Tips

Sofia Edenstål (Read more...)

Kategorier

Everyday Tankar Musik Entertainment WeHeartIt Photo Han och Hon Film Dagens fråga Dikta Fashion Politics/Society Pärlor Parents Quotes

Archive

2011

2010

2009

Dec Nov Oct Sep Aug Jul Apr Mar Jan

2008

2007

2006

Links

Latest post

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

Words

Thursday 30 July 2009 - Imported from blogg.se

Är helt sjukt trött, somna vid fyra gick upp vid halv åtta. LIka med ungefär tre och en halv timmes sömn för mig och sen upp och jobba i sex och en halv timme. Kom hem och somnade i soffan och har precis gjort mat och ätit. Lite sen middag men det funkade bra. Har duschat och grejer med.

Imorgon börjar jag halv åtta med slutar tre. Sen senare ska jag och lillebror på middag hos mormor och morfar, ska nog också träffa bonuce för han bor i närheten dit jag ska. Så får se vad som händer, hoppas att han fortfarande vill träffas och att tiden finns.

Dags att dö i sängen som just nu är sjukt obäddad! Haha wonder why


Was written Thu 30 Jul 2009, 21:10 | Direct link  
allmänt

Tick tack tick tack

Thursday 30 July 2009 - Imported from blogg.se

Klockan tickar verkligen in på natten jag borde sova. Verkligen nu nu. Ska upp klockan halv åtta imorgon för jag öppnar och måste var på jobbet halv nio. Känns lite segt och jobbigt men sitter uppe av en anledning just nu.
Bonuce smsa tidigare idag om han kunde komma förbi ikväll och jag sa att det var lungt, sen messa han vid kvart i tio och sa relativit snart är han här. Och det var tre timmar sen vilket känns som relativt är ganska borta och jag borde nog sova istället för att sitta här.

Men kollar How i meet your mother vilket är en av det bästa serierna som finns, vilket betyder att jag skrattar gott och det är skönt och trevligt. Kanske ska få ut lillebror hit eller så borde jag fixa med disken eller något liknande.
Sorry dudes måste sova eller något


Was written Thu 30 Jul 2009, 00:48 | Direct link  

I'm alive!

Wednesday 29 July 2009 - Imported from blogg.se
Helt klart lever jag, sitter just nu på jobbet och skriver ett litet inlägg för att visa att jag inte har gett upp helt. Anledning till jag varit så off är att jag bor hemma hos mamma nu när dem är på gotland, någon måste ju ta hand om bror min och se till att han får i sig bra mat å allt!
Vilket betyder att jag ska bo där ungefär en vecka eller något, har hämtat datorn och lite kläder idag på lunchen för att ta med det dit.

Hände en rolig sak idag på jobbet, en kille kom fram med ett problem som hans "vän" hade eller det är vad vi tror i alla fall. Problemet var att hans då "vän" är tillsammans med en tjej sen tre månader tillbaka och den här killen då har en bästa tjej kompis som också är hans ex. Han brukar umgås mycket med den tjejen som vänner så vit jag vet.
Då är det så att flickvännen blir avundsjuk och det uppstår problem, killen känner att han inte vill försumma sin tjej eller sin kompis. Vad skulle ni göra i den här situationen?

För mig är det glasklart hur jag skulle göra, finns inge problem i mina ögon. Jag har en bästa kompis Kinky då alltså och han är mitt ex med plus bästa vän, fast vi ser inte varandra som ex längre utan som bästa vänner. Jag skulle aldrig sluta umgås med Kinky för min pojkvän (har då ingen pojkvän men det är hypotetiskt)  var avundsjuk. Har jag träffat en kille har jag förklarat klart och tydligt att Kinky finns i mitt liv och är min bästa vän och att killen jag träffar kommer försvinnan innan Kinky gör det. Just för att vänner är svårare att hitta, bra vänner är det svåraste att hitta, medans kärleken den kommer och går som den vill utan att du kan göra något åt det. Så håll i vännerna! Det gör jag nu i alla fall!

Litet inslag av Emmy haha
snigeeeel
Was written Wed 29 Jul 2009, 17:16 | Direct link  
allmänt

Fuck!!

Tuesday 28 July 2009 - Imported from blogg.se
Jag är så galet trött, hela min kropp skriker gå tillbaka till sängen gå tillbaka till sängen. Men jag kan inte göra det för jag börjar jobbet om 45 minuter vilket betyder att jag måste i alla fall gå senaste om en halv timme.
Ställde klockan på nio, vaknade snoozade en halv timme fast den halv timmen kändes som fem minuter, varför gör det alltid så? Man tänker för sig själv, en halv timme till gud vad skönt sen fem minuter senare som de känns för än så ska man upp. Aja är uppe nu, lägenheten ser ut som fan måste städa, ska fixa mig så man ser någorlunda bra ut. Det ända roliga idag är att jag jobbar med Emma wooho, har inte träffat henne på tre veckor typ. Äntligen ses vi igen =)
Was written Tue 28 Jul 2009, 09:46 | Direct link  

Bröllops duellen

Tuesday 28 July 2009 - Imported from blogg.se
Såg den filmen precis och den borde alla tjejer se en riktig tjej film. Är inte mycket för tjej filmer men ibland så är det precis det jag behöver.
Jag grät sönder mig i alla fall, för den påminer mig om någon jag saknar någon som inte finns i mitt liv längre men ändå finns. Filmen påminer mig om allt vi sagt att vi ska göra ihop och allt men det var då. Se den i alla fall alla tjejer =)

Was written Tue 28 Jul 2009, 00:08 | Direct link  
relationervänner

American teen

Monday 27 July 2009 - Imported from blogg.se
En film jag kollar på precis nu, den är uppbygg som en dokumentär och det handlar om olika grupper man är indelade i skolan. Som populär och opopulär.

En tjej är speciell, hon är den som revoltar som inte är som alla andra.

Hon är tillsammans med en kille i två hela år utan att dem har sex, hon är helt upp till örorna kär i honom och älskar honom. När dem väll ha sex så efteråt frågar hon honom om han har känslor för henne och han säger nej.
Man ser hur hela hennes värld rasar hur dåligt hon mår, hon ringer sin bästa kill kompis som kommer och tröstar henne och försöker få henne att må lite bra. Då börjar jag tänka på Kinky.

Min bästa kill kompis som ställde upp för mig när precis samma sak hände.
Kommer ihåg hur jag gick runt i min mormor och morfars lägenhet (var kattvakt där) och jag grät och grät tills jag knappt kunde få luft, jag kommer ihåg att jag ringer Kinky och han försöker trösta mig och sen från ingenstans så står han utan för vid terassen. Aldrig har jag blivit så glad över att han finns. Oavsett vad han och jag gått igenom i vått och torrt har han stått bredvid mig alltid. Jag älskar honom till döds och hoppas att vi alltid kommer vara bästa vänner. Finns alltid för dig gubben. ALLTID =)
Was written Mon 27 Jul 2009, 21:01 | Direct link  

Buy of the week and outfit...

Monday 27 July 2009 - Imported from blogg.se
 

Linne från Lindex, Skärp från HM plus smink, Leggings från ÅhlensOkej det blev ingen sekt :p Skulle köpt converse men min lillebror tyckte att dem här vad min stil. Och det håller jag nog med om. Dessa skönheter är nu mina =)Detta är jag idag! Jag är mycket för street stilen än den fina och eleganta stilen. Måste köpa mer street kläder helt klart!Gulligt halsband va? En cupcake! =) Ni kanske ser på något annat :p Vill hitta mer godis å bakelser smycken =)
Was written Mon 27 Jul 2009, 15:03 | Direct link  

Don't like this

Monday 27 July 2009 - Imported from blogg.se
Idag är en dag där jag inte vill vara Spanky eller vara jag överhuvudtaget. Kanske ska säga mer att jag inte vill vara tjej. Då borde nog alla veta vad jag menar men om det är någon som är trög och inte fattar så har jag en jobbig mensvärk, känns som jag går sönder inunti och det gör mig galen.
Orkar inget, vill vara ligga i soffan och inte göra något alls men måste ändå palla mig iväg till mina föräldrar för att lämna en bok och för att fixa biljetter förmodligen till min farmor. Jag och lillebror ska nog åka upp ditt om någon vecka eller så.

Nu fastnade jag helt i tv, har inte ätit något ännu, finns mat men den lockar mig inte istället så blir det ett glas cola och lite choklad det är min frukost. Jag är väldigt dålig på att äta frukost äter ofast väldigt onyttigt, eller typ alltid.
Nu blev det tomt....
Was written Mon 27 Jul 2009, 14:16 | Direct link  
allmänt

An outsider...

Sunday 26 July 2009 - Imported from blogg.se
Jag är en ganska skev människa, jag har vairt med om mitt precis som alla. Alla har vi våra grejer vi gått igenom som satt lite märke i oss.

När jag var liten vad jag mobbad, för jag var en tjockis som jag brukar säga nu och skratta. Jag hade inte många vänner i början av skolan men lärde mig mer och mer att stå på mig själv och hittade vänner. Hade ganska många vänner till slut, men visst jag gick ju också ner i vikt dem två kanske satt ihopp.
Tjockis = Inga vänner
Smal = Många vänner

Under min uppväxt har många av mina vänner vänt ryggen till mig och försvunnit för alltid. Det hände för ofta. Vilket har gjort mig osäker på relationer inte killar utan vänner relationer.
Många relationer har jag testat till den punkten att den bryts, vilket jag då inser att jag tog det för långt.
Alla säger att dem alltid finns och kommer alltid göra, jag trodde aldrig på det så jag testade det hela om och om igen tills det då bröt. Jag inser inte att det gått för långt förns det är försent.

En som faktiskt har stannat och nu i snart två år eller mer. Det är Kinky min allra bästa vän. Igenom allt har han funnits där oavsett hur jag varit kämpar han imot mig, oavsett vad jag sagt så ignorerar han det. Och är på mig även när jag försöker att putta bort honom. När jag försöker stänga ut honom på alla sätt jag kan så försöker han få kontakt med mig är på mig tills jag inte längre kan stänga ut honom.
Och jag tackar honom för det. Att han alltid finns och han förstår hur jag funkar
Han är den ända och då menar jag den ända som inte vänt ryggen till mig någonsin.
Tack
Was written Sun 26 Jul 2009, 23:41 | Direct link  
relationervänner

Words don't come easy

Sunday 26 July 2009 - Imported from blogg.se
En hel bok skulle kunna skrivas om dig, om oss. Om allt du gjort och ställt upp. På allt du lyssnat på i alla tider. Hur du har försökt förståt mig, mina tankar och mina handlingar. Jag är inte alltid lätt utan jag är nog alltid svårast att förstå. Jag krånglar till allt, vrider och vänder upp och ner på allt.

Har letat igenom allt jag kan hitta men hittar inte mycket för inte min dator jag har, det jag hittat är inte mycket inte mycket alls. Jag vill sätta ner allt i ord, jag vill försöka förklara mig. Bara det att det finns som mycket som gror i mig saker som inte alla vet. Inte ens du tråkigt nog, kanske därför du inte har förståt mig och det jag har gjort om och om igen

Du är en ängel, har alltid varit och kommer alltid vara. Du är bättre än mig, du är mycket det jag vill vara men inte kan vara. Inte efter allt som hänt. Du lyssnar på alla, du försöker förstå alla och finns alltid där.
Alla dina vänner Älskar dig till döds vilket dem gör helt rätt i.

Finns många mörka stunder dem senaste månaderna jag har vellat ringt dig, höra din röst och bara kunna få andas för ett tag. Men jag vet att min chans är borta, det är något jag lärt mig. Men du finns där i mina tankar och finns lite överallt i mig och runt mig. Såg halsbandet vi har likadant av för några dagar sen, tänkte på dig och log.

Jag hoppas du lyckas med allt du vill lyckas med och de jag vet att du kan lyckas med. Jag hoppas att aldrig något ont händer dig för världen behöver dig, alla runt omkring dig behöver dig! Utan dig är världen ännu lite mörkare än vad den redan är.

Och kom ihåg oavsett vad jag sagt och gjort så står jag fast vid att
Jag älskar dig gumman och kommer alltid göra.
För mig gäller tills döden skiljer oss åt.
Jag hoppas vi syns där uppe sen när den tiden kommer men förmodligen är jag där nere med tanke på hur jag e. Men du kommer hamna där upp oavsett vad!

Feb 27-2009
Men jag saknar dig gumman bara så du vet.
Vi är så här eller jag är så här och du fattar nog mer än många andra bara så du vet.
Ska återgå till annat nu, något vettigt kanske men tvivlar på det...

November 15-2007
Gumman du betyder mkt du =)
Glad att vi är vänner och träffas och har roligt tillsammans.
Du har lyssnat varje gång, fått mig att börja tänka om det det bra saker som faktiskt finns i det här livet.
Du lyssnade även fast vi bara kanska bara hade pratat en dag.
Vi känner varandra under konstga omständigheter men det är jag glad över för var det
inte tack vare idioten så skulle vi aldrig träffas.
Gumman, det jag vill säga är att jag finns här kommer alltid finns och rör någon dig då fan.
Skit samma om det är en tjej eller kille som gör dig ngt dumt de får ändå med mig att göra.
Tills döden skiljer oss åt och längre!!!

När din värld rasar.
När allt runt omkring är kaos och inte står rätt till.
När du inte har någon stadig punkt.

Låt mig då hjälpa dig, stötta dig.
Vara din stadiga punkt tills du klarar att stå själv.
Låt mig vara din grund för en stund.

Även om du inte vet vad som kommer hända.
Kan jag hjälpa dig.
Och ramlar du så finns jag som en steg som kan ta dig upp.

Du är min vän


Was written Sun 26 Jul 2009, 22:55 | Direct link  

Don't look down on me!

Sunday 26 July 2009 - Imported from blogg.se
Dina sms låter alltid just nu så nedlåtande mot mig. Som du står uppe på ett tak kollar ner och skrattar åt allt jag säger. Så har jag ofta känt när det kommer till dig, att bara för jag inte varit med om allt du varit med om så är jag liten och inte vet något i dina ögon.
För det som är stor för mig, det som kan känns stort och jobbigt för mig är enligt dig ingenting, det är förmodligen väldigt skrattretande i dina ögon. Därför känner jag mig alltid underlägsen runt dig, vågar inte säga det som är jobbigt, vågar inte uttrycka mina tanker och funderingar som jag kunde göra förut för dig.

Då du visade att du fanns, då jag kände att du fanns. Ett tag kände jag att du kunde bli någon jag kan vända mig till om allt stromar och jag inte vill stå själv just då utan kunna luta mig mot dig i den hårda stunden. Men det visade sig att du är inte gjorde för det inte för mig i alla fall. Jag kan inte vända mig till dig i en stund om är jobbig, jag kan inte förlita på dig överhuvudtaget för du kommer och går mer än vad hororna på gatan gör.

Allt du gjort, varit med om och allt du gör, skapar dig, formar dig för varje dag. Vill du ändra dig? Ändra ditt beetende, ändra allt du gör som får dig att må dåligt. Sluta upp med det dåliga som drar dig mer och mer ner i en ond cirkel.
Nästa gång du vill se mig, se till att jag e hemma, kolla upp det innan, Och nästa gång du säger att du ska komma förbi gör det då. Så jag kan få vet att du faktiskt kan hålla det.

Snart försvinner du in i lumpen, snart kommer vi höras mindre än nu, snart kommer vi ses mindre än nu, snart kommer du försvninna sakta men säkert från mig, bort från allt och alla.

Undra hur du kommer ut på andra sidan sen....
Was written Sun 26 Jul 2009, 21:34 | Direct link  
relationervänner

Kalas idag...

Sunday 26 July 2009 - Imported from blogg.se
Idag står barn kalas på schemat, gud vad roligt! :p
Inte alls min grej, mamma brukar säga att barn gillar mig då brukar jag kontra med att dem gillar mig mer än vad jag gillar dem. Vilket är helt sant. Barn är kul i rätt mängd inte för länge då blir jag galen.
Det värsta med det här kalaset är att man måste vara extra fin för min morbror nya fru och hennes släkt är snobbar lite för fina i kanten. Dem bor på Fååågelbro som min mormor och morfar brukar säga så stolt. Som det vore fel att bo där jag och resten av min familj bor nu. Borde vart mer fel om vi bodde kvar där man är uppväxt, ghettot lika med inhängnat område. Klockrent. Var lite som det också, asså inga stänglsen och sånt utan man kände sig bara instängd, som vi levde i våran egna bubbla där borta. Jag gillade det, här på nya stället har man helt plötsligt öppnat upp sig.

Aja skit samma med alla funderingar kommer ju annars aldrig komma här ifrån. Dagens klädesel är faktiskt ett långt linne som blir som en kläning från Lindex, plus ett smalt gudl skräp från HM och plus det ett par leggings från Åhlens, allt inköpt igår =) Ska nu snart ner till centrum för att in handla ett par skor, jag ska gå med i en sekt! Vilken sekt då ?
Det kommer upp ikväll!

Knock, Knock on wood
Was written Sun 26 Jul 2009, 12:01 | Direct link  
allmänt

Expectation

Sunday 26 July 2009 - Imported from blogg.se
Inga förväntningar inte längre i alla fall
En gång i tiden trodde jag blindt på allt du sa
Jag trodde alltid att du skulle hålla det du sa
Skrev du att du skulle komma så trodde jag på det
Och i början bröt du det inte
Aldrig

Den tiden har gått förbit
Snabbare än vad jag ville
Nu när messen kommer om att ses
Eller att du tänker komma förbi
Så vet jag

Det kommer alltid ALLTID
Ett mess lite senare som säger att något kommit up
Du kan inte komma förbi
Alltid är det något
Orkar inte ens rabbla upp alla ursäkter

Därför har jag inga förväntningar längre
Förväntar inte något från någon
Än mig själv

Förväntningar ger hopp
Och hopp kan vara bra
Men inte om det hela tiden sänker mig
Är trött på att hoppas å sen sjunka
Tar för mycket tid, tankar och på mig

Därför hade jag inga förväntnigar igår
Om att du skulle komma förbi
Ditt mess förvånade mig inte
Utan det bekräftade bara det jag redan visste

Att du inte skulle komma....
Was written Sun 26 Jul 2009, 11:21 | Direct link  
dagliga funderingar

Right round

Saturday 25 July 2009 - Imported from blogg.se
Igår hann jag med mycket
Jag...
Snusade för första gången typ
Drack med mamma å deras vänner
Fick massage av Tanja
Mobbade Jillis lite
Pratade massor
Lyssnade ännu mer
Skrattade nästan ihjäl mig åt Tanja ( Nej hon var inte lite full och var jävligt full)
Sen messade jag lite (som tur inget farligt eller jobbigt)
Kom hem dansade lite för att sen däcka i sängen

Ska strax röra mig ner mot jobbet, japp det är Lördag och jag jobbar, till skillnad från er andra som har det så bra hemma. Visa måste ju sköta allt annat när alla är lediga.
Ida och jag mot världen idag!

You never se me again....
Was written Sat 25 Jul 2009, 11:26 | Direct link  
allmänt

It's just you and your hand tonight!

Saturday 25 July 2009 - Imported from blogg.se
Aldrig längre bort än det du vill
Alltid lika nära som du vill

Alltid här
Aldrig där

Alltid eller aldrig spelar det roll?
Alla lovandes ord
Lovandes ord som Alltid bryts
Aldrig funnits men alltid finns
Vrider vänder står ändå här fast kanske på mina händer

Alltid finns jag
Aldrig förstår du

Blod, svett och tårar
För vad?
Dig?
Mig?
Eller inget?

Ännu ett inlägg med tid jag ger till dig
Förstå jag är här
Men inte där
Nära
Fast lång borta

Fix you, Fix it, Fix me!
Was written Sat 25 Jul 2009, 01:07 | Direct link  
nattliga funderingar

Pay day!

Friday 24 July 2009 - Imported from blogg.se
Cash Is King!Was written Fri 24 Jul 2009, 11:15 | Direct link  
allmänt

Fix you, Fix it, Fix me!

Friday 24 July 2009 - Imported from blogg.se
I mina funderandes tider in på natten
Funderar jag över vad du gör
Bara för den här gången
Bara för det här inlägget
Tänker, funderar och klurar jag
På vad du gör
( Sitter förmodligen att fumlar med dina fingrar som du brukar göra ovetande)
På vad du ser
( Kanske taket i ditt rum där du inte kan sova)
På vad du känner
( Förvirring, oro, avklippt, stress eller kanske bara inget )

Just nu kan du sitta vid datorn och skriva dina bästa texter
Du kanske ligger i sängen och inser ännu en gång att du inte kommer sova
Kanske sover du, bredvid någon, någon som betyder något för dig

I mina tankar hoppas jag
Hoppas på du hittar ditt
Din väg och din rättvisa
Men din väg kan bara du hitta och fixa
Jag hoppas inte för mycket
För att hopa är en skön känsla men att landa gör lite ont
Så båda fötterna på jorden men hopa lite kan jag göra

Jag finns här som alltid
Inte längre bort än förut
Bara mer fundersam
Försöker förstå
Vad är jag för dig?
Vad betyder jag?
Vad är allt det här?

I denna skrivande stund
I denna sekund som regndroppar smattrar mot mitt fönster
I den här tiden som det tar för mig att skriva de här tänker jag på dig

Tiden är slut och tankarna lägger sig
Tack för ikväll i denna regnade stund.

Blixter och dunder
Magiska under...
Was written Fri 24 Jul 2009, 00:55 | Direct link  
nattliga funderingar

Välkommen till min nya blogg!

Wednesday 22 July 2009 - Imported from blogg.se

Was written Wed 22 Jul 2009, 13:41 | Direct link  
allmänt