

100!

Tuesday 8 September 2009 - Imported from blogg.se
Måste bara säga att. "At work" blev mitt 100 inlägg, kanske inte sånt värdigt inläg för det men skit samma. Godnatt!
Was written Tue 8 Sep 2009, 23:31 | Direct link  
allmänt

Somedays Im a superbitch

Tuesday 8 September 2009 - Imported from blogg.se
Med en hand kunde du värma hela mig
En kyss från dig kunde göra min dag
Den blicken du brukade ge mig fick mig nästan att svimma

Allt är borta
Du
Jag
Och allt vi var

Att se dig komma imot mig
Gör mig lika nervös som alltid
Utan att göra något speciellt
Så får du fjärilarna att fladdra i min mage
Utan att förstå hur du gör det
Så får du mig att känna mig som en liten skolflicka

Som den kvällen utanför ditt hus
Vi rökte
Sommaren var framme
I varsin stol mot varandra satt vi
Jag berättade en hemlighet från förr
Och de leendet du fick då kan jag leva på varje dag
Den kvällen gav jag dig allt.
Hela jag
Med alla hemligheter

Du sa att du bara blev kärare i mig
När du fick veta min hemlighet
De fick mig nästan att svimma av lycka
Av rushen du gav mig.

Diskret brukar du röra mig nu
Diskret brukar du ge mig samma blick som förut
Diskret rör du mig när du tror att jag sover

Att höra dig andas brevid mig
Lugnar mig
Vaggar mig till söms oavsett tid
Du somnar alltid lugnt och djupt brevid mig
Som jag vore din hemliga till flykt
Ett ställe där inget annat finns förutom vi.

Orden kan flödda ur mig
Sida för Sida
Men det skulle inte räcka till att beskriva vad jag tänker å känner
Av någon anledning började jag älska dig och fortsatt med det
Jag kan inte sluta
Förlåt
Was written Tue 8 Sep 2009, 23:24 | Direct link  
relationervänner

First time

Tuesday 8 September 2009 - Imported from blogg.se


Första gången kommer du ihåg?
Was written Tue 8 Sep 2009, 23:17 | Direct link  
bilder

At work

Tuesday 8 September 2009 - Imported from blogg.se
Det här lyckades jag med idag på jobbet och vägen dit..

*Glömde hemma nycklarna (Rasmus fick komma ner med dem)
*Klämde tummen i kylskåpshandtaget
*Hittade bara en liten vagn för varorna (lika med att få upp de i botten så hängde jag praktiskt taget över vagnen med huvudet först och rumpan upp)
*100 kilo ost kom och jag var nära på att tappa hela vagnen ner för backen
*Brände mig på en varm kastrull

Lika med inget gick som de skulle!
Was written Tue 8 Sep 2009, 23:14 | Direct link  

Tröttare än tröttast

Tuesday 8 September 2009 - Imported from blogg.se
Äntligen hemma sen en stund tillbaka, riktigt skönt att komma hem och nu har jag min dator och ingen annans. Woho för mig! Spenderade dagen med Kinky i stan, fikade och snackade skit som vanligt. Alltid lika trevligt. Han fick sitt halsband ska ta kort på mitt så förstår ni nog vad han fick, jag är ju så töntig av mig om man säger så.
Fick ut dator med hjälp av mamma, hade ju lyckats tappa bort mitt kvitto, inte konstigt när det har gått två månader sen jag lämna in den. Aja den funkar som den ska och låter inte eller överhettar vilket är ju bra i alla fall.
Åt hemma hos mamma med, kollade lägenheter och diskuterade lån och allt det där. De ända jag behöver fixa nu är mitt anställnings bevis. Så kommer nog allt gå som det borde. Ska på visningar i veckan! Vilket känns som en lättnad.

Blomma kom förbi på jobbet idag, stackarn krockade med en älg natten till söndagen. Lika med att han har smärta och hans bil är helt fucked upp, såg bilderna och fick bara ont i magen över hur det måste kännts att sitt i den bilen. Pratade lite med honom, men såklart är jag lika fittig som vanlig, bara för att allt är fortfarande kaos därför kan jag inte bestämma något eller ens tänka ut något vettigt.

Rumskamraten har ännu inte kommit hem, vet inte vad han är ute och gör men säkert något med skolan att göra som vanligt. Han trillar vell in mot tolv ett tiden brukar bli så. Det ända jag ska göra nu är att fixa mig för kvällen, krypa i Bonuce tröja som jag fått av honom och lägga mig i sängen och hoppas på bra drömmar.

See ya never!
Was written Tue 8 Sep 2009, 23:11 | Direct link  

Work work!!!

Tuesday 8 September 2009 - Imported from blogg.se
Står på jobbet och gör inte det jag ska överhuvudtaget, så går det när de inte är ens dag. Allt har varit fel sen jag gick upp imorse. Börjar med att glömma nycklarna, sen finns det ingen stor vagn, lika med en liten vagn med massor av varor, sen klämmer jag fingret i kylkskåpthandtaget. Sen vid nio måste jag ta i mot och lasta in 100 kilo ost i kylskåpet, sen upp fixa klart allt och vid tio var jag typ klar. Och då var jag redan sönder stressad, jag kände att jag inte orkade mer och då hade vi precis öppnat, ni kan alltså bara gissa hur bra det har gått för mig sen vi öppna. Ska i alla fall ner snart och byta om sen dra till swedbank och prata med en bankman där om lån och grejer. Nu håller vi tummarna på att det här kan gå vägen för mig.

In till stan och möta upp Kinky, sitta och snacka kanske ta en fik eller något. Han ska försöka lugna ner mig, sen kommer mamma för att hämta ut min dator. Sen hem till dem och fixa med datorerna
Aja nu ska jag byta om.

See ya never
Was written Tue 8 Sep 2009, 14:46 | Direct link  

Don't care about it

Tuesday 8 September 2009 - Imported from blogg.se


Was written Tue 8 Sep 2009, 07:40 | Direct link  

För tidigt

Tuesday 8 September 2009 - Imported from blogg.se
Klockan är bara för tidigt för att bry sig om något, allt jag vill göra är att kasta täcket över mig och inte vakna igen. Bara ligga där under där de känns tryggt och där ingen kommer åt mig. Där inget eller ingen kan skada mig som nu. Att det aldrig sak gå som jag tänkt eller hoppas på, att det alltid ska gå rakt åt helvetet för mig är bara så sinnessjukt. Har inte hört något från dig på väldigt länge, har inte träffat dig på väldigt länge heller. Men du har det nog bra tror jag. Jag har det nog inte lika bra. Inte just nu, inte idag.

Igår kom smällen, direkt på ryggen och jag ramlade ner på marken och vet inte hur jag ska orka ta mig upp. Alla lösningar går till slut inte att genomföra, vilket slutar med att jag står där utan att förstå vad som händer eller hur det ska kunna lösa sig. Allas ord är, det löser sig, det fixar sig. Mina ord är Fuck it, inget har någonsin gått som det ska och inte fan heller kommer det gör de nu. Men för dem är det enkelt att säga så, dem är inte i min sitts utan dem lever det enkla livet. Dem bor hemma fortfarande, dem behöver inte tänka på allt jag måste tänka på varje dag

Nu orkar jag inte, jag måste jobba, jag måste hämta ut min fucking dator och betala för det! Fitt Siba.
See ya never
Was written Tue 8 Sep 2009, 07:39 | Direct link  

Hurtful

Monday 7 September 2009 - Imported from blogg.se
I used to laugh it ofI used to look the other wayI used to save them troubles for another dayI kept my fingers crossed I used to never take the blameI'd pull a sunshine story in the pouring rainThe more I have to change I just stay the sameThe same, the same, I stayed the sameYou don't know what you got 'til you're missing it a lotI had to go throw it away I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize What I did to you was hurtfulWhat I’m going through is hurtfulI used to bide my time I used to be around the bush I'd rather give my ego another push  I used to be a fool It was a foolish game I played  And it's a fool's faith coming mistakes I made Once I had it right it was all too late  Too late, too late, too little too lateYou don't know what you got 'til you're missing it a lotI had to go throw it away I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize What I did to you was hurtfulWhat I’m going through is hurtfulWhat I’m going through is hurtfulIt is hurtful, it's hurtful Oh what I did to youWhat I did to youWhat I did to you was hurtfulWhat I'm going through is hurtfulOh-ohhI was wrong from the start from the bottom of my heart, I apologize What I did to you was hurtfulWhat I'm going through is hurtful</pre>
Was written Mon 7 Sep 2009, 23:28 | Direct link  
låt som berör

Stick it to me

Monday 7 September 2009 - Imported from blogg.seNu rasar allt helt, Orkar inte...


Was written Mon 7 Sep 2009, 23:02 | Direct link  
bilder

Just another day in paradise...

Monday 7 September 2009 - Imported from blogg.se

Knappast. Är äntligen hemma efter en arbets dag, första på många av den här veckan. Inte ringde banken mig, hoppas på imorgon istället. Öppnar imorgon vilket betyder en tidig dag och sen efter det in till Siba och se till att min dator är tillbaka och jag äntligen kan börja använda någon dator ordentligt. Funkar inte så bra med mammas dator. Qlimax kom förbi idag och vi satt och snackade en halv timme efter jag hade slutat tog en cigg och sånt. Väldigt trevligt. Hans bästa kommentar var på messet han skicka efter vi sagt hej då. "alltid kul lika trevligt att träffa dig, trots att du är jävligt bitter så ser du så jävla glad ut". Det tycket jag passade in så bra, för jag är jävligt bitter just nu men inte fan ser jag ut så. Eller kanske hemma men där får jag se bitter ut, då är det tur att Rsmus piggar upp än lite.

Förhoppningsvis har jag ett gäng att åka båten med i december, håller tummarna för vårat gäng och att det går. Skulle vara så grymt kul måste jag säga. Det skulle äga, bara jag får åka på den så är jag nöjd egentligen men skulle vara kul att åka med just dem =) Så hoppas hoppas!

Nu tror jag en dusch skulle sitta bra, sen ta på sig myskläder. Ska kolla rost på berns ikväll på femman, verkar hyper kul =) See ya never!


I don't know why I want you so
'Cause I don't need the heart break
I don't know what addictive hold
You have on me I can't shake
No, I'm not in control
So let me go


Was written Mon 7 Sep 2009, 20:56 | Direct link  
allmänt

Is it true?

Monday 7 September 2009 - Imported from blogg.se
You say you really know me,
not afraid to show me
what is in your eyes
Tell me about the rumours
Are they only rumours?
Are they only lies?
Falling out of a perfect dream, coming out of the blues.

Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?

If you really knew me
you shouldn`t do this to me
You would be my friend

If one of us is lying
Then theres no use in trying
or reason to pretend
Falling out of a perfect dream, coming out of the blues

Is it true? Is it true?
Is it over? over?
Did I throw it away? away?
Was it you? was it you?
Did you tell me you would never leave me this way? ayay?

Is it true?
Did i dream it?
Did i throw it away?
Was it you? was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?
Is it true?
Was written Mon 7 Sep 2009, 10:43 | Direct link  
låt som berör

Light it

Monday 7 September 2009 - Imported from blogg.se


Was written Mon 7 Sep 2009, 10:37 | Direct link  
bilder

Gäsp

Monday 7 September 2009 - Imported from blogg.se
Vaken pigg och kry? Nästan i alla fall. Har inte haft en sån bra natt drömt knasiga drömmar och sånt som jag brukar göra. Ska man jobba idag som jag gör precis alla andra dagar, är bara ledig söndag den här veckan och nästa vecka är jag ledig lördag. Inte mycket alls men det är pengar i alla fall. Idag kommer nog en bank ringa mig vilket gör att bara hålla tummarna för mig ännu en gång. Som morsan sa så fort jag fått kontakt med dem kommer det nog gå väldigt snabbt. Och jag hoppas det! Vill verkligen att allt går igenom nu, eller snart, för det skulle göra att en stor vikt skulle släppas från mina axlar en tyngd jag inte orkar mycket länge till.

Utöver det så är vell alla lungt? Nä knappast. Qlimax hörde av sig inatt men jag sov och orkade inte riktigt bry mig ska svara så fort jag fixat mig för dagen. Känns som jag kan gå hur jag vill till jobbet ska ju ändå sätta på mig dem fula arbetskläderna. Tror det blir mjukis och t-shirt och skinjackan det är de jag orkar idag. Smink och sånt ska jag vell fixa med.

Vivo skulle ringt igår men det gjorde han inte, vilket känndes ganska lugnt enligt mig. Min rumskamrat tycker jag är desperat men jag försöker förklara att jag har inte tagit kontakt med visa av dem här och dem sagt att dem är intresserade och inte jag. Förstår inte själv hur det har gått till. Det bara blev så. Som sagt finns en jag vill träffa innan något blir klart. Men känns inte som de kommer hända inom en snar framtid.

Nu ska jag fixa mig och allt det, skriver mer ikväll efter jobbet. Ska skriva lite mer om helgen. See ya never!
Was written Mon 7 Sep 2009, 10:34 | Direct link  
allmänt

Crazy dudes

Sunday 6 September 2009 - Imported from blogg.se
Detta är illa att jag skriver ut men jag har för många killar som är intresserade av mig. Blivit så att jag har kodnamn på dem för att min rumskamrat ska veta vem jag snackar om. Det är sjukt att folk kan vara intresserad som dem är, när det bara än jag vill ha nära. På något vis. Här har vi dem i alla fall.

Blomma  -
Vivo     -   -
                    - Dem har till och med sagt att dem är intresserade
Qlimax   -   -
Porrigt    -


Lumpen är hans kodnamn är hemma....
Was written Sun 6 Sep 2009, 21:50 | Direct link  
nattliga funderingar

Losing you...

Sunday 6 September 2009 - Imported from blogg.se
What I have in me
in my mind is you
I would die if we were through
What I'm feeling now
What I´m having you do

I am lost in pain without you
So cold. So alone
All I have is you
it is all that I`m waiting for
All I need is you

Now I can't make it through
All the nights I prayed
Must this all be untrue
I am not prepared to be strong

I just can't believe
I am losing you
Not prepared to carry on,
what you see and walk away
So cold. So alone

All I have is you
it is all that I´m waiting for
All I need is you

Now I can't make it through
I am losing you forever
I am lost in pain without you
I am leaving ground forever (Forever)

Distant from all, yesterdays electing me
murder these thoughs life is disconnecting me,
Noooo,
Loving is affecting me, count all the times
You were there protecting me

So cold. So alone.


All I have is you
it is all that I´m waiting for
All I need is you

Now I can't make it through
I am losing you forever
I am lost in pain without you
I am leaving ground forever (Forever)


All I have is you
It is all that I´m breathing for
All I need is you
Now I can't make it through

It is all that I'm breathing for, (breathing for, breathing for), (breathing for, breathing for, breathing for
Was written Sun 6 Sep 2009, 20:47 | Direct link  
låt som berör

Give me a light...

Sunday 6 September 2009 - Imported from blogg.sePleas...


Was written Sun 6 Sep 2009, 20:43 | Direct link  
bilder

Godnatt

Sunday 6 September 2009 - Imported from blogg.se
Är för trött på allt och alla. Bra att Rasmus står ut med en när man kommer hem när man mår skit efter helgen. Kommer mer grejer imorgon och bilder som jag tog massor av i helgen.

P.S Verkar som du har de grymt jobbigt, säg till när du kan ses så kan vi prata lite om du behöver eller så kan vi bara kanske gunga med lite godis till det? Finns här. Snälla hör av dig eller något...
Was written Sun 6 Sep 2009, 20:27 | Direct link  
nattliga funderingar

Home sweet home?

Sunday 6 September 2009 - Imported from blogg.se
Jag är hemma efter en lång helg uppe med släkten. Det var kul men mesta dels jobbigt, har inte träffat min farmor på över ett år och nu när vi åker upp hänger nya familjen med. Vilket innebär att de som förut var, va att jag, lillebror oc pappa åkte upp dit. Men nu är vi plus tre lika med att det blev inte som förut. Jag saknar förut, de ända jag och min lillebror gjorde själva med våran pappa. Har varit så sen vi var små, men nu är allt det borta.

Ända tiden jag och mina lillebror fick med våran pappa var tolv på natten till typ två, men då var han också full. Vilket gjorde att det var inte så mycket tid med pappa vi fick. Hittade några saker på marknaden, mjukisar, två t.shirts, tre ljushållare. Plus ett halsband och det är jag nöjd med.

Kan ju säga att jag fick panik på småtingarna, aldrig varit med om något liknande men orkar inte mer nu.
Återkommer senare till er alla, med lite bilder och så.
Ska njuta av kinamat och min jordgubbs daquereri eller hur det stavas, kollar upp det sen.

See ya never
Was written Sun 6 Sep 2009, 19:51 | Direct link  

Last godbye

Friday 4 September 2009 - Imported from blogg.se


Live for the music...


Was written Fri 4 Sep 2009, 14:10 | Direct link  

Until We Bleed

Friday 4 September 2009 - Imported from blogg.se

I'm naked
I'm numb
I'm stupid
I'm staying
And if Cupid's got a gun, then he's shootin'

Lights black; heads bang
You're my drug
We live it
You're drunk, you need it
Real love, I'll give it
So we're bound to linger on
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts

You wasted your times
On my heart
You've burned
And if bridges gotta fall, then you'll fall, too

Doors slam
Lights black
You're gone
Come back
Stay gone
Stay clean
I need you to need me
So we're bound to linger on
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts

Now we're bound to linger on
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts


Was written Fri 4 Sep 2009, 13:51 | Direct link  
låt som berör

Crazy cat

Friday 4 September 2009 - Imported from blogg.se


This is Maggan!


Was written Fri 4 Sep 2009, 13:30 | Direct link  
bilder

Gone babe gone

Friday 4 September 2009 - Imported from blogg.se
Snart så försvinner jag bort för helgen. Vi tar bilen upp till Bergsjö, för att träffa släkten. Ska bli väldigt kul tycker både jag och lillebror men vi ville helst åka upp utan dem extra i famlijen, men den möjligheten finns inte. Vi vill bara vara med vår pappa och våran släkt men nu kommer småtingarna ta över all uppmärksamheten. Lika med att jag åker bort så kommer jag ha datorn med mig men har inget internet vilket betyder att jag inte kan uppdatera där uppe, men tar med den ändå, för att kunna lägga över bilder och sånt.

Tror mobilen blir hemma med, men känner redan nu lite panik över att lämna dem hemma, tänk om något händer och måste ha tag på mig. Så mobilen kommer nog med ändå, men vet inte om jag kommer svara på  allt eller något sånt. Den är med för nödfall. Endast. Tror jag.

Nu väntar jag bara på att pappa och dem ska komma för att hämta mig och sen ska vi hämta lillebror. Jag har med mig tre väskor, galet för en helg eller hur :p En väska med kläder, en väska med små saker så jag kan ha väska när vi ska bort eller något, sen väska med datorn i. Visserligen har jag en väska med systemkamerna i. Plus det är de täcke och kudde. Men nu lämnar jag er. See yaa never.
Was written Fri 4 Sep 2009, 13:24 | Direct link  
allmänt

I know

Thursday 3 September 2009 - Imported from blogg.se

Det är inte jag, det är hon. Fia...


Was written Thu 3 Sep 2009, 23:07 | Direct link  
nattliga funderingar

Just a girl

Thursday 3 September 2009 - Imported from blogg.seJag tror jag fattar och förstår. Hur allt kunde gå. Knas hit och knas dit men ändå lyckades vi hamna i varandras armar på ett eller annat sätt. Förstår inte varför eller hur, vill inte frågasätta. Men du satte något i huvudet på mig. Och nu är du där, fast. Jag är inte lätt, jag är inte svår men jag är jag. Och förut var det ganska bra. Alltid ska jag fråga, alltid ska jag undra, förlåt och jag är lessen för det. Hoppas du hittar de du söker. Jag vet vad jag söker men jag vet att jag inte kan få det. Därför jag är lost och kaos....


Was written Thu 3 Sep 2009, 23:06 | Direct link  
bilder

Need you

Thursday 3 September 2009 - Imported from blogg.se
Jag tror inte du dissar mig. Allt är bara galet förvirrande känns bara som jag inte kan förklara för dig, just för att det handlar om dig. Och känns som jag förklarar det hela kommer det säkert komma ut fel och du kommer inte förstå något av det jag säger. Det är bara mycket nu jag måste fixa och dona med.

Jag förstår nu med det lilla du skrev att det är jobbigt som fan för dig. Nu när du hittat ett ställe du passar in på och trivs på. Har sett hur glad du blir när du pratar om det och det verkar som du verkligen borde vara där. Och det kommer suga om du blir utkastad om du inte får vara med längre. För dina revbenen. Men jag finns här även fast du dissar allt och alla.

Får bara massa olika signaler av dig hit och dit. Därför jag blir förvirrad och därför jag känner att du ibland dissar mig. Som nu när du bara försvann från face när vi snackade. Men jag förstår dig. Du orkar inte. Du vet vart jag finns om det är något. Även om jag har det kaos så kommer jag ställa upp för dig. Försvinner över helgen utan mobil och allt men efter det är jag hemma.

Hoppas det löser sig. Saknar dig. Väldigt mycket.
Was written Thu 3 Sep 2009, 22:50 | Direct link  
relationervänner

Night

Thursday 3 September 2009 - Imported from blogg.se
Nu ska jag sova, kommer nog lämna mobilen hemma över helgen känns de som, datorn kommer med men kommer inte ha något internet där uppe ändå. Så det är mer för att kunna föra över bilder och för att kolla serier på kvällarna med lillebror. Så godnatt alla nu, skriver ett inlägg imorgon innan jag drar.
Was written Thu 3 Sep 2009, 22:24 | Direct link  
allmänt

Iris

Thursday 3 September 2009 - Imported from blogg.se

And I'd give up forever to touch you,
Cause I know that you feel me somehow.
You're the closest to heaven that I'll ever be,
And I don't want to go home right now.

And all I can taste is this moment,
And all I can breathe is your life,
And sooner or later it's over,
I just don't want to miss you tonight.

And I don't want the world to see me,
Cause I don't think that they'd understand.
When everything's made to be broken,
I just want you to know who I am.

And you cant fight the tears that ain't coming,
Or the moment of the truth in your lies.
When everything feels like the movies,
Yeah you bleed just to know you're alive.

And I don't want the world to see me,
'Cause I don't think that they'd understand.
When everything's made to be broken,
I just want you to know who I am.

And I don't want the world to see me,
Cause I don't think that they'd understand.
When everything's made to be broken,
I just want you to know who I am.

And I don't want the world to see me,
Cause I dont think that they'd understand.
When everything's made to be broken,
I just want you to know who I am.


Was written Thu 3 Sep 2009, 21:55 | Direct link  
låt som berör

I have a dream

Thursday 3 September 2009 - Imported from blogg.seWe can fix it


Was written Thu 3 Sep 2009, 21:51 | Direct link  

Its rainy days for the girl who's not enough,

Thursday 3 September 2009 - Imported from blogg.se
Är galet trött, däckade typ hemma hos mamma i soffan innan maten och känner nu att jag orkar inget alls. Jag som måste packa och sånt shit men det får bli imorgon innan vi ska åka bort. Blir ju inte förns ett tiden något vilket gör att jag hinner med allt i morgon förmodligen. Måste också föra över bilderna till datorn.

På face kunde du skriva något, var det inte typ fält i 18 dagar? Men kanske uppfatta det helt fel som allt annat. Mycket som jag missuppfattar nu för tiden. Men du vet vart jag finns om det är något. Finns alltid det vet du nog.

Se ya never
Was written Thu 3 Sep 2009, 21:38 | Direct link  
allmänt

Ännu en dag över

Thursday 3 September 2009 - Imported from blogg.se
Så var denna onsdag över precis lika snabbt som förra, vad jag nu gjorde då. Har jobbat som vanligt, och bara segat. Var tyvärr seg på jobbet just för jag känner mig så sjuk och häning men men. Kinky kom förbi för vi skulle ju på bio så han satt där ett tag. Fick också veta att det blir inget lånelöfte för mig tyvärr får vell bo hos mormor och morfar resten av mitt liv...

Det roliga idag är att lillebror har lånat en systemkamera från sin skola så jag började leka lite med den, första systemkamerna jag leker med. Och oj vad kul det var, vilka bra bilder den tar och hur kul det är, blir helt till mig när jag tänker på det. Vill inte ens låta den vara utan fota hela tiden. Hoppas jag kan fixa en snart men pengarna skär just nu vilket gör att det kommer vell säkert ta ett år innan jag kan ha råd att köpa en.

Känner nu att jag måste däcka i sängen ska upp om några få timmar för att öppna, sen in till stan och dampa på Siba mohaha. Sen middag med mamma och sist men inte minst packa inför fredag. Rasmus sitter och pluggar med en kompis så jag tänker däcka då, för dem är osociala. Så Godnatt.

Se yaa never.
Was written Thu 3 Sep 2009, 00:54 | Direct link  
allmänt

Morning

Wednesday 2 September 2009 - Imported from blogg.se
Nu är vi alla vakna och uppe här, vi har till och med hunnit att äta frukost och nu sitter vi vid varsin dator och klurar och har oss. Rasmus planerar, jag sitter mest och kollar runt olika sidor för att se om jag hittar något kul men har ej gjort det ännu. Vi dunkar också musik, vi har bestämt att grannarna ska komma ihåg att jag har bott här, vilket gör att vi ska plåga dem med hög musik i alla fall tio minuter varje dag. Låter det taskigt? Kanske lite, men va fan jag är borta om typ två månader. Musiken vi spelar skulle fucka mångas huvud, kan jag gissa på, fuckade ju Emms huvud på 360 sist. Det var klockrent. Men jag älskar musiken och sitter och bara är almänt nöjd.

Fixad även med att skicka in en ansökan om lånelöfte så nu håller vi alla tummarna för min skull helt klart. Att allt går vägen för mig nu, för det skulle lösa många problem framöver. Blir inte att jag dra till Siba idag, hinner inte börjar om typ en 45 minuter så dom får en dag till på sig att lösa problemet, sen kommer jag komma in i affären som en orkan och dampa och kräva en ny dator. Har väntat i sex veckor nu.

Blir nog bio ikväll. om Kinky vill svara mig. Då ska vi se District 9 verkar grymt bra och cool, vilket gör att vi måste se den, för vi går alltid på bio. Det är typ de ända vi gör. Funderar på att lämna er nu och fixa mig inför jobbet man måste ju se bra ut där i alla fall :p

See ya never!

P.S Sorry att det blev som det blev, men du lätt mig inte få andas och ta det lungt vilket göra att då säger jag hellre hej då än att känna pressen. D.S
Was written Wed 2 Sep 2009, 10:46 | Direct link  
dagliga funderingar

Sömn?

Wednesday 2 September 2009 - Imported from blogg.se
Måste sova nu, måste sova massor men får det inte. Ska upp vid nio imorgon, för att ta imot katt sen efter det ta imot några som ska besikta lägenheten, blir ju utkastad den första november. Måste sen försöka ta mig in till stan innan jag börjar för att prata med fitt Siba om vad fan som händer med min dator. Och efter de hinna tillbaka till jobbet och inte komma försent. Sen jobba stägning som vanligt, blir min åttonde dag i rad woho vad kul det är. Blir kanske bio efter det med Kinky, sen hem. Sova upp typ halv åtta på torsdag morgon, öppna på jobbet, hinna träna, äta middag med mamma och familj sen hem och packa sen på fredag åker jag bort ett tag. Ska bli grymt skönt mobilen blir då avstängd och inget internet tycker det ska bli avkopplande måste jag säga.

Saknar dig. Konstigt värre. Eller inte så konstigt efter alla mina inlägg om dig. Men ändå. Såg en kille gå igenom centrum idag i lumpen kläder, först fick jag upp hoppet. Men insåg ju snabbt att det inte var du, du är borta i 18 dagar lika med det kan inte vara du. Men alltid något som påminer.

Skriver mer imorgon, om Greek som jag såg tidigare idag och om en annan händelse som har hänt mig och någon i min närhet. Se yaa never!
Was written Wed 2 Sep 2009, 01:05 | Direct link  
allmänt

Nupp-schema

Wednesday 2 September 2009 - Imported from blogg.se
Det är illa när min rumskamrat får typ damp på mig för jag inte fått till det på ett tag. De ända han typ säger till mig är "du är bara kåt" "du måste få till det" osv osv haha. Om han hade chansen skulle han säkert lägga ut en anonons för en KK till mig. Han har ju en vilket gör att jag borde också kanske skaffa en. Inte för att det är de jag riktigt är ute efter, men jag gillar sex och de känns som alla mina vänner har sex hela tiden nu. Känner behovet!
Och jag har såklart försök förklara för min rumskamrat att jag kan inte ha sex just för att han bor ju här, vi delar jju fucking säng. Då kommer han på den briljanta idén att vi ska göra ett Nupp-schema för att vi ska kunna dela upp tiden i lägenheten och när man vet när man ska hålla sig borta haha.

Själv så vill jag bara vara med en person när det kommer till sex. Och jag tror han vet vem han är. När han nu kanske läser det här om 18 dagar eller något. Så en hälsning till dig, hör av dig när du kommer hem =)
Kommer återkomma till er när nupp schemat är slutfört och sitter på dörren där det ska vara. Man ska liksom kunna boka tider,visa tider på dygnet men kanske inte precis mitt i natten, sista tiden ska typ sluta elva. Det här är en typisk grej vi kan hitta på! Galna är vi all ihoppa all ihoppa!
Was written Wed 2 Sep 2009, 00:26 | Direct link  
allmänt

I'ts wrong

Tuesday 1 September 2009 - Imported from blogg.se
Men jag kan inte göra något åt det. Försöker övertala mig själv att ja behöver inte dig, att jag inte vill ha dig i mitt liv eller nära mig. Utan resultat försöker jag övertala mig själv. För jag vet att det är en lögn. Klart jag behöver dig på ett eller annat sätt. Klart jag vill känna dig nära och veta om du mår bra eller ej. Alltid finns du någonstans. Alltid finns det något som påminer om dig där jag är.

Insåg igår att det var längesen jag mådde riktigt dåligt. som jag gjorde i början av Juni och nu är det början av September och jag mår bra. Visst det är mycket som händer, mycket i huvudet och såna saker. Men jag mår inte som då. DÅ vill jag inte ens finnas, då ville jag bara göra illa mig och ge upp allt. Tack och lov att jag kommer ur den depretionen, för den var hur jobbig som helst och den tog för mycket på mig. Trodde aldrig att det skulle bli bra då, men nu helt plötsligt är allt bra och saker händer hela tiden. Och oavsett hur mycket som händer kommer jag inte hamna i fel träsk igen, aldrig att jag gör illa mig igen bara för jag mår dåligt.

Ingen borde göra det. Jag kommer inte göra det igen.
Kommer du?
Was written Tue 1 Sep 2009, 09:47 | Direct link  
allmänt